Allhelgona

Nu kommer helgen som vi tänder ljus på gravarna & tänker på våra nära & kära som lämnat oss. Jag vet att en del inte gillar när det tänds ljus på gravarna. Själv tycker jag det är vackert ser varmt ut. Vi brukar & säja att man tänder läslampan. Så när man åker förbi så ser man många som ligger & läser.
Själv ska jag åka på pappas grav i morgon & sedan på minnes lunden där mamma ligger nu med sina två systrar.
Så nu önskar jag er en riktigt skön allhelgona helg.
                                                                               

YES!!!!!!!

Nu ni Timråiter fick ni tugga is! Livet är toppen eller hur?
Timrå-MODO 0-4!
Tror Timrås målis heter sålet....asg
                                                                              

Natti natt

Nu ska jag gå & sova trots att det verkar bli ett vackert väder i dag. Skulle inte ha jobbat men dom ringde i går kväll vid 22 så då gjorde jag en utryckning.
Få se när jag vaknar om det blir en tur på berget med lite kaffe & macka.
Hoppas ni får en riktigt vacker dag.
Natti natt

En liten snygging

har Anette(en syster dotter) & Jocke skaffat sig. Kanske en blivande tjej till Kruse.

Mörkret

Ja nu är det väldigt mörkt tidigt så nu vill jag passa på att påminna er som går ute efter vägen att använda REFLEX!
 Denna passar ju bra nu till helgen.
Finns ju massor av häftiga reflexer så slå till på några. Annars finns ju reflex väst & pannlampa oxå. Många tror att när man går där det finns gatljus så räcker det men det gör det inte kan jag meddela er.
Jag vill med andra ord höja reflexen mot skyarna. Tänk vilken billig livförsäkring!
Tack för mig Over and out.

Så vacker bild

av mig i snövädret kan ni se hos min kamrat Yvonnes blogg. http://ygradin.blogg.se
Se & njut!

Ny dag nya bekymmer...

Nä skoja bara, inga bekymmer här inte.
I dag har det snöat här fast det syns inte. Så därför vart det lite brått eftersom jag inte tagit undan trädgårds möbeln & urnorna. Yvonne var hos Daniel & Carro & dom vart lite fundersam över att jag hade sparken ute. Mitt föråd ryms det inte mycke i & när sommar grejerna åkte in så blir det så trångt så då fick sparken komma ut. Jag tror på mer snö Yvonne...fniss.
Nu ska jag ta & packa in däcken i bilen & åka & skiffta dom. Så nu kung bore kom an.
Tjing på er alla!

Bjuder på ett skratt

Jo nu ska ni få höra så tokigt drt vart en natt. När vi hade APT sist så bestämdes det att vi skulle på södra berget & lyssna & se på Östen me resten. Jag & min kamrat Ingrid jobbade natt sedan så jag kom på att vi skulle kolla om det fanns biljetter. Vi klickade oss fram på södra bergets hemsida & där kunde man kolla. Först skulle man fylla i namn, postnummer & tele. Jag skrev Jultomten, 860 13 & 112 klickade på 20 biljetter(fler kunde man inte ta). Åsa klickade vi & upp kom det Tack för din beställning. Oj sa jag åt Ingrid, men hur vart det nu då. Ja vi testade en gång till samma namn osv 20 biljetter till för vi hade glömt att klicka på förhandsgranska. Men vad tror ni händer jo det kom upp Tack för din beställning. Hoppsan sa jag nu vart det ännu tokigare. Där satt jag alias jultomten med 40 biljetter på nåt jag inte ens ville se. På morgonen berättade vi vad vi gjort med Sara lovade ringa & prata med dom för det var hon som skulle beställa biljetterna. Dom på södra berget sa att såna beställninga brukar dom riva & för den delen fanns inga biljetter kvar. Pust! Så nu blir det södra berget, Wallmans salonger & julbord.
Tänk vad det kan bli tokigt när man försöker göra nåt rätt....asg.
Ja många skratt vart det i alla fall. Men jag säjer som Sally Santesson Vad gör man inte för att glädja den grå massan.
Nu blir det sängen snart.
Natti natt på er.

Snart till ända

är denna dag.
Varit ute på lite speciall uppdrag sedan hem & hämtade några saker min syster A-L skulle ha. Hos henne fick jag kaffe & efter det vi drog till skogs. A-L skulle ha tag på enris men som vi sökte. Till slut hittade vi men det var inte så där jätte fint så det tog vi till Karlsro flyers klubblokal. Fast det såg riktigt bra ut när vi var färdiga. Fick äta med A-L  & Lennart, flygande jacob som jag fick tillaga. Gott blev det i alla fall. Både Kruse & Ratata var rätt nöjda efter vi varit till skogen. Så fina när dom sover & lugnt.
Nu blir det väl dum burken.
Tjing

sol

Ser ut att åter bli en vacker dag här hos oss.
Har varit ute på en morgon promenad & nu ätit gröt & ägg macka.
Vart sittande vid tvn & titta på Efter tio på kanal 4:a. Malou hade en kvinna med familj där, kvinnan var Gulli hon som ni kanske läste om i tidningar för en tid sedan. Hon hade epelpsi & blivit medicinerad så hon vart som om hon skulle vara dement. Man väntade på att hon skulle dö & därför togs mediciner bort & kvinnan vaknade till & ville upp & klä sig. Så tragiskt att hon förlorat flera år med sina nära & kära.
Nä nu ska jag ut på lite uppdrag.
Vad gör ni i dag?

Nypponros

Har presic duschat gjort ansikts skrubb, kropps skrubb & nu en ansikts mask. Vart inget for bad men ska smörja mina fötter med en salva som är jätte bra. Så ni kan ju tänka en vad jag är vacker nu....fniss. Nja kanske inte vacker men det känns skönt i alla fall.
Lite spa kväll här kan man säja. Brukar ni pyssla om er lite själva ibland?
Skönt är det i alla fall.
Nu blir det snart bingen.
Natti natt på er.

Utvilad

Ja i natt fick vi ju sova en extra timme, inte dumt. Tur att jag inte jobbade för den här natten blir sååå lång. Fast det bara är en ynklig timme.
Har varit på promenad i skogen med Eva i dag. Jobbigt som bara den för det är uppför hur långt som helst känns det som. Har inte gått där sedan i våras men nu så får det bli oftigare så klarar vi backarna som inget innan vi är färdiga. Sedan hälsade vi på lite folk innan vi återvände hem för middag. Rester sedan i går, smakade lika bra i dag.
Har varit ut en snabb promenad med Kruse så nu sover han gått hör jag. Tänk att en hund kan snarka som en hel karl...fniss.
Nu blir det tvn.
Önskar er alla en riktigt bra vecka.

Tjenixen

på er alla. Ni trodde kanske jag rymt med nån prins men ack nej. Jag kysste en groda men inget hände.

Den här satt på bron en kväll när jag skulle åka på jobbet men tyvärr vart det ingen prins av honom.
Här har det varit full fart sista veckorna....mycke jobb kan jag säja. Har haft fri vecka nu men jobbat tre nätter. Suttit vak hos en vårdtagare. I går kväll fick jag göra en akut utryckning efter halv tolv. Det sa man inte nej till kvalifiserat blev det ju.
I torsdags var jag A-L & Birgitta till mammas faster i Sollefteå & fixade lite. Hon & jag uträttade lite ärenden medans A-L & Birgitta fejade hemma hos henne. Rätt nöjda när vi kom hem kan jag säja.
I går kväll var det spinning...pust & stånk.
I dag vart det att sova & ut med Kruse när vi vaknat. Har nästan nyss ätit en underbar måltid. Nöt file, hemgjorda klyft pärer, grönsaker & kantarell sås. Tack Carro för kantarellerna. Underbart gott.

Nu blir det en slappar kväll i soffan misstänker jag.
Hoppas ni alla har en skön kväll.

Kalas

Inger en kär kamrat hade 50 års kalas i lördags. Jätte kul hade vi. God mat, trevligt sällskap & skit kul.
Nu ska jag nanna efter en natts arbete.
Tjing

.....

Har inte haft nån lust eller så att blogga. Har liksom haft lite semester skulle man kunna säja. Sanningen är att tiden inte räcker till riktigt ibland.
Den här veckan jobbar jag lång vecka & det har varit fullt upp. Sedan i går när jag vaknade hade jag en fruktansvärd huvudvärk. Tog en promenad & hoppades att det skulle bli bättre....ingen fara dom har kört gris skit så det vart hellre värre. Nå väl nu känns det riktigt bra.
Ska på utbildning nu på em så man är inte göralös.
Nu blir det gröt här eftersom vi tog en promenad före frukost.
Tjing


Hektisk vecka

Slut som artist efter en vecka med full fart.
Har inte haft ork eller lust att blogga inte ens kollat era bloggar. Sorry.
Ska bli bättring jag lovar!
Nu blir det sängen i alla fall.
Natti natt

Kom att tänka på

att i morse vart det tydligen väldans halt efter vägarna. Jag blir lika irretarad varje år då första halkan & första snön kommer. Då står det att det kom blixt halka eller folk blev överraskad av första snön.
Men HALLO....har det inte varit så här varje år i sedan urtiden!?! Det här fenomenen kan väl inte vara nåt att bli överraskad av. I går regnade det & i natt var det minus grader. Vad händer då Jo det blir halt!
Är det nån som inte förståt det förren nu?
Tacka för mig i dag...ingen blogg runda...skäms på mig.
Over and out!
Sov gott på er alla.

Sängen

Har varit på vift hela dagen & kom inte hem fören efter halv åtta. Slut som artist. kan jag säja. Fotleden är bättre men gått & stått för mycke i dag. Så efter hemkomsten vart det soffan & högläge.
Nu blir det sängen eftersom det bir tidig morgon i morrn. Jag ska hänga på min syster till Österåsen. Ska bli spännande eftersom jag aldrig varit dit trots att jag är där i krokarna hela sommarn.
Kommer en rapport i morgon.
Tjing


snabbt

Blir ett snabbt inlägg nu.
Datorn har jag nu helt själv fixat men tyvärr försvann det mesta. Så alla bilder är puts väck. Grrrrrrrrrrrr.
Fast lite glad är jag att jag har en blogg & att jag satt in många bilder.
Får bli en blogg runda i kväll.
Ha de så bra nu alla cyber vänner.

RSS 2.0