Grrrrrrr

Hade skrivit ett inlägg & när jag skulle publicera så försvann det.
Ids inte göra om så det får vara nu.
Har två syskon barn här Matilda 11 år & Adam snart 6 år.
Rapport kommer om våra äventyr.

Typiskt

I går kväll när jag skulle göra ett inlägg så krånglade naturligtvs allt. Så nu gör jag ett nytt försök.
Så nu kommer det lite bilder från gårdagen.
Jag åkte ju till min syster A-L för att umgås lite. Där tog vi med hundarna till skogen så dom fick härja fritt. Alldeles där vi ställde bilarna så fanns grill plats. Smakade väldigt gott med grillad korv trots den förbakade röken.
                                                                          
                                                                                     

Måste ju lägga in en bild på mina nya ljuslycktor som jag köpte på Grenen till påsk.
                              

Sol

Soligt & vackert även i dag & jag känner mig riktigt bra. Ska ta & åka & träffa min syster dotter Katarina som är hemma från Valbo. Låta Kruse & Ratata leka lite hos dom.
Ja det här var ju ett spännande inlägg....asg.
Ska komma ihåg cameran i dag så det blir kanske bilder sedan.
Tjingeling på er alla!
                                    image153

Brrrrrrrr

Tittade ut & kollade hur många grader det är....-17. Fy fasiken säjer jag bara.
Får nog tvinga ut Kruse & pinka...ja mig själv oxå...ja inte & pinka ute men att gå ut med honom men det hade ni nog räknat ut.
Natti natt på er alla där ute.

Vilken tur Kruse har.

Ja det hade han kan jag berätta. Maria, Åsa & Fender tog med honom till skogen. Bra det för själv känner jag att jag inte pallar riktigt med några ute aktiviteter. Det som är lite synd är att Kruse & Fender inte kompar lika bra nu. Ni vet grabbar. Båda hade ragen uppe mest hela tiden sa Maria. Kruse hade fått suttit i deras hundgård medans dom käkade efter promenaden, inte populärt kan jag säja. Det var nån som suttit & skrikit hela tiden medans han satt där. Nåväl jätte snällt att han fick vara med dom en stund. Själv passade jag på att vädra sängkläder & även släppa in lite frisk luft. Tagit reda på tvätt & lite annat.
Nu ska jag förbereda lite inför middagen, det blir calwslow sallad (vet inte hur det stavas) & så tänkte jag grilla karre i ugnen. Tyvärr är det inte så mycke som smakar när man är förkyld.
                       image159

Hmm

Ja tydligen så är jag inte lika dålig som en del varit hör jag. Jag kan i alla fall vara uppe lite osv. En del ligger helt däckade & tar sig knappt ur sängen.
Kruse är det mest synd om som inte får vara ute så mycke såna här gånger. I går åkte vi till Ingrid & Nisse så där fick  Kruse & Bessan leka & springa av sig lite. Nisse höll på att avverka på lägdan nedanför huset så vi gick dit. Fullt tillräckligt för mig kan jag meddela. Vi hade tvä ordentligt trötta hundar efteråt.
I går kväll halv låg jag mest framför tvn, sov lite emellanåt oxå. Tittade lite på Så som i himmlen & grät för fulla spjäl. En sån bra & vacker film. Underbara skådespelare är det ju oxå.
Vad har ni för er i påsk då?

Nu är det förkylt

Ja så är det, ont i halsen & hosta så där rök min storhelgs ersättning. Känner mig inte döds sjuk men anser att det inte är läge att gå på jobbet när det är så här. Så det är bara att bädda ner sig. Ska installera mig i soffan nu & hoppas det är nåt bra att se på i kväll.
Toppen väder har det varit för alla som varit på långfredags angling här omkring. Soligt trots att dom sa att det inte skulle vara så men det gör ju inget att dom inte håller det dom lovar en sån gång.
Hoppas ni alla får en riktigt härlig påsk.
Tjingeling på er!

Nu ger vi oss iväg

                               image158
Fast jag tar nog Kruse med mig istället för en katt...fniss.
Önskar er alla en Glad Påsk från mig & Kruse.

hmm

Känner mig inte riktigt hundra måste jag erkänna. Lite hostig & vass i halsen så det blir till att kurera så man är frisk till i morgon kväll. Ska ju jobba hela helgen & det är ju storhelgs ersättning, då är det ju dumt att vara sjuk. Det blir väl några extra kronon i alla fall.
Håller på att röja lite här hemma. Solen är ju framme så man ser allt...tyvärr. Nja inte att solen är framme men dammet. Bäst att passa sig så ingen anmäler mig till det där städ programet på 4:an. Fast jag tycker nog att jag har långt tills jag platsar där.
Nä nu åter till snabel draken.
Vi syns på Blåkulla sedan!

Less

Ja det är jag måste jag erkänna. Först så krånglade kommunen i går ang att assistenterna var på sjukhuset hos mamma. I fredags var det en som har hand om vikarier som sa att dom fick vara där. Men i går var det annat ljud. Då var det försäkrings kassan som skulle godkänna. Dom på kommunen var lite sura eftersom sjukhuset utnyttjar det. Det kan jag köpa men nu är det ju så att kan man inte prata & göra sig förståd så måste det ju vara en fördel att ha sin personal som vet hur hon är eller? Jag åkte ner & var med mamma några timmar fast hon sov mest. Sedan undrar jag vad det är för personal som är där, flera mindre lämpade. Sura som ättika var en del. Man undrar varför en del arbetar. För att vara sjuk måsta man vara frisk så att säja.
Mamma fick åka hem i dag eftersom hon nu är färdig behandlad för hjärtinfarkten men fortfarande så vet vi inte varför hon sover så mycke & ibland är vaken flera dygn mer eller mindre. Vi trodde i vår enfald att hon skulle få komma till en annan avdelning men ack nej.
Skit detsamma orkar inte älta detta.
Hur har ni det då? Själv jobbar jag i natt oxå så nu blir det att sova lite middag.
Måste återigen tacka er för alla uppmuntrande ord från er det värmer gott.
Kram på er alla!

Tack

Stort tack till alla ni som kommenterat.
Min mamma är fortfarande på sjukhuset. Hon har haft en hjärtinfarkt visar det sig. A-L var till henne i dag, Birgitta var dit en stund både lördag & söndag så jag väntar & åker till henne i morgon. Hennes assistenter är hos henne hella tiden, jätte bra att hon får ha sin egna personal. Så svårt när hon inte kan tala & säja vad hon vill. Inte alla gånger vi eller assistenterna förstår heller.

I morgon börjar jag min lång vecka så man vet vad man ska göra i påsk i alla fall.

Nu blir det sängen.

Natti natt på er.


Akuttid

Mamma fick en akut tid för skallrönngen i går. När hon kom ner upptäckte man att hennes hjärtvärden ej var bra så dom ville ha kvar henne. Så jag var ner & hämtade min syster som hade följt med. I dag åkte en av hennes assistenter ner & ska vara där, hon var lite orolig. Som jag skrivit förut så har hon haft en stroke & är halv sides förlammad & kan inte tala endast ja & nej. Så i dag skulle skall röngen bli.Min lilla syster skulle åka in en stund på em.  Får se om jag åker ner i morgon eller på måndag.
Hoppas ni har det bra alla där ute. Njut av er lördag nu.

Gäsp

Har nu jobbat två nätter & känner mig rätt nöjd. Ser fram emot en ledig helg, jobbar lång vecka i påsk. Fast det gör ju inte så mycke man får tänka på att det är storhelgs ersättning så det blir några kronor mer.
Blir nog en rätt lugn helg som det känns nu. I em blir det ju spinning som vanligt på fredagar.
Nä nu blir det sängen.
Ha en trevlig helg nu alla där ute!

Tråkigt!!!

Blir snart knäpp på det här vädret. Regn! Flyttar norrut eller till varmare bredgrader snart. Allt blir tråkigt när det är så här. Har inte ens lust att blogga. Ja ni hör det är illa med mig...
Har precis ätit & ska sova lite eftersom det är slut på ledigheten & det nalkas jobb i natt.
Hoppas ni har sett solen i dag....det har inte jag!

Deppigt

Har haft en trevlig helg kan jag säja, 50 års firande på fredag & middag hos grannen på lördag.
Hos Monica vart det paj & sallad kaffe & tårta sedan. Gott var det kan jag säja. Vart lagomt sent, var väl hemma vid halv två tiden. Kruse var hos Åsa över natten så det känndes lite tomt när han inte var hos mig. Vem hade kunnat tro att jag skulle bli så fjompig...fniss...eller vad säjer du Yvonne?
Lördagen vart en rätt lugn dag, inge vidare väder.
Jag vart bjuden på middag hos Åsa min granne, taco vart det. Smakade utsökt känndes att det var länge sedan jag käkade det. Åter en trevlig kväll fick man. Tänk vilken tur man har.
I går så regnade det här, inte kul för det är blött & isigt överallt nu. Blir inte mycke till promenader kan jag säja.
I dag är det ju måndag så det blir simmning på em.
Men hörni jag har upptäckt att jag misstänker att det finns en gud...nu börjar ni fundera vad som tagit åt mig...ha ha ha. Carola vart utslagen i andra chansen. Vi tittade inte på det men fick ett sms från en kompis så då kännde man sig nöjd när man kojade på lördags kvällen. Eftersom jag inte är nån stor fan av festivalen tycker jag det känns skönt att den går mot sitt slut. Har inte förståt vitsen med alla dessa del tävlingar. Tur att man kan se andra kanaler.
Nå hur har eran helg varit då?

Morrn

Strålande sol men tyvärr blåser det fast man kan ju inte få allt.
I dag är det sex  år sedan min pappa dog i en stor hjärnblödning. Svårt att förstå att det gått sex år sedan mamma ringde från sjukhuset. Pappa hade ropat åt henne när hon lagt sig & fick tillkalla ambulans. Han dog på färden till sjukhuset. Maria en kompis som jag bodde granne med skjutsade ner mig & hämtade mamma. Så jag hoppas du har det bra däruppe & ser ner på oss & skrattar åt oss & kanske grymtar lite när vi gör tokiga saker.
Sedan så fyller min kusin Monica 50 år i dag så det blir öppet hus hos henne.
Hoppas ni får en härlig fredag ja att hela helgen blir det.
Kram på er!

mmmmmmm

Härlig dag med sol så jag & Kruse tog oss en tur i skogen på fm. Sedan hem & käkade & så var vi en sväng till Ingrid så våra hundar fick härja ett tag. Efter det vart det arbetet & brandinformation. Jätte duktig karl som höll i den. Vet ni att var 4 brand är anlagd. Fruktansvärt att höra men sanningen svider. Nå väl jag räddade livet på en brinnande docka & en plåt. Inte illa alls måste jag säja. Nyttigt att få frächa upp kunskaperna.
Jag & Ingrid får & simmade efter det, känndes lite trögt men vi tog ett pass på 40 minuter i alla fall. Vi kände oss såå duktiga efteråt.
Fasiken vad det blåser ute nu, det bara viner i kåken där jag bor.
Nu ska jag ta & pyssla lite...disk & sånt inte kul men ett måste.
Blir en blogg runda senare.
Tjingeling på er där ute!

Konstigt

Läste text tv för en stund sedan. Är står det att man skippar Björn Gustavsson på andra chansen nu på lördag. Ja då behövar man inte se festivalen då. Det är ju den enda behållningen förutom Kristian. Tråkigt tycker jag att inte få se honom glänsa där igen.
Nå hur har er dag varit. Själv drack jag kaffe hos en granne sedan åkte jag till en jobbar kompis (Ewa), vi tog en promenad med hundarna. Soligt & fint var det.
Nu ska jag göra mig klar & åka på jobbet, ska jobba 16:30-21:30 för det var lite kris.
Hejsvejs!

Vilket sportlovs väder

I söndags så jobbade jag sista natten så nu är jag långledig. Känner att jag verkligen behöver den just nu. Snöade gjorde det hela natten, man känner att man blir så där stirrig i ögonenen när man åker med bilen. Så när jag kom hem i går morse föll snön än så det var inga problem att lägga sig. Sov väder var det. På em var jag & Ingrid & simmade som sig bör på måndagar. Det var bara vi i bassängen inga sportlovs barn. Skönt för bassängen är liten här i Stöde, 12,5 meter lång. 
I dag är det ett härligt väder så nu ska vi ta en kort promis sedan käka & åka till skogen efter det.
Njut av er dag nu! 

Trötter

Ja det är jag det, känns att man har jobbar vecka. Fast nu är det bara en natt kvar som tur är. Har varit full fart på jobbet så jag har inte haft ork att läsa era bloggar. Så i morgon får jag ta igen det, blir nog mycke läsande kan jag tro.
Nu blir det sängen en stund innan jag ska iväg & jobba.
Natti natt på er!


Full fart

Trodde jag skulle hinna kolla lite i bloggens värld i natt men inte då. Full fart var det hela natten fast det posetiva med det är ju att natten går fort.
Kan meddela att det inte blev nåt frieri i går hittade ingen lämplig kandidat för det.
I går åkte jag & Kruse till Ewa en jobbar kompis, hon har en hund som heter Bissan så det vart en skogs promenad & en del lek för hundarna. Sedan vart det hem & fixa käk innan spinningen. Vart inte mycke gjort här hemma i går men det behövdes inte heller tyckte jag.
Nu ska jag hoppa ner i bingen & sova sött.
Blir en blogg runda när jag vaknat.
Ha en härlig lördag alla där ute i cyber världen!

RSS 2.0