Skottdagen

Jaha så är dagen här när vi ogifta kvinnor ska ta chansen & fria. Hade ju kanske varit lättare om man inte varit singel. Fast man kanske ska åka ner på ICA & se om man hittar nån singel man & slå till. Så min fråga till er kära läsare tänker ni ta chansen i dag & fria till er älskade? Lycka till säjer jag till er som tänker slå till i dag. Själv tror jag kanske att jag väntar till nästa skottår.

I´m back!

Har varit några hektiska dagar. Jobbade måndag tisdag natt 6 dt har varit full rulle där. På tisdag fick jag stanna uppe eftersom jag skulle på vårdplanering ang min mamma. Kom i säng vid 11 på dan. Vart lite dåligt med sömn kan jag säja. Så i går morse var jag halv död när jag kom från jobbet. Men nu börjar man bli som vanligt igen.
I dag står det tvättning & städ på schemat. Finns ju alltid att göra även om man inte vill så ofta. Ska ta en paus nu & gå en sväng med Kruse sedan är det ju torsdag så det blir simmning vid 15 tiden. Ingrid följer nog med mig.
Receptet på gratängen kommer så småning om.
Hoppas ni har en bra dag i solen för här skinner den men det blåser ordentligt tyvärr.
Tjingelign!

Inget

Har bara tagit det lugnt i helgen. Inget bloggande har det blivit heller knappt suttit vid datorn.
Jobbade onsdag & torsdags natt så fredag sov jag till halv två. Upp käkade lite sedan vart det en tur till Mariana som fyllde år. Drack lite kaffe där innan spinningen. Det gick jätte bra, tänk att man märker skillnad på tre gånger. Nu köpte jag klippkort för 10 gånger så då fick man två gånger gratis. Så nu är jag tvingad att gå 11 gånger till. Efter spinningen så simmade jag en liten stund, skönt att varva ner lite.
Lena ringde medans jag var på stöde huset & det vart ett besök där innan jag åkte hem. Vart en massa surrande & skratt.
I går var jag med Kruse till Ingrid & Nisse. Bessan & han har ju inte fått träffas på några veckor eftersom hon löpt. Men hon var lite grinig mot honom, kanske sur för att han inte kommit till henne när hon varit pilsk...fniss.
I går kväll var jag & Ingrid på 40 års kalas, en tjej på jobbet som fyllde år. Jätte trevligt fast vi gjorde som askungen & lämnade balen tidigt. Fast jag hann med lite kareoke. Farligt med sånt när jag är med...asg.
I dag vart det en tur till syster AnnaLena, Ratata & Kruse fick härja av sig lite. Ratata skulle ju på hundkurs & då kan de ju vara bra att bli av med lite överskotts energi.
Eftermaddagen avslutade vi med ett besök hos mamma.
Nu har man ätit & vill inte göra så mycke mer i kväll. På menyn stod i dag zuccini gratäng & så grillade jag karre i ugnen. Gott vart det.
Hoppas ni alla haft en härlig helg.
Ska titta in på era bloggar sedan.
Ha en trevlig söndags kväll.

Bara en liten

blogg runda vart det i natten. Vi har haft fullt upp nja inte med job men att halka runt på vägarna. Här regnar det & små vägarna är som isgator. Gäller att hålla tungan rätt i mun.
Nu ska vi ta & äta en frukt innan vi rondar här på servic huset sedan drar vi ut på vägarna igen.
Ha en härlig dag nu alla.
Tjingeling!

En snabbis

Just en snabbis in här på bloggen bara nu.
Har jobbat i natt & natten rullar på bara. Full måne var det lyste upp fint när vi var ute & åkte. Var till en mindre by & vård tagaren bor invid en sjö. Helt tyst & stilla var det & månen lyste vacker över isen. När vi kom tillbakar på servichuset kom vi på strax före klockan fyra att det skulle ju vara månförmörkelse. Så vi gick på baksidan av huset men tyvärr så vart det redan helt svart då så vi var för sent ute.
Nåväl skönt var det i morse att få slänga ner sig i sängen. Känndes mottigt när klockan ringde vid klockan 14 men det är ju torsdag & då simmar jag. Så nu har jag fått min motion för i dag, Kruse fick oxå en liten promenad men det är inte lätt när det är så jädrans isigt överallt.
Nu har jag käkat så det får bli sängen snart igen.
Får se om det blir lugnt i natt på arbetet så blir det en bloggrunda då. Man måste ju kolla vad ni har för er.
Tjingeling på er.

Herre jisses!

Har varit i skogen jag & Kruse & promenerat. Jätte härligt både för honom & mig, han fick ju springa löst & då är han glad. Soligt & skönt var det oxå, tittade på termometer & det är 12 plus i solen.
Nä nu ska jag göra mig klar för mötet på jobbet.
Tjingeling på er!
                                  image153

Morrn på er

Här tittar solen fram & då blir man genast glad.
Jag & Kruse ska ta & ge oss iväg på en promenad, vi har haft sov morgon. Ska ju jobba i natt så då brukar jag passa på & ta en sov morgon.
Vi har oxå APT i dag på mitt jobb, först har dag personalen sedan gemensamt & sist har vi på natten. Väldigt bra att göra så, dag & natt personal slipper lyssna på varandras ev problem.
Nä nu drar vi iväg ut!
Ha en trvlig "lill Lördag"!

YES!!!

                                                                             image157



Tänk vad man blir glad. MODO vann över Timrå i kväll efter förlängning. Nu kan man reatas lite med chefen & några till....fniss.
Hej MODO!

Lite mysko

I dag har det varit lite mysko väder. Vi tog oss en promenad vid 11 tiden, gick skotter spåret. Det var lite grått men skönt. På hemvägen gick jag in till en granne Agneta, hon jobbar i en av hemtjäns grupperna & är sjukskriven pga sjukdom. Har lovat flera gånger att komma in när jag är ute & går men ni vet hur det är man kommer inte sig för. Så i dag blev det besök. Så där vart jag & Kruse i två timmar & surrade på. När jag skulle till att gå var det tjockt ute & det kom lite snö. Väl hemma så kom faktist solen fram lite. Konstikt väder är det i alla fall....vill ha vår nu & inte isiga vägar.
Nu far jag runt med dammsugaren för fy vad det blir dammtussar. Har oxå tvättat lite i dag. Så ni hör jag latar mig inte bara...fniss.
Hur har ni det då så här på en tisdag?

Tv

Tittade på kanal 5 i kväll & det var om nätpedofiler. Programet var från USA & visade hur dom fångade dessa pedofiler. Ruskigt kan jag säja. Så ni som har tonårsbarn ha lite koll på vart dom chattar.
Sedan slog jag över till fyran där var ett program som hete nåt typ 3 i samma säng. Personer som lever i polygam förhållanden. Ja vad ska man säja, bara folk är lyckliga & ingen far illa så får folk göra vad dom vill.
Själv har jag jobbat natten som varit. Sedan vart det hem i säng var ordentligt trött & sov längre än jag tänkt mig. Var ut med Kruse en sväng men fy va isigt det är igen. Blåser gör det oxå rätt ordentligt. Åkte & simmde i Stöde som jag nu gjort till en vana. Känndes lite motigt men det vart 50 minuter i alla fall. Jätte skönt när det var gjort.
Nä nu får det allt bli sängen.
Önskar er alla en bra dag i morgon!

Nostalgi tripp

Satt & zappade mellan kanalerna & på canal + var det en dokumentär om danska gruppen Gasolin. Det väckte en del minnen. Jag minns dom var på Viskans parken, jag vet inte hur gammal jag kan ha varit kanske 15-16 år. Kan bara säja wow vilket tryck. Så jag var in på U tub & kollade runt & lyssnade. Nu är det bara att jag inte är så haj hur man gör för att sätta in videos därifrån men kan rekomendera att ni går in & lyssnar på This is my life & Vad gor vi nu lille du. Finns fler godingar med dom & även med sångaren Kim Larsen. Han har tillokh med större mun än Withney Huoston, blir bara ett svart hål när han tar i.
Snacka om att jag vart nostalgisk....låter som jag vore 100 år. Men ni från trakten minns väl Viskans parken. WOW! Det var häftigt kan man tycka nu. Synd bara att folkets parkerna dött ut.
Vad minns ni av folkets park? För visst var det FOLKETS park. Jag tror inte den yngre (oj vad gammal jag låter) förstår tjusningen med dessa parker.
Nä nu får det bli sängen snart....drömma lite om mina äventyr på Viskans parken kanske....fniss.

Gud finns!

Japp han gör det eftersom inte Carola gick vidare. Man ser på henne hur säker hon är att gå vidare oxå vart det inte så. HA! Fast ska sanningen fram så var Sanna & Rongedals bättre.
Vad tyckte ni?

På vift

I dag har man mest varit på vift. Först tog jag & Kruse oss en promenad, bara en kort men han fick vara löst så han sprang ordentligt. Kallt var det, 11 minus & lite molningt. Vi har varit hos Inger & Kent & fått kaffe fast Kruse tyckte Kent var lite otäck. Han är lik mig lite skraj för karlar...fniss. Han är lite fjompig ibland mot karlar & en del gånger bryr han sig inte alls.
Nu är vi i alla fall hem kommen & ska ta itu med gårdagens disk. Ides inte i går kväll & tyvärr är hembiträdet Inga ledig. Fast hon är rätt lat Inga måste jag säja tror jag ska säja upp henne.
Middags maten blir en repris sedan i går. Så skönt att ha mat färdig & slippa ställa sig vid spisen.
Ha en trevlig lördags kväll nu alla där ute i cyber världen. Ska gå en blogg runda efter diskningen.
Tjingeling på er alla!


Detta betalar jag för!?

Har nu åter igen varit på spinning. tanken slog mig att jag betalar för detta. Ja man funderar på hur det är ställt i min hjärna...fast det har ni gjort redan innan kanske...asg. Tycker att det går riktigt bra fast jag får ont i fötterna, vet inte om det är skorna eller. Försökte att inte dra åt så på pedal remarna i dag. Kan ju bara vara ovanan. Röven känns bättre den här gången. Tack Ewa för att du var på biltema & köpte sadel överdraget till mig.
Nä nu ska jag sluta gnälla...fniss.
Träffade Gustav (min brors son) på Stödehuset, han var där & badade med en kompis. Vilken otur att jag slängt ur badkläderna ur ryggsäcken.
Nu ska det bli mat & röd vin här. Gjorde biffarna innan jag åkte så nu ska jag slänga in grönsaker i ugnen.
Njut nu av er fredags kväll.
                                       image156

En ny dag med nya möjligheter!

Visst är det väl så.
Har varit ute på en frisk promenad med Kruse nu. Solen ligger på min termometer med skulle tro att det är kanske 5 minus & det blåser lite lätt. Jätte skönt i alla fall.
I eftermiddag ska jag iväg & plåga mig igen, spinning. Ewa var så snäll & köpte en sån cyckel dyna med gele åt mig. Så nu hoppas jag att jag inte får lika ont i muffen.
Måste bara fråga Är det bara jag som är trött på valet i USA? Herre gud så fort man slår på en radio, tv eller läser en tidning så står det om Obama eller Clinton. Lite tröttsamt kan jag tycka som är ointresserad. Det blir liksom för mycket av det ibland. Visst jag förstår att det finns dom som är intresserad. Vilken tur man kan slå av radion eller tvn & man kan ju faktist bläddra vidare i tidningen.
Ha en bra fredag nu alla där ute för det tänker jag då ha!
Tjing på er.

Hjärtat

Min söta "lilla" Kruse ville så gärna att jag skulle åka in till Grenen så då gjorde jag det. Han köpte en vacker ros till mig & jag köpte ett ordentligt ben till honom.
Har varit till mamma med tulpaner & chocklad sån 70% köpte en sån ask åt mig oxå. Så bra för dom ligger förpakad i den. Har varit & klippt mig, kommer bild nån dag. Sedan när frissan fönat & gjort fin vet ni vad jag gjorde då....åkte & simmade. Lite otacksammt för henne.
Nu blir det en lugn kväll.
Kram till er alla där ute & tänk på alla en sån här dag.
                                                 image155

Alla hjärtansdag

                                                                              image154
Så var det dax för detta komersiella jippo. Fast jag ska nog erkänna att jag rycks med ibland. Jag tycker faktist att man kan fira vilken dag som helst det gäller mors dag & farsdag oxå. Det blir ju mer roligt om det blir på en dag man inte har tänkt sig eller hur? Hur gör ni på alla hjärtansdag?

Ha en härlig torsdag & njut av livet.


Fy attan

Ja precis fy attan vilken blåst vi har här i dag. Var ut med Kruse förut men ingen av oss tyckte det var så roligt. Öronen stod rätt ut på honom...såg lite lustig ut. Nä nu vill jag ha så där härligt som det var i går. SOL!
Nå vad har ni för er i dag?
Själv så ska jag städa åtminstonde så är det tanken.
Update senare.

WOW

Vilket underbart väder vi haft. Tyvärr hade jag inte cameran med när vi var ute.
Jag åkte till Sussi & tog med henne ut, hon sitter bara & pluggar till taxi provet. Vi behövde båda komma ut i friska luften. Vi tog sparkarna & åkte ensväng tyvärr var det grusat så vi fick lämmna dom sedan gick vi upp till skogen där Stig & John var & högg. Där fick vi kaffe i kojan. Tok härligt var det.
Sedan vart det en sväng till mamma. AnnaLena var där så vi hängde med över till dom så Ratata & Kruse fick rejsa lite.
Sedan måste jag ju berätta att min syster dotter Bettan blivit med körkort i dag. Hipp hurra nu har man chaufför! Tänk va kul för henne. Jag & Kruse köpte en ros till henne & grattade henne. Tänk när man tog körkort...det är ett tag sedan. Oj nästan 21 år sedan....vart har åren tagit vägen...man undrar ju...fniss.

Fri

Så har man nu fri vecka inte alls dumt. Tro vad man ska hitta på för skoj nu då...nja det brukar fixa sig. Ska njuta lite nu.
I går så var jag & Ingrid & simmade här i Stöde, vart faktist 50 minuter. Tänk vad man kan känna sig nöjd efterbad, bastu & skrubbning.
Vet inte riktigt vad det blir i dag, tror det blir en sväng ut & farta nu bla till mamma & hämta min reselott hos min bror. Har haft den i flera år & hoppas ju fortfarande.
Ha en härlig dag för det tänker jag ha.

Lite hemma SPA

Så nu är jag som en nypponros kan ni tro. Ansikts skrubb, ansikts mask & lite fotvård inte helt fel. Skulle bara behöva ge ögonbrynen en omgång oxå.
Ätit så nu blir det lite vila innan arbetet. Hoppas det blir tid för en lite bloggrunda i natt. Har varit lite dålig på att se hur ni haft det i helgen.
Ciao!

Röv

Skulle så stort gå in i natt & blogga lite men då var bloggen nerstängd. Så det blir en snabbis nu innan jag lägger mig.
Jo ni förstår att jag testade spinning i fredags & jag kan säja att jag känner att jag har en RÖV. Tänk den är så fint inbäddad men ack så ond ändå. Tyckte faktist det var riktigt kul...man är väl lite själv plågare kanske. Startar dom en nybörjar grupp så ska jag börja i alla fall.
Annars så jobbar man hela helgen men nu är det bara en natt kvar så man ska inte klaga. Sedan nio dagars ledighet. Underbart.
Nä nu blir det sängen. Ha en bra dag nu alla där ute.

Tack

Måste ju tacka alla er för era gulliga uppmuntrande ord. Sånt värmer så in i norden.
Nu hoppas jag solen lyser över i helgen & att ni får en riktigt härlig helg.
                                           image153

Tillbaks

Ja nu tror jag att min blogg torka börjar gå över & jag är tillbaks här.
Veckan har rullat på som vanligt. Jobbat måndag & tisdag natt med en ny arbets kamrat. Vi hade två rätt lugna nätter men det kan ju vara skönt när en är ny på jobbet. Blir ju en del information när man är ny. Så nu ska vi ge oss i kast med att jobba helgen.
Det har blivit lite taskigt med promenader den här veckan upptäckte på tisdag att Kruse haltade. Vet inte om det vart nåt när han & Ratata lekte på måndagen eller om han gjort sig illa på skaren. Har klämt & känt på benet flera gånger men han reagerar ej så det kan ju inte vara så illa. Springer gör han oxå när han är lös.
Har lyckats simma två gånger den här veckan. I går hängde Ingrid(en jobbar kompis) med hennes yngsta flicka följde oxå med. Simmade ca 40 minuter. I dag då ska jag iväg & testa ett lättare spinning pass så ni får väl se om jag överlever...asg.
Nä nu ska jag fortsätta med snabeldraken kan säja att det är behövligt.
Update senare.
                                                                                  image98

Bloggtorka

Här har det uppståt bloggtorka kan jag meddela omvärlden.
Ska nu & sova en stund eftersom det är jobb i natt, har lång vecka nu.
Hoppas ni alla har haft entrevlig måndag.
Tjing på er!

Snö

Vaknade i morse & det blåste ordentligt & snön yrde. Vart ut en snabbis med Kruse.
När jag skulle äta min gröt så upptäckte jag att det inte fanns nån mjölk, inte gott utan mjölk kan jag säja.
Sedan var jag iväg & hälsade lite folk. Man måste ju fördriva en sån här dag på någe sett eller hur.
Nu har man fått i sig mat & är rätt nöjd. Nu ska jag sätta mig & lösa korsord, är inte så haj på det men jag lär mig. Riktigt avkopplande faktist.
Så ni hör det är en lugn kväll här hos mig.

Trött

Kan bara säja att jag är så in i norden trött. Lite strul på jobbet. I går funkade ju inte brandlarmet & i natt var detfalsk larm. Vilket jädra liv det vart, dessa klockor kunde ju väcka upp dom döda. När det äntligen vart tyst så ringde det fortfarande i öronen på oss som var där. Brandkår & ambulans kom till oss i alla fall. Men visst får man upp pulsen när det blir så där. Sedan tittade vi in till alla våra boende men döm av vår förvåning så var det rätt många som sov trots detta liv.
Nä nu blir det sängen...hela kroppen känns tung.
Ha en bra dag nu & en härlig helg.
                                          image121

RSS 2.0