Kanske ny säng

Var & tittade på en ny säng i dag, ska fundera lite till. Är så less på min säng som jag har så jag vill gärna ha nåt nytt. Jag & AnnaKarin hade lite egentid i dag, alltid lika kul.
Nä nu är det bäst att jag gör mig klar...jobbet väntar.

Ej gjord av socker

Skulle gå en promis med Kruse hade bara kommit en bit vad händer då jo det börjar regna. Fast vi fortsatte en bit till...tur att vi inte är gjorda av socker.
Nu ska jag göra mig iordning sedan ska jag & min kamrat AnnaKarin åka till sundsvall. Det var ett tag sedan vi gjorde en sån utflykt så det ska bli kul. Riktift rå om varandra för det blir inga barn eller hund som får följa.
Viktigt att vårda sina vänner kom ihåg detta.
                                                                                                   image12

Raggarbrud

Jaha så här såg jag ut som raggar brud....
                                                                                       image40

Stackars Kruse

Nu har vädret lugnat sig så man törs sitta vid datorn. Tii gårdagen igen. Kruse skulle vara med Bettan & Anette i går. Halv sju ringer dom & är inte glada, Kruse har gjort inne...båda grejerna har han gjort. Så dom fick städa, vet inte varför han gjorde så kanske han vart lite stressad av Peppsis morrande & skällande på honom. Han som inte gjort nåt sånt på minst 9 månader. När vi sedan var borta på smedjan så fick jag erbjudande om giftemål...de ni. Så nu får ni rusta för vigsel istället för 40 års kalas kanske...fniss. När klockan var vid ett drog vi hemöver. Jag tror vi alla var rätt nöjda då, klockan vart strax efter halv tre innan vi kom hem, väldigt trötta. Läste en stund sedan vart jag som en klubbad oxe, vaknade halv åtta av min hosta. Så då vart det lite kaffe & macka medans jag löste korsord eller ska man säja försökte lösa korsord. Sedan somnade jag gott igen.
Nu är jag hemkommen från en härlig eftermiddag hos Janne & AnnaKarin. Åkte ditt för att hundarna skulle få leka av sig, vart först kaffe & glass sedan fick jag mat...mums va gott. Tänk vad gjorde man utan såna vänner?? Dom är guld värda kan jag säja. Jag & A-K kom på att i morgon ska vi ta en tur till Sundsvall.
Nä nu väntar min disk. Ha de så hörs vi kanske senare i kväll.

En sån dagen såm pörskans dag

Vilken dag eller natt skulle man skriva. Var caffis åt min syster i går, AnnaLena. Dom skulle på crousing i Matfors så jag fick äran att köra deras Belair 58. Lite tungstyrd när man skulle svänga så det är tur mman är stark. Körde runt runt där i Matfors sedan sammlades alla borta på bruket. Vi åkte då i sammlad trupp runt Malmen. Lite läckert för det var nog en 50 bilar. Sedan vart det Smedjan, Ragger om ni vet vem det är skulle spela, om ni inte vet så är det raggarn som var med i Big Brother. Oj nu åskar det så jag skriver mer sedan.

Hmm

245221-21
Sovit som en stock i natt, tänk att det kan vara så skönt att sova på söt öra. Nu har jag äntligen fått liv i Matilda så vi kan gå ut med Kruse. Den stackarn har inte fått varit ut & kissat än. Han har en ordentlig blåsa den hunden. En dag uppe i stugan när det regnade vägrade han gå ut, han gick inte ut förren klockan var halv ett. Är inte förtjust i regn kan jag säja.
Hoppas ni alla får en härlig lördag. Vi ska åka till mamma/mormor sedan för Matildas mamma kommer dit med en kusin åt oss.
Kram på er alla ute cybervärlden.

Natti natt

Nu har vi ätit gott jag & Matilda & bara myst, hon ska åka hem i morgon. Vi var ut en sväng med Kruse & det var så skönt ute, nu håller vi tummarna att det blir det i morgon oxå.
                                                                                              245221-17

Skit oxå

I morse när jag åkte hem var det så fint ute men man förstod ju hur det skulle vara när man vaknade...GRÅTT! Blir så less, fast man ska väl inte klaga när man vet hur det är på andra ställen. Fast vi är ju så, vi har ju alltid nåt att klaga på. Ska skärpa mig! Sov inte så länge idag eftersom det var bara en natt jag jobbat. Åkte & hämtade Matilda hos min kusin. Sedan tog vi en sväng till min faster AnnaLisa, jag visste hon skulle få besök. Det var pappas kusin Birgitta från Sandviken. Det blir ju inte så ofta man träffas, bara när det är begravningar i regel. Så det var lite kul att träffa henne, Tord, Roland & hennes morbror Einar. Einar har bott i Usa så han prta lite blndat svenska & engelska, Matilda såg lite fundersam ut.
Nu har Matilda lagt sig & titta på tv, vi hade tänkt att ta en promenad med Kruse men vi väntar tills det slutat regna. Vi är ju gjorda av socker vi...fniss.
Ses senare kanske!

Mitt i natta

Jaha då är man på jobbet igen & allt är som förut, har inte hänt så mycke under min semester. Roligt att träffa mina arbetskamrater & våra vårdtagare. Vi har varit ute & gjort byn men fy så dimmigt det var man såg knappt vart man var. Nu har lugnet lagt sig över Stöde...fast jag vet inte om det är så livat annars heller...fniss
Hoppas ni sover gott alla nu & drömmer ljuvliga drömmar. Må så gott nu alla & njut av dagen som kommer.
                                                                                          245221-22

Pust

Snacka om kvaft ute. Har varit & städat & trodde inte golven skulle torka nån gång där jag var. Känner mig alldeles klibig nu, blir lite  käk en dusch & lite vila sedan. Jag min stackare ska ju börja jobba i natt. Fast det blir en mjukstart, skulle ha jobbat i natt som var men den tog Ewa åt mig. Matilda var ju här så då kunde jag ju inte jobba, ville ju umgås lite med min syster dotter. Nu är hon hos Ellen & Alva, sina tremänningar. Ska hämta henne i morgon så for hon sova här till lördag. Vi får väl se vad vi  kan hitta på för mys då.
Morsning alla ni ute i cybern
                                                                                                  image39

Busungar

Hade tre små tjejer som skulle sova här i natt. Dom fick ligga i extra rummet alla tre, två på dynor en i soffan där inne. Ellen hon somnade direkt men Matilda & Alva dom låg & tjattrade till klockan var nästan halv två då var jag in & sa till att nu sover ni annars får en av er komma & ligga med mig. Vips sov dom...är det så hemskt att sova hos mig kan man undra. Jag vet ju att jag snarkar ibland så det var kanske det. När jag väckte dom vid 9 (dom skulle upp & se sommar morgon) då var dom rätt trötta kan jag säja men nu sitter dom i soggan i alla fall. Väntar på att programet ska ta slut så vi kan ta en promenad med Kruse. Solen skinner så härligt i dag så ni alla där ute NJUT!                                                            

Kruses stora dag

I dag har vi firat Kruse som fyllt 1 år. Först kom Fender, Maria, Åsa & Gustav av dom fick han en leksak + ett ben. Fender & Kruse smaskade jordgubbs tårta, fattar inte att dom hann känna vad den smakade. Sedan tog dom sig ett dopp i Ljungan. När dom åkt kom AnnaKarin, Andreas & Amelia med ett ben & godis åt Kruse. När dom åkt for vi till min mamma med tårta & kladdkakan som var kvar. Vi bjöd in AnnaLena, Doris & Ingela på fika. Kruse fick ett jätte ben av AnnaLena & ett skin av "mormor". Jag hade köpt en fin älg men den lyckades han bita hål på & ett nytt koppel. När vi for från mamma så var vi ute & rände lite, hamnade hos min kusin & vips så fick jag två sov gäster till. Tänk så det kan bli! Jag & Matilda hade köpt jordgubba som vi tog med till Sussi & Niklas. Där härjade Kruae & Chile hej vilt sedan dom ätit grisöra som Nicklas köpt. Så det har varit full fart i dag, tror nog att han är rätt trött i dag. Här är några bilder från i dag.

AnnaLena, Ingela   Mamma,Doris,        Kruses presenter                                    Kruse & Fender väntar på tårta
& Karolin                  A-L Karolin 

Kruse 1 år

I dag fyller Kruse 1 år, tänk att jag haft honom i drygt 10 månader nu. Många frågar om jag inte ångrar att jag skaffat hund men det gör jag då inte. Nja kanske nån enstaka gång då han inte gör alls som jag vill. Nästa vecka ska vi börja hund kurs här i Ede, ska bli kul.
Nä nu är det bäst vi sätter fart här, Matilda tittar på sommar morgon Kruse gnagger på ett ben & jag tror jag ska ta en dusch.
Ses senare.                                                          245221-29

Pust

Vet inte vad det är med mig...far fram som jag vet inte vad. Kan det vara en 40 års kris på gång redan!!! Garderoben vart så fin, ska försöka ha den så där nu ett tag. Var till Maria & Åsa så Kruse fick sina klor klippta. När jag skulle till att åka kom Maria, Ålice & Maggan & gick. Vad Alice hade vuxit, stora tjejen nu.
Nu ska det bli en snabb dusch, har klippt gräset så jag vart lite svettig. Ska hämta Bettan & Matilda vid bussen sedan ska vi handla lite oxå. Ska bli tårta här i morgon. Kruse blir ju 1 år i morgon.
Hörs mer sedan.

Lite om min semester

Har haft fyra veckors semester & varit i stugan hela tiden. Det har varit jätte skönt även om solen inte varit framme hela tiden. Åkte upp på måndag efter midsommar, grejade & fixade lite i stugan & även ute dom första dagarna. På lördagen kom Maria, Åsa, Ann & deras två hundar upp. VI grillade & satt ute hela kvällen, bara njöt. Hundarna var det full fart på, fast Kruse skämde ut sig. Anns hund Emmi fick ingen lugn & ro för Kruse trodde han var porrkungen. Han har svårt att ta ett nej den jycken. På söndag var vi på utflykt till Anns & Åsas mammas för'ldrar hem...tog lite tid men till slut kom vi fram. Det var ett tag sedan dom varit dit. Så där promenerade vi lite & efter det tyckte vi att vi behövde lite gott fika. Så vi åkte till cafe´t i Myre där vi åt goda mackor, själv åt jag en med laxröra...mums. När dom åkt var det bara att sätta igång att ladda för nästa besök. Måndag kom mamma, Anna-Lena, Birgitta & Adam. Mamma & A-L kom först med färdtjänsten så vi & chauffören(Meyer) mumsade på sallad som jag gjort. Birgitta & Adam fick äta när dom kom. Vi roade oss ordentligt från måndag till torsdag. Grillade, drack vin & drinkar, njöt av solen, shoppade i Sollefteå, träffade mammas faster Kerstin, lunchade på cafe´t, fick besök som installerade en boxer till tvn. Jag tror nog mamma var väldigt nöjd när hon åkte hem efter våra härliga dagar. Hade ju sån tur att solen sken hela tiden. Fick även besök av mina fastrar AnnaLisa & Kerstin, kusin Monica var oxå med. Dom sov över en natt i stugan så vi kunde mysa med god mat & vin...även då. Vi hann med lite shopping inne i Sollefteå oxå. Monica kom till stugan i fredags oxå med våran kusin Märith & hennes familj. Vi var ner på cafe´t & fikade  & kollade loppisen där. Sedan drog vi till stugan & dom bjöd på vin & jag bjöd dom på baccardi razz. Måste vara det godaste som finns att dricka. Lägg frysta hallon i botten av ett glas, fyll på med baccardi razz & sedan sprite. Bara så jäkla gott...farligt gott.
Oj vad jag skriver...får nog tränings verk i fingrarna....ha ha ha
Nä nu får det räcka för i dag. Kommer bilder nån annan dag.

                                                               image28

TVÄTT!!!

Oj vad det blir mycket tvätt på fyra veckor ändå tog Birgitta med sig en full kasse hem & tvättade åt mig. Fast egentligen ska man väl inte klaga....det finns ju tvättmaskin...*L* Så nu är snart allt tvättat, så skönt. Fick ett tok ryck & började städa en garderob, en sån med hyllor. Nu ska det slängas kläder & en del ska jag ta till Eriks hjälpen.
Bäst att forsätta....puh

Då var man hemma

Ja då var man hemma igen efter fyra veckors semester. Fast jag börjar inte jobba fören på onsdag.
Har haft det toppen bra i stugan, en del besök oxå. Jag ska lägga in lite bilder sedan & skriva lite om vad jag & Kruse haft för oss där.
Hoppas ni alla haft det bra medans jag varit borta.
Hörs mer sedan.245221-18

RSS 2.0