Skratt

vart det mycket av under vår vistelse i Vemdalen. Vi fyra hinner bara träffas så sätter vi igång. Klockan vart rätt mycke på torsdag kväll innan vi var uppe där men vad gjorde det. Gick fort att få upp värmen i husvagnen & i förstugan. Där vart vi sittandes & surra ett bra tag innan vi kojade.
Fredag var vi upp & solen tittade faktist fram. Vi äkade en ordentlig frukost sedan skutsade jag fram brudarna med skidor & allt. Själv åkte jag hem & tor en skön promenad, slappade en stung i vagnen med lite kaffe. Jag skulle ta sparken fram till Skalet & möta upp & tänkte att jag tar & fixar lite chocklad men var ju lite osäker på det här med gasol spisen. Man vill ju inte spränga vagnen i luften. Fixade det & vagnen står kvar kan jag meddela. Sparkade fram till brudarna & bjöd dom på chocklad & päronkonjak. Efter det intog vi afterskin, tyvärr var bandet inte det bästa. Efter det så packade vi sparken full med skidor & pjäxor & gav oss hemåt. Fredag så var det min & Sussis tur att fixa käk. Sussi hade förberet varm rätten hemma, kyckling med sambaolek. Jag gjorde förrätten, stekte på bröd & delade skivan & på ena tre kanten vart det kantarell stuvning & den andra räkröra. Smakade så gott allting.
Lite svettig hade vi ju blivit efter dagen så efter maten gick vi till service längan & duscade.
Hem & fixade till oss lite & tittade lite på Lets dance. När alla gjort oss vackra gick vi upp till Vargen (puben) & läskade oss & surrade.
Fortsättning & bilder kommer sedan.
Nu måste jag sätta fart, Kruse vill ute & sedan har vi lite att göra.

Packat

& klart är det snart. Ska åka & handla en del grejer till mina hundvakter innan jag lämmnar Kruse.
Sedan blir det Vemdalen eller Whovally som vi säjer...fniss. Blir rätt sent innan vi är uppe i kväll men två av tjejerna jobbar. Bättre att komma upp i kväll än att vi kommer dit i morgon & halva dagen har gått. Jag åker ju inte skidor så för mig blir det promenader & sedan afterski. Många skratt kommer det att bli i alla fall.
Nä bäst att sätta lite fart här nu.
Får väl titta in till er på söndag kväll & se hur ni haft...om jag orkar.
Önskar er alla en riktig toppen helg!
                                                                             

Onsdag

Natten gick bra med Fia. Kruse han höll sig i sin bädd & Fia låg i soffan.
I dag blir det full fart här. Har dammsugit nu, ska torka av golven, gå en kort promenad, duscha, åka på APT, sedan middag & avtackning av en arbets kamrat & sedan jobba i natt. Så här är det full fart som gäller nu.
I morgon åker vi till Vemdalen jag & tre till tjejer så det vore ju bra om man packade oxå. Fast det får bli i morgon bitti eller då jag har sovit klart.
Jag har fått en award av Anki. Tackar så mycket.
Jag skämms nu fär jag har fått den av förut oxå men glömde då skriva & sätta in den här. Då fick jag den av Nettan.
Äsch jag får inte till att ladda in bilden.
Har inte tid att krångla nu men Tack så mycke Anki & Nettan för awarden.
Nu till det svåra vem ska få den av mig....jo den får ni alla bloggare som lämnar ett avtryck här hos mig. Det gör mig så glad att ni gör det. Jag har under dessa snart två år träffat på en massa trevliga människor & fått veta lite om dom & deras öden. Människor som jag kanske aldrig slulle haft kontakt med annars.
Tack alla för era kommentarer & uppmuntrande ord!
Nä nu ropar skurhinken på mig.
Tjingeling på er!


Inget bloggande

i dag fören mitt i natten.
Haft fullt upp i dag, promenad först sedan Fränsta till gammel faster. Dit kom A-L & drack kaffe med oss & sedan uträttade jag en del ärenden.
Vart längre än jag tänk så sedan vart det Stöde & min nya "mamma" Lena som nålade & la upp mina nya jeans, två par. Snäll mamma jag har som gjorde det. Sedan var det bara att dra hem & fixa lite innan pumpen. Hem käka & duscha & då var jag ordentligt nöjd kan jag säja.
Grannen är borta så jag tog in hennes katt Fia hit i natt eftersom det vart kallt 15 minus nu...brrrrrrr. Vi får väl se hur det går med både Kruse & Fia här i natt. Kruse har då lagt sig i bädden igen & Fia på soffan.
Nu ska även jag dyka ner i sängen.
Får gå en riktgig runda bland er i morgon.

Bara 8 timmar & 45 minuter

kvar att jobba. Snart får vi åka hem & sova...fniss.
Tillbringade em hos Sussi som hade valp spekulanter från Södertälje hos sig.
Vart ström avbrott hos henne så vi frossade i pizza till middag. Riktigt gott men jag fick inte i mig hela. Snacka om att man vart mätt. Jätte länge sedan jag käkade köpt pizza men nu får det dröja till nästa gång.
Nä nu ska jag gå iväg & jobba lite.
Har inte hunnit med nån riktigt blogg runda i dag men blir det lugnt sedan så blir det kanske ett besök hos er.
Natti natt på er alla där i cybern!


Lite update så här på morgonen.
Äntligen hemma & ska få koja. Känns såååå skönt.
Snöar gör det oxå nu så nu är det livs farligt ute. Blåis med ett tunt snö lager. Misstänker att det blir en del ben & arm brott i dag. Hoppas dom har gips på Sundsvalls sjukhus.
Ha en riktigt bra start på veckan nu!

Ny dag med nya möjligheter

brukar man ju säja. Å det är ju sant eller hur? Livet är fyllt med möjligheter bara man ser efter.
Så ni Babben i går? Tomas Di Leva var ju där, visst kan man tycka vad man vill om honom men han säjer faktist kloka saker. Såg ni inte det så passa på om det är nån repris.
I går kväll slöade vi bara framför tvn. Jag syndade ordentligt & käkade ostkrokar. Kollade lite på Robinsson oxå men jag vet inte svårt att ha en åsikt efter ett program.
Vi tog lite sov morgon i dag, ska ut & jobba i natt & vet inte hur det blir med nån vila innan. Så man ligger steget före nu.
Vi har i alla fall avklarat promenaden, det vart samma som i går. Nu blir det en dusch & sedan tänkte jag ut & ränna lite. Ska bla till Lena som ska hjälpa mig nåla upp några byxor som jag köpt.
Bjuder på några bilder från vår promenad.

Reflexer som glimmar, hoppas ingen är ute & går i mörkret utan.

Här är det bart & fint att gå.

Men här var det inte så kul att gå. Höll på att vurpa flera gånger.

Undrar just vad han tittar efter.

Avslutar med lite vår blommor från rabatten.

Nu hoppas jag att ni alla får en riktigt skön söndag!

Tänk

att solen kom fram till slut i dag.
Jag & Kruse har varit några timmar hos gammel faster & städat & fikat tillsammans. Tittade lite på skidåkning tillsammans innan vi drog hemåt. Hon var så nöjd att A-L hade följt henne till frissan & Ica i går.
Nu ska vi ta & svida om & ge oss ut på en promenad i solen.
Kan säja att det märks att det är mars oxå. I förrgår kväll hörde jag en katt jalma så väldigt trodde det var grannens (Emelies) katt men det var en friare till den katten. Så jag jagade i väg den. I går var den här & fick tag på Emilies katt Fia så nu blir det nog smått här. Lite trött att höra dessa pilska herrar för jäklar vad illa dom kan låta. Fast så är det att bo på landet...fniss. Nä nu ska jag inte gnälla.
Nu ut i SOLEN!
                                        

Lite update. Vart en rätt rejäl promenad ca 6 km. Känndes lite trögt först men bara man kommit i gång så går det liksom av bara farten.
Nu har jag även gått en blogg runda & kollat vad ni har för er i dag. Gjort lite avtryck här & där.
Nä nu ska det snos ihop lite käk här, känner att jag börjar bli hungrig nu.
Ha en riktigt skön lördag kväll nu allihopa.
                                                                                                                      

Flytt

var det för två valpar i dag. Tänk vilken början på ett stort äventyr för dessa små liv & deras ägare.

Undra just hur många man kan vara i buren?

Tänk va jobbigt det är busa med alla syskon...liten & trött.

Tänk va mysigt man kan ha det.

Har tillbringat dan hos Sussi & valparna. Dom har blivit chipade & vacinerad oxå även Kruse.Inte ett pip sa han, det skulle jag gjort eftersom jag avskyr sprutor.
Solen är försvunnen i dag så jag vart lite besviken i dag när jag tittade ut & det var grått. Men i morgon ska den vara tillbaks.
I kväll blir det spinning, känns lite motigt men bara man kommer iväg blir det järnet. Jag är ledig fredag & lördag natt men på söndag ska jag jobba så får jag vara ledig på torsdag istället för.
Passar på att önska er en riktigt skön helg. Njut av den & hitta på nåt skoj.


Lite update. Sitter här nu & varvar ner lite vid datorn efter spinningen. Tänk att man kan svettas så mycke. Har alltid med en handuk & torka mig med & den är rätt genom svettig kan jag säja...urk.
Nu blir det duschen, wok med choritzo lite creme fraich med feta ost & sol torkad tomat. Får nog bli ett glas rött oxå.
Det har jag gjort mig förtjänt av tycker jag.
Kruse ska få ett gris öra & mumsa på.
                                                                          

Vilka

toppen tjejer som vi fick lyssna på i dag. Vår utbildnings dag eller man kanske ska säja informations dag var jätte bra. Dessa tjejer har gått nåt som heter komptensstegen. Några har läst palliativ vård, kost, handledare, rehab. Dom var såå duktiga att marknadsföra sig. Är jätte imponerad av dom måste jag säja. Visst är en del saker som vi redan vet men vi behöver bli påmind lite då & då. Åter en stor eloge till er alla tjejer som talade för oss i dag!

Efter den här eftermiddagen var det dax för vår gympa. Min fot hade sääkert inte haft nåt emot att skippa det men vi körde på. Har haft mitt skydd på hela em så det känns bättre.
Nu kommer bilderna jag lovade från vår promenad.

Men kom igen nu då Nisse så leker vi!

Nä du Kruse jag stannar här hos matte. Där är jag säker från dig din jätte hund!

Men du Nisse du kanske skulle skaffa en större bädd, jag får ju inte plats.

Herre gud han är inte lite fräck den där Kruse...ta min bädd.

Men matte gör nåt nu har han ju tagit min leksak oxå!

Pust

Jag & Anne-Lie tog samma runda i dag. Jäklar vad härligt kan jag bara säja fast min fotled tycker nog inte likadant. Men det går ju över som tur är.
Nu ska jag på utbildning på jobbet mellan 13-17. Så i dag kör vi gympan klockan 18. Jobbigt att vara tränings freak...asg. Vilken humor jag har.
Här är underbart fint i dag, solen visar sig från sin bästa sida.
Bilder kommer senare.
på er alla!

Vilket väder

Helt fantastiskt ute i dag.

Tjiho vad det är roligt att springa...tror jag har vårkänslor matte.

Bara att njuta av solen, det gillar den här jycken.
På em när Anne-Lie hade sovit klart så vart det promenad med henne & Nisse.
Fast Nisse blir lite bitsk på Kruse när han vill spexa lite.

Nisse morrar & visar sina tänder så då är det bäst att fly tycker Kruse.

Ha nu är han inte så kaxig den lille rackaren. Gömmer sig hos matte.
Ja vi tog en ordentlig promenad i dag, var på vift i 1 1/2 timme drygt.
Härligt var det i alla fall.
Ha nu en riktigt härlig kväll alla där ute!

Solen

strålar & jag är inne. Hemskt eller hur?
Håller på att röja lite här hemma men väntar på att Anne-Lie ska vakna efter en natts arbete så ska vi ta en promenad.
Nackdelen med solen är att man ser allt damm. Huga va hemskt kan jag bara säja.
Hoppas solen lyser på er oxå den här vår dagen.

Mera valpar

på kort vart det ju i dag. Dom är så söta & busiga, biter i tårna med sina sylvassa tänder. Man har fullt upp att värja sig när dom går till attac.

Tänk va mysigt man kan ha det.

Men hur gulliga kan dom vara? Måste erkänna att jag blir såå sugen men det får räcka med en hund.

Ja nu är det slut på att köra spark. Vår känslor när man ser asfalten.
Nä nu blir det sängen.
Natti natt på er alla!

En award

har jag fått av Maria. www.forsnetblogg.se/Maria/
Tack så jätte mycket för den.
Ja läsarna är viktiga för mig som bloggare & lämnar dom ett avtryck hos mig blir jag jätte glad. Tänk va många trevliga människor man träffar på här i blogg världen som jag säkert aldrig skulle fått kontakt med annars.

Sträckning

har jag fått bak i ryggen så i dag blir det inget bodypump. Kännde i går på gympan att det vart nåt när vi gjorde situps. Ska inte klaga för en sån sak är ju övergående.
Nu har jag en fråga till er läsare. Har ni erfarenhet av Shakti mattan? Är lite nyfiken på den måste jag erkänna.
Skulle vara kul att höra nån som har erfarenhet av den.
Ska ta & ge mig ut på en lite promenad nu för sedan ska jag iväg & klippa mig i Fränsta.
Har varit så soligt & fint men nu jäklar tar det i & blåser som bara den.
Kommer kort sedan i dag på Sussis valpar som i dag är 8 veckor. Så i slutet av den här veckan börjar hon leverera valpar. Kan säja att man blir såå sugen men tyvärr har jag inte plats för en till. Dom blir ju faktist stora när dom är vuxen. Hade jag haft en större bil så vet man aldrig...*L*
Nä nu ska vi gå Kruse står & tittar på mig & undrar hur det vart med promenad.
Tjingeling!

Långledig

är jag nu & det känns sååå skönt.
Har jobbat hela helgen så det har inte blivit mycke till bloggning. Blir att man äter, sover & jobbar.
Men sånt är livet brukar man säja.
Nu ska jag ge mig ut med Kruse sedan är det gympa klockan 17. Ny tränings vecka igen men det känns bara fint. Solen tittar fram här nu & tänk vad man blir på bra humör när man ser den skinna.
Kommer åter i kväll & kollar vad ni har haft för er i helgen.

Takdropp

är det i dag. Vakande vid halv två & såg hur solen var framme & det droppade från taken. Slängde benen över kanten & klädde på mig för en promenad & jäklar vad solen värmde. Vart en promenad på 50 minuter så nu blir det lite käk. Ska ju till Ulrika på personal fest i kväll så vi får väl se vad dom svängt ihop för smarigt där. Så nu ska jag försöka sova en liten stund innan jag gör mig i ordning för festen. Åker direkt på jobbet efter den, så det blir väldans lugnt för mig som ni hör.
Hoppas solen lyst på er alla i dag!

Inge spinning

vart det i kväll. Flera sjuka så vi ställde in. Vilken tur att jag & Kruse var ute på en sparktur mitt på dan. Han sprang så fint bredvid mig men när vi nästan var hemma så tyckte han att vi skulle leka. Höll fast mina byxor med sin mun & fjantade på. Knäpp hund vad annars ska man säja. La mig & sov för jag trodde ju att det skulle bli spining, nja hade inte hunnit somna när jag fick smset att det var inställt. Sov i nästan två timmar...så skönt. Nu har jag ätit, vart GI lasange i dag fast jag tärnade i lite morötter oxå. Älskar den lasangen.
Nu ska jag bara slappa innan jobbet. I mrgon har vi personal fest hos Ulrika, tänkte att jag går dit & käkar & åker direkt på jobbet efter det. Skönt att slippa tänka på vad man ska äta i morgon. Ful får man va men inte dum.
Njut nu av er fredag kväll!
                                                        

Fredag

den trettonde. Ja undrar hur många som tänker att nåt oturligt ska hända i dag. Jag är nog lite skrockfull, går inte under stegar, spottar om en svart katt korsarvägen, lägger inte nycklar på bordet. Men fredag den trettonde brukar jag inte bry mig om.
Har nyss varit ute på en kort men skön promenad vart 30 minuter så det ska bli lite frukost här.
Sedan ska jag på lönesamtal. Vi skulle fylla i ett papper med olika kriterier & vart vi ligger på skalan & även motivera. Gjorde det i förgår kväll & tog nu fram lappen & kollade i går. Gjorde lite ändringar men motivering det var värre. Jag har lite svårt att uttrycka mig i ord. Så jag satt med det där papperet i en timme sedan fick jag ont i huvudet. Ska väl gå bra ändå hoppas jag.
Nä bäst att sätta fart här.

Utmanad

av Erkan i hennes blogg.

Tre jobb jag haft: Lokalvårdare, telefon försäljare & undersköterska.

Tre platser jag bott på: Torpshammar, Sundsvall & Stöde.

Tre saker jag gillar att se på tv: Mannen som talar med hundar, CSI  & Crimenal Mind.

Tre favorit rätter: Grillat, lax i dom flesta former & tjälknöl.

Tre platser jag skulle helst vara på nu: Stugan i Resele, Kreta & på ett lyxigt SPA.


Nu är tanken att jag ska utmana tre personer men jag låter dom som vill få göra det.


Kramiz!

WOW

vad teatern va bra i går. Så himmla kul. Mycke under bältet humor men det gillar ju jag, även lite pruttat så då förstår ni att jag hade skoj.
I dag drog jag till Birsta. Affären Zizzi har gått i konkurs så det var 30% på allt. Nja Zizzi går bra men dom andra affärena som tillhör samma går inte lika bra. Jätte synd för jag gillar verkligen den affären & tjejerna som jobbar där är toppen. Nåväl jag köpte två par jeans & två toppar + ett halsband. Sedan fick jag även betala för Anne-Lie (kortet funkade inte) & min syster kom ditt oxå. Då kom hon på att hon inte visste vad hon hade på kortet. Ja det vart en del skratt där i kön kan jag säja.
Efter det gick vi & tog en sallad på Charm så jag är mätt än.
Min fotled är inte vidare glad i dag. Jag har ju spelat fotboll en gång i tiden & pajat ett ledband & går jag en lång sträcka känner jag av det. Men det är redan bättre nu så jag ska inte gnälla så mycke. För snart ska jag iväg på gympa men det konstiga är att då känner jag inte av den lika mycke...som tur är.
Får bli en runda hos er i kväll.
Tjingeling!

Härligt

väder var det när man vaknade. Tog en snabb fika sedan gav vi oss iväg på en promenad. Gick den längre svängen som tar för oss ca 1 timme & 20 minuter. Tar lite extra tid med en hund med det ska nosas & kollas överallt.
Nåväl skönt var det i alla fall så fler såna här dagar vill vi ha.
Nu ska jag dra iväg på teater i Ånge. Ska bli kul att få se vad dom hittat på.
Rapport kommer senare!
Hoppas ni alla haft en riktigt skön dag.

Massage

har jag fått i natt av honom i källaren...det där låter väl spännande eller hur? Vi har på vårt jobb i källaren i ett litet rum en massage stol. Så tyvärr var det ingen pudding som masserat mig men det duger bra åt mig. Körde två program a 15 minuter. Så skönt fast jag ska erkänna att den kunde få massera lite hårdare. Jag är en tjej som gillar hårda tag...oj hur lätt det där då...asg. Blir lite tok när man börjar bli trött.
Var på body pumpen i går kväll så mina muskler fick va dom tålde. Kör nu med 9 1/2 kg på i stort nästan alla övningar. Roligt när man känner att man orkar mera. Mina armar blir snart som han Samuelsson på Lets dance...asg nä det dröjer nog länge tillsdess.
Hoppas nu att ni sover riktigt gott i era sängar för i morgon bitti får ni runt omkring här ge er ut & skotta snö. Anne-Lie tänk att det är gratis träning...ha ha ha.
Tjingeling på er alla!

SNÖ

kommer det även i dag. Men vad i hela friden ska det inte börja gå mot vår!? Nog för att jag gillar vintern men nu börjar jag bli nöjd. Vart lite besviken när jag vaknade & tittade ut. Tog i rätt bra nu när vi var ute & luftade oss. Fast det är bättre med snö än att det skulle ha spö regnat. Ja man får väl se det från den posetiva sidan.

Har sovit som en gris i dag. Vaknade vid halv elva & trodde klockan var jätte mycke så ni förstår hur skönt det var att bara få vända på sig. Vart lite fundersam vad det var som lätt vid halv fyra men det var klockan. Nu har vi käkat & varit ute lite så nu tror jag att det bara bli att slappa tills det blir body pump.
Ska ta mig en blogg runda först bara....nu lätt jag som Alfons..ska bara...fniss.

Lite update...har inte hunnit in till er alla men jag kommer. Man vill ju veta vad ni har för er.
KRAM!


Jobb

har det varit nu i två nätter. Fick ut extra söndag natt. Så nu är det bara i natt sedan är man ledig två nätter.
I går kväll brann det i Stöde, en verkstad Malmström svets & montage. Så E 14 var avstängd några timmar men vi hade tur för när vi skulle ge oss iväg ut var den öppnad igen. Byggnaden fick brinna ner eftersom den innehöll gasoler & andra farliga saker så beslutade räddnings ledaren att inte gå in. Väldigt förståndigt.
Har ni tänkt på en sak man säjer ibland att det brunnit upp & ibland säjer man brunnit ner. Jag tycker nog att man säjer brunnit ner. Ni förstår vad jag menar. Hur säjer ni?
Nä nu är det bäst att sova, ska ju på body pump i kväll. Var på gympan i går  så nu är det full fart igen.
Må så gott där ute nu alla cyber vänner. Blir besök hos er senare i dag.
Tjing!

Utmanad

Har blivit utmanad av Anne-Lie.

1. Ta närmaste boken & slå uppsidan 18, rad 4. Vad står det där?
    Äntligen befriades Cooper från båren.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
    Luften bara.

3. Vad såg du senast på tv?
    Reprisen av Greys Anatomy.

4. Utan att se efter, gissa vad är klockan?
    17:10 fel den är 17:16...inte så tokigt gissat.

5. Bortsett från datorn vad hör du nu?
    Tvn som låter.

6. När du var ute senast, vad gjorde du då?
    Tankade bilen efter ett besök på Knösgården.

7.
Vad tittade du på innan du började med den här undersökningen?
    Kollade min blogg.

8. Vad har du på dig?
    En vit tröja & svarta långkalsonger.

9. Drömmde du nåt i natt?
    Ja jag tror det var nån råtta inblandad...fy va äckligt.

10. När skrattade du senast?
      När jag var inne hos Åsa & käkade. Väldigt trevligt.

11. Vad finns på väggarna i det rummet du är nu?
      Lampa, en tavla med en ängel(mig...ha ha ha), ett kollage när jag hoppade fallskärm & en tavla av Rolf Lidberg.

12. Har du sett nåt konstigt senaste tiden?
      Ja Nisse som försökte sätta på en rottvailertik som heter Chili...ha ha ha.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
      Helt okej faktist.

14. Vilken film var den senaste du såg?
      Från andra sidan med Chalista Flockhart(hon som spelar Ally Macbel).

15. Om du blev multimiljonär vad skulle du köpa då?
      Oj det är mycket det, hus, ny bil, saker till mina nära & kära.

16. Berätta nåt som folk inte vet om dig?
      Jag kan bita mig i stortån...inte illa men inte gott.

17. George Bush?
      Ingen vän till mig.

19-20. Vad ska dina barn heta respektive pojke flicka?
            Jag undrar precis som Anne-Lie vart är fråga 18?
            Jag har ju min lilla pojke som heter Kruse, några fler blir det inte.

21. 
Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
      Vet inte, är nog lite trist för jag trivs här.

22. Vad vill du att GUD ska säja när du  kommer till pärleporten?
      Äntligen....nu kan festen börja!

23. Vilka 4 personer vill du ska svara på dessa frågor?
      Vet inte alla som vill får svara!
     

Lördag

är det i dag & jag är ledig.
Har varit social i dag så nu får det räcka för denna lördag.
Var till gammel faster med A-L. Vi drack kaffe förts sedan fick A-L duscha henne & jag städade. Var iväg & handlade åt henne innan jag åkte hem.
Var in på pappas grav & tände ett ljus fast jag vet inte om det vart på rätt grav. Var ordentligt med snö så grav stenen syndes inte. Men jag tror jag prickade rätt. Tänk att det är sju år sedan han dog. Ja tiden går må jag säja. 7 år är en lång tid när man tänker efter. Pappa fick en stor hjärnblödning & avled direkt. Mamma ringde på kvällen efter klockan 24. Då var hon på sjukhuset & pappa var redan död då. Han hade blivit dålig när hon lagt sig så allt gick så fort. Jag fick en kompis att skjutsa ner mig & hämta hem mamma. Var in & tittade på honom & det såg så lugnt ut. Så det är svårt att förstå att det redan gått 7 år.
Nu håller jag på att fixa lite käk det blir entrekote, ungsrostade grönsaker & kantarell sås. Inte dumt eller hur.
Sippar på en liten gin & tonic medans jag grejar. Hittade en flaska med gin i skafferiet som räckte till en liten. Rätt gott med gin & tonic måste jag säja.
Ha nu en riktigt skön kväll!

Trött

i kroppen känner jag mig lite nu så här på morgonen. Fast det är väl så när man inte riktigt fått igång den. Ska ge mig ut med Kruse nu så blir det väl fart på mig snart.
Ska åka till Fränsta till gammel faster & fixa lite där. A-L skulle oxå komma dit & hjälpa till lite. Vi tänkte städa av & hjälpa henne duscha. Får nog åka & handla lite oxå.
Nä bäst att sätta igång nu.
Blir en blogg runda till er alla sedan.
                                                      Stor kram på er alla & var rädda om varandra

Fredag

igen & det känns såå skönt när man är ledig & allt.
Sov som en gris efter nattens arbete & kännde mig ordentligt utvilad när jag slog upp mina blå.
Har nyss kommit från spinningen så man är väldigt fräsch nu...inte alls svettig...
Så nu blir det duschen & käk. I dag ska det bli bakad potatis med skagenröra & vitlöks smör. Inte dumt alls.
Sedan blir det soffan bara i kväll.
Vad har ni för er så här på fredagen?

Dramatik

på Edeforsen i em kan jag säja. Klockan var kanske kvart i fyra på em & jag skulle gå ut med Kruse eftersom jag skulle på gympan. Prata lite med Åsa & Emelie i trapphuset. Kom ut & gick inte många metrar fören jag hör en hund gnälla & skälla. Upptäcker att våra grannars hund har ramlat i en vak. Rusar in & hojtar åt Åsa & Emelie, vi ut på baksidan. Åsa säjer åt mig att ringa räddningstjänsten. Jo då vart det tilt i skallen jag slår 122 snacka om pucko. 112 ropar Åsa åt mig. Nåväl vi tillkallar räddnings tjänsten & Åsa rusar bort till våra grannar. Dom ner på isen & Daniel ålar sig ut på en stege & far själv i vattnet men lyckas komma upp & får upp hunden på iskanten. Räddningstjänsten kommer & dom hämtar den stackars ner kylda hunden från iskanten där han låg.
Ja jag kan säja att jag var rätt svettig där jag stod med Kruse.
Nu slutade allt lyckligt. Jag var in till dom när jag kom från gympan & hunden såg otroligt pigg ut med tanke på vad han varit med om.
Sån tur att allt gick bra både för hunden & Daniel som fick ta årets första dopp.
Kan ju tänka mig vilken pers det var för hela deras familj & se hunden i vattnet.
Nä nu ska jag göra mig klar för jobbet.
Tjing på er & var rädda om varandra.
 Glömde att skriva att jag & Åsa fick varsin jätte fin blomma av Carro & Daniel.

Pengar

gjorde jag av med i massor känns det som. Men det var mycke som behövdes handlas & en del onödiga utgifter vart det oxå kan jag säja.
Har nu käkat & ska sova en stund för i kväll börjar jag jobba igen. Mjuk startar med två nätter så det är ju inte så farligt.
Natti natt på er alla!

Morrn

Nja fullt så där illa känns det inte men är rätt öm i mina muskler i dag. Var ju på pump i går så jag tog & la på lite mer tyngder. Känndes i hela kroppen när vi gjorde övningarna. Fast rätt skönt efteråt när man peppar sig själv att fortsätta köra. En arm övning tänkte jag nä nu orkar jag inte men då kännde jag att jag vart lite Hulken & tänkte nä nu jävlar. Kan bara säja jäklar va stark jag kännde mig.

Ska ta en promenad med Kruse nu sedan ska jag dra iväg till Sundsvall. Har nu skjutit på denna resa hur länge som helst. Måste på Rusta & bunkra med tandkräm, tvål, schampoo osv. Har lite andra ärenden som jag måste utföra.
Om jag känner mig själv rätt så lär det gå undan. Birsta city är inte mitt favorit ställe. Jag brukar låta det gå under namnet Helveteshålan.

Var in & tittade påaftonbladet & där står det om sveriges mäktigaste kvinnor. Men vart var jag då undrar jag & flera med mig???
Nä bäst att säta fart.
Ha en riktigt bra dag nu & var rädda om varandra.
                                                                                                                     

Härligt

hade vi i dag.
Birgitta kom med Matilda, Adam, Anna (en kompis till Matilda) & Alva(min kusins dotter). Vi åkte över till Sussi för en inspektion av valparna. Oj va dom vart förtjust i dom små liven. Alva ringde hem till sin pappa & sa att hon ville köpa en...fniss...tror inte min kusin är överförjust.

Många valpar är det.

Ohhh va mysigt man kan ha det.

Mysigt är det med en sån liten i famnen.

Jadu Helena den här valpen vill Alva ha....bara att slå till.

Adam tänk att Kruse varit så där liten en gång...svårt att förstå.

Det här är vackra Rebell...inte liten precis.

Här har vi Ebba vilken sötnos.

Nu så har Scouten Maria fått igång elden...inte illa för att vara mig.
Nu vart det många bilder & mest djur. Fast man kan ju inte låta bli att dela med sig av alla godingar.
Vi hade en härlig eftermiddag tillsammans. Anne-Lie kom & följde med oss bort till grill platsen där vi mumsade korv.
Nä nu ska jag vila lite ska iväg på pump i kväll.
Ha en riktigt skön tisdag kväll nu alla.

Gäsp

Andra morgonen i rad som jag vaknar tjugo i åtta. Lite otäckt kan man tycka, men jag somnade om en liten stund...*L*
Som jag skrev i går kommer Birgitta & kids i dag. Vi ska gå & grilla korv efter besöket hos Sussi. Fast det är lite tråkigt väder men vem vet kanske solen kommer till oss.
Var rätt trött i går kväll efter vår gympa, var otroligt nöjd sedan jag duschat blev mest soffan hela kvällen. Så du hör Anne-Lie även jag var trött.
Nä nu är det väl bäst att sätta lite fart om systra ska komma.
Få se om jag hinner bloggrundan innan hon kommer.

Måndag

har vi i dag & det känns lite segt.
Tog en kort promenad med Kruse sedan jag klivit upp sedan ner på affären & handla lite.
Efter det har vi nog inte gjort så mycke, diskat & så bara.
Till lunch vart det rester sedan i går, morotsstuvning & fläsk. Så himmla gott.
Nu har vi varit på gympa på jobbet. Helt otroligt va många vi var...5 stycken. Lite ynkligt måste jag ju säja fast förra veckan var vi bara två både måndag & torsdag. Nåväl dom får skylla sig själva som inte går.
Var in till Åsa & surrade lite innan jag gick in till mig. Så nu ska jag ta & hoppa in i duschen & tvätta bort lite svett...kan behövs om jag säjer så...asg.
Kruse snarkar & sover nöjd efter att ha fått mat den lilla rackarn.
I morgon kommer Birgitta hit med ungar så vi ska till Sussi & titta på valpar sedan blir det korv grillning borta vid bad platsen eller flottar stugan.
Nå hur har er måndag varit? Är det bara jag som tyckte den känndes seg i dag?

Läser i Aftonbladet att man tagit fram en ny EU logga. Framtagningen av nya logotypen plus affischerings matrial & liknande under ordförandeskapet kostar 1,3 miljoner....Men herre gud det är ju som hittat!!!!
Bara 1,3 miljoner som vi hade kunnat använda till vården, barnomsorg eller skola.
Ja men det är ju fantastiskt!
Så här ser loggan ut.  


Lägg ner skiten

ja så tycker jag faktist om den såkallade melodifestivalen. Hårda ord kanske men det är min åsikt. Jag vet att många älskar denna tävling. Men nog är det väl så att bidragen håller sämre kvalite för varje år.
Nu var det första del tävlingen som jag genomled hela programet. Två lördagar förut har jag sett kanske två bidrag varje gång. Om nu det här är dom bästa av alla bidrag som kommit in då undrar då jag hur dom andra låter.
Förr tyckte jag att det kunnde vara kul att se detta program men nu lider jag bara.
Ja jag vet att man kan ändra kanal & det gör jag annars men nu var Anne-Lie här & vi tyckte att vi skulle se & höra bidragen.
Min personliga åsikt är nog att melodifestivalen gjort sitt som tävling. Allt detta att göra om regler & tävlings form tror jag gjort att folk tappat intresset för melodifestivalen.

Jag vet att jag säkert retar en del med detta inlägg men detta är min åsikt.
Nå vad tycker ni? Har melodifestivalen gjort sitt eller?
 

Lat

i dag. Har bara tagit det lugnt & mojsat mig i dag.
Jag & Anne-Lie hade en trevlig kväll i går. Jag provade en rätt som jag sett på Jamie Olivers program på söndagar.
Kycling file, lägg på färska kryddor(jag hade basilika), riven parmesan ost & luft torkad skinka. Lägg plast över & banka ut filen. Stek filen sedan. Mums vart det i alla fall. Till det hade vi ungsstekta grönsaker, morötter, palsternacka, zuccini, röd lök, coctail tomater & haricotverts(vet inte hur det stavas) & feta ost. Hade även gjort en salsa & en varm vitlöks sås. Måtta & glada vart vi efter maten 6 vinet.
I dag vart det morotsstuvning & fläsk här, inte dumt det heller kan jag säja.
Nu blir det ut en snabbis med Kruse sedan soffan känns det som.
Hoppas ni alla haft en riktigt skön helg.

Åh tacka alla som graulerade mig på min namsdag.
Lite nya personer som gav sig till känna.
Så otroligt kul att folk gör ett avtryck här på bloggen. Fortsätt med det & gör mig glad!

Kommer att göra ett inlägg om melodifestivalen sedan men just nu är det nån som vill gå ut.


RSS 2.0