Nu drar jag

snart till Österåsen & laddar mina batterier. Har varit en vecka med full fart så det har inte blivit nåt bloggande.
Kruse ska vara hos A-K tills på söndag när jag kommer hem, så han får det bra i helgen.
Ni som inte vet så är Österåsen ett hälsohem.  http://osteråsen.com där kan ni läsa om ni vill.
På söndag har jag beställt helkropps massage så det ska bli så skönt.
Nä men gud va klockan går. Bäst att packa klart nu.
Rapport kommer på söndag kväll hur min helg varit.
Kram!

Hmmm

Full fart hela natten nä nu överdriver jag kanske lite. Natten rullade på & det vart inte tid till att gå nån bloggrunda.
Rätt skönt när det inte är tvär lugnt man blir rätt seg då. Nu går ju natten mycke fortare när det är jobb.
Har haft med mig en ny tjej Patricia, få se om hon kommer tillbaks eller kanske jag skrämt bort henne...*L* Vart en hel del tok & en del skratt kan jag säja. I morse vid fikat märktes det att man börjar bli trött när man skrattar eller fnissar åt allt. Men vad gör väl det....man får ha kul på jobbet.
Nä nu ni ska jag koja.
Tjing 

Snabb inlägg

blir det i dag.
Hade en rätt lugn natt på jobbet, rullade på i en jämn ström. Hade en ny tjej med mig i natt & de gick jätte bra. Hon tyckte själv oxå att det gått bra sa hon. Vikarierna måste man vara rädd om.
Hemma i morse vart det sängen & jag sov till halv fyra. Var vaken några gånger & kollade klockan samt tog en alvedon för jag hade lite ont i skallen. Misstänker att jag låg lite dumt med huvet första svängen jag sov i dag. Men nu vet jag att jag har ett huvud i alla fall...Fniss.
Tänk att Kruse är så snäll & sover när jag har jobbat. Det är guld värt tycker jag.
Nu har jag käkat & ska packa en väska för det är body pump förre jobbet i kväll. Ska bli skönt för jag har inte varit iväg nåt efter jul.
Jag hoppas det kan bli ett besök på era bloggar kanske under nattpasset. Man måste ju hålla koll på vad ni har för er...*L*
Tjingeling & trevlig tisdags kväll på er alla.

mmmmmm

Var väldigt hurtig i dag kan jag säja. Skottat snö. varit på spark tur & simmat. Till middag vart det GI lasange som jag bjöd in Åsa på. Sedan så hade jag köpt årets första semla till oss. Så var man onyttig även i dag...*L*
Men gott var det kan jag intyga. Har gått & sneglat på semlor sedan nyår & nu kunnde jag inte stå emot.
Har sovit en stund nu & ska ta ge mig av till jobbet. Hoppas det blir nån lugn stund så jag kan besöka er.
Tjingeling på er!

Snö

har det kommit ännu mer i natt. Inte tok mycke men det är väldigt vitt & fint ute nu. Håller bara tummarna att det får vara minus grader så vi slipper slask.
I dag står det inte så mycke på min dag. Vi har varit ute & skottat snö & hämtat posten. Nu ska det bli lite gröt, man får väl säja till lunch.
Ska plocka ihop lite här tänkte jag ev åker jag till stödehuset & simmar på em. Jag har ju inte varit där sedan renoveringen. Så det blir spännande att se.
Jobbar nu tre nätter men sedan är det ledigt i 13 dagar! Inte illa eller hur?
Nå vad är era planer för dgen?

Okej

hoppas jag att det är för nu har jag äntligen fått fingrarna ur ändan & länkat er, inte alla för nu är jag trött.
Om nån har nåt emot det så skriv en rad.
Hoppas ni sover sött nu för det tänker jag göra nu!
                                                

Så tröttsamt

att måsta verifiera varje gång man skriver en kommentar hos nån.
Dagen har rullat på som bara den. Åkte till Sussi för att titta på valparna, cameran med men batterierna var urladdade. Så bilder kommer en annan gång. Jag, Sussi & Ingela tog en sväng i skogen & upp på Knös berget. Brant stigning & jag lätt som ett ånglok kan jag säja.
Sedan vart det besök hos gammel faster, dammsög & torkade golven. Värmde maten åt henne & hon åt med god aptit. Vi tog oss lite kaffe framför tvn sedan. Så när jag åkte tittade hon på konst åkning.
Var till min egen faster en sväng & löste ut en lott som jag har. Reselott så nu håller jag tummarna.
När jag kom hem hade jag sån tur att det vart mat inne hos grannen. Kyckling wok. Kanon gott.
Hade tänkt gjort GI lasange i dag men det får bli i morgon.
Har strukit lite nu, gardiner som ska upp men dom får ligga tills i morgon tror jag.
Ja ni hör en del aktiviteter i dag.
Har varit runt hos er & läst & kommenterat lite.
Så nu blir det soffan:
Ha en trevli söndagkväll.

Brrrrrrrrr

I går blåste det småspik här kan jag säja. Vi vart inte ute nån lång stund för vi frös båda.
Grejade mest inne under dagen. Åt en god middag & slappade vid tvn. Hade lite planer för kvällen men här snöade det så jag la ner dom. Rätt skönt att bara ta det lugnt oxå. Man känner att det kommer efter med flytten åt gammel faster.
Var & hälsade på henne i fredags & vart lite putt pgr av att en del saker inte funkar riktigt med hjälpen hon ska ha. Men nu är det utrett så nu hoppas jag allt ska fungera.
Jag & Kruse ska ta oss en sväng upp till henne senare i dag tänkte jag. Det är ju lite jobbigt för henne med nytt boende & förrvirande oxå men jag hoppas att det ska bli bättre.
Nä nu ska vi ge oss ut & skotta lite snö här jag får fortsätta blogg rundan sedan. Hann titta in till några i alla fall.
Kram

Fy för mig

vad jag varit dålig att blogga sista tiden. Har ju varit hemma sedan tisdags kväll men varit på tok för trött för att ha ork eller lust. Men jag ser att ni är trogna & tittar in här hos mig.
Jobbade onsdag & torsdag natt, rätt lugnt det liksom rullade på hela tiden. Till veckan jobbar jag måndag till onsdag. Tog onsdagen så fick jag vara ledig söndag. Jag & Birgitta åker ju på fredag upp till A-L på Österåsen. Ska bli härligt med några dagar som bara är för en själv. Bada, promenera & för hoppningsvis är det några kul aktiviviter där. Funderar oxå på att göra nån spa behandling. Visst låter det härligt?
Har tagit en ordentlig sov morgon i dag vaknade strax efter tio. Kruse har nyss vaknat till liv så det är väl bäst han får gå ut.
I dag står det städning på programet, tråkigt men ett måste.
Jag ska nog få in en blogg runda medans jag far fram med snabeldraken.

Slut som artist

Vart en intensiv vecka förra veckan. Kursade onsdag & torsdag. Åkte till Sollefteå på fredag morgon & började packa åt gammel faster. Fortsatte med det på lördag & på em åkte vi mot Fränsta. Sedan upp med allt, möblera & in med tanten. Jag & Birgitta sov kvar tills på söndag då drog Birgitta hen till Timrå. Själv vart jag kvar tills på tisdags kvällen. Kom hem & somnade på soffan helt slut kan jag säja.
Nog om detta. Har jobbat i natt men kamrat Ingrid ligger sjuk så Emma kom istället för. Verkar som att influensan har slagit till på flera. Bäst att öka intaget med vitlök & c vitaminer.
Nu ska vi ge oss ut en stund jag & Kruse. Jo just jag Kruse har blivit storebror till 8 valpar. Vi ska vänta nån dag men sedan ska vi iväg & kolla in dom. Kort blir det oxå då.
Tack för alla kommentarer medans jag varit från bloggen.
KRAM på er!

Liten paus

från bloggandet blir det nu. Jag åker till Birgitta & sover där i tvä nätter eftersom vi har utbildning i Sundsvall dessa två dagar. På torsdag efter utbildningen åker jag till Sollefteå & börjar packa. Lördag kör vi alla grejer, möblerar & sover i lägenheten med "faster".
Så då blir det inte så mycke bloggande. Skulle haft en laptop, får bli det nästa gång tror jag.
Så på återseende alla ni där i cybern!
                                                                        

hmm

Nu har jag klarat av dom flesta samtal ang gammel fasters flytt. Folk är trevliga & hjälpsamma bara man kommer fram till dom. Vart en del besök till era bloggar medans jag väntade men vart en anning trött i nacken. Inte bra att sitta med luren fatklämd.
Har kollat runt lite på aftonbladet & där var årets Robinsson deltagare med. Var väl inte så där jätte förtjust i programet när det gick men ska ge det en chans. Det är lite tjattigt med alla dessa program. Men som tur är kan man ändra kanal! Är det fler än jag som upptäckt det....*L*
Nä nu ska jag gå ner & ta min tvätt som jag hoppas har torkat.
Tjing!

Telefonkö

har jag suttit i halva morgon. Hatar att sitta & vänta men det är väl tur att man har trådlös telefon så man kan göra nåt medans man väntar. Örat är svettigt så nu går vi ut jag & Kruse. Sedan är det väl bara att fortsätta sitta i telefon.
Ha de så bra i dag det blir en blogg runda sedan & lite uppdatering.


 Uppdatering...det enda bra med telefonkö är att jag kan gå bloggrunda. Men jag börjar få ont i nacken efter att ha nypt fast luren mot axeln.

Glatt med livet som insats

Vi hade det glatt värre i natt. Vägarna var ju sandad dom flesta men om jag säjer så här...det finns ett antal hyreshus i Stöde & där hade inte ägarna sandat. Fast ska sanningen fram hade då inte jag väntat mig det. Man hasar fram ungefär som man hade skitit på sig. Inte kul alls kan jag säja. Jag funderade på att ta på mig broddarna men det är lite krångligt när man ska i & ur bil & gå in till vårdtagare. Men vad gör...Bara att gilla läget.
Nu får det vara färdig gnällt.
Här ska sovas nu så ha en bra dag.

Istiden

har kommit. Som en spegel ute här kan jag säja. Så här ska inte vintern vara!
Så ni alla ta på broddar & var försiktiga när ni är ute.
Drar på jobbet strax & hoppas att nån varit ute & grusat små vägarna.
Få se om det hinns med en blogg runda i natt.
Tjingeling!

Växlande

väder är det. I går kväll när jag åkte på jobbet var det 14 minus & nu är det 3 plus grader. För min del hade det gärna fått vara några minus. Vill inte ha tö väder & få isiga vägar. I natt när vädret slog om så tok blåste det ordentligt kan jag säja.
Hann med en sväng i stolen i natt oxå. Så otroligt skönt fast det kunde få vara lite hårdare massage men jag får väl uppsöka en massör kanske & få en omgång. Inte för att jag har problem med rygg eller så men det är så skönt när det gör så där ond/skönt.
Nä nu blir det bingen, Kruse sussar redan.
Önskar er en toppen söndag!

Lördag kväll

& jag sitter nu på jobbet. Allt lugnt än så länge & vi hoppas det håller i sig för det är kallt ute 13 minus. Fast det är ju full måne så då brukar en del bli lite stökiga. Själv märker jag inte av full månen men det kanske blir när man blir äldre.
Innan jag drog iväg på jobbet hann jag se lite av Stjärnorna på slottet. I kväll var det Jonas tur att bestämma & fixa. Har i tidigare program varit lite besviken på Jonas, lite gnällig men det är klart vi ser en timme av en hel dags filmande så då blir det som det blir. Svt vill ju ha tv som lockar. Kul att se hur roligt han tyckte det var med allsången som han ordnat. Får väl se resten av programet när det är nån repris. Han talade väldigt varmt om sin dementa mamma. Det gjorde han även på showen jag såg i fjol.
Nä nu är det dax att jobba igen.
Sov så gott nu alla blogg läsare & ni tack för alla kommentarer. Man blir så glad av dom ska ni veta fast ni är en del som läser & inte lämnar avtryck oxå. Men kanske en vacker dag ni ger er till känna.
Kram på er.
                                                

Pann knack

vaknade jag med i dag. Först väcktes jag av mobilen, hade glömmt att slå av ring signalen.  Sedan när jag vaknad efter kl:14 hade jag så jäkla ont i skallen. Upp det bar & jag tog en tablett & la mig en stund & nu känns det bättre. Har fått i mig kaffe så nu börjar jag bli som folk. Lite trött på hunden i hundgården & även lite andra störande ljud. I morgon bitti åker öronpropparna i.
Nu måste jag höra vad ni tycker om en sak. Läste för nån vecka sedan att nån/några fått tagit bort bilder på facebook där dom ammade. Sedan pratade man med massa olika människor om vad dom tycker om ammning på offentlig plats. Så nu vill jag veta vad ni tycker?
För mig kan jag inte se nåt skadligt med en ammande mamma. Dom jag har sett på offentliga platser halar ju inte fram sitt bröst hur som helst utan det görs lite diskret. Ibland har man knappt sett att dom ammat utan man trott att mamman bara hållt sin bebis i famnen. Men herre gud det är väl naturligt att amma eller? Sedan så måste det ju vara så jäkla praktiskt att alltid ha maten med, slippa tänka på hur man ska värma den. Jag har aldrig varit med om att en ammande mamma kört upp sitt bröst i ansikte på nån.
Sedan det här med facebook, men hallo naket & utmanande bilder då???
Ja nu vill jag höra vad ni tycker!
Själv ska jag gå ut med Kruse.

Jobb

Sitter här & passar på att gå en blogg runda. Har haft fullt upp till klockan tre i natt men det är bra så går natten fort.
Har hunnit sitta i vår massage fotölj oxå. Gud så skönt det var. Hoppas jag hinner det även i morgon.
Ja ni ligger väl på söt örat & sover förstår jag helt omedveten om vad som händer....händer inte mycke vad jag vet. Förutom att det var en hemsk dimma nu när vi var ute & körde. Tjyv tjockt bitvis man såg inte ett dugg. Lite otäckt när det är så.
Nä nu ska jag passa på att läsa några sidor i en bok.
Ha en toppen lördag nu när ni vaknar.
Kram på er.
                                

Nåt att värma sig med...

när det är kallt i sängen....
                                                                
Härligt eller vad säjer ni tjejer?

mmmmm

så skönt vi hade på vår promenad nere i Stöde. Otroligt skönt ute i dag & perfekt promenad väder.

Här är Nisse min kompis men han är lite rädd för mig.
Han tycker nog att jag är en jätte på fyra ben men han växeer nog på sig.

Här får vi vara lösa bakom Huberget men jag låter Nisse vara nära sin mamma
man vill ju inte skrämmas i onödan.

Hej då Nisse nu måste jag 6 min mamma åka hem. Men vi får väl promenera nån fler dag.
Du måste ju vänja dig med att vara med dom stora killarna.

Vackert

är det här i dag. Solen skinner & det är väl kanske en minus, min termometer är i solen så den kan man inte lita på.
Varit ut på en kort promis med Kruse för att sedan ska vi till Stöde & ta en promenad med Anne-Lie & Nisse.

Här är en kille som gillar att känna solens strålar.


Läser lite i aftonbladet medans jag sitter här. Ser att Arla ska sänka ersättningen till mjölkbönderna med 40 öre/liter. Ja inte är det konstigt att ingen vill vara mjölkbonde. Är det meningen att dom ska skönka bort mjölken eller? Jag tror inte att folk har nåt emot att betala för mjölken bara man visste att bönderna fick riktigt betalt för den. Herre gud vi betalr ju massor för en flaska med vatten & hur nyttigt är det när vi har vatten i kran. Jag köpte själv mycke vatten på flaska tills jag skaffade mig en kolsyre maskin. Mjölk innehåller många viktiga ämnen & speciellt viktigt att barn får i sig oxå. Det är bland det bästa som finns ett riktigt kallt glas mjölk & en nybakad kanel bulle till.

Va fan!

Blir så less. Verkar som inte kommentarerna fastnar hos er kära vänner.


Torsdag

I dag har det varit en härlig dag här. Snöat lite & runt 7 minus grader. Vi var ute en kort sväng på fm & sedan en längre på em. Kanon skönt var det & så skönt att slippa pälsa på sig som en tok.
Har provat göra en fisk soppa som jag hittade i en tidning. Vart inte alls så dum måste jag säja. Recept kommer senare just nu orkar jag inte skriva in det.
Annars har vi inte gjort så mycke i dag så i morgon får det bli ett ryck. Måste ringa ett antal samtal så bäst att se till att min bärbara är full laddad.
Till helgen jobbar jag, har ju lång vecka även om jag trodde i tisdags att den var gjord. Tänk va tokigt det kan bli det där glömmer jag inte i första taget.
Önskar er en fortsatt skön kväll. Här blir det soffan & Crimenal mind snart.

Tokigt

vart det med sömn i dag. Kom hem strax efter 10 & somnade vid 11 vaknade kl:15 så i kväll somnar jag nog på soffan om jag känner mig rätt.
Såg på aftonbladets sida att det tillfälliga eldupphöret i Israel hade avbrutits. Dessa krig är fruktansvärda. Tänk alla civila som drabbas såna här gånger. Alla dessa stackars barn som lider.
Det som är värst med alla krig som pågår i vår värld är att dom beror på religon endast ett fåtal beror på andra saker.

Gäsp

Är hem en snabbis efter jobbet men får inte lägga mig riktigt än. Ska till Fränsta & välja tapeter & en sväng till gammel fasters lgh med gardinstänger.
Fast sedan gör jag en stört dykning ner i sängen.
Har haft två rätt lugna nätter men ack så kallt det vart i natt. 18 minus nu på morgonen.
I går morse när jag hade lagt mig tänkte jag va skönt att det är söndag i morgon går jag på fri vecka tänkte jag. Att den gått så fort tyckte jag var lite konstigt. Tills jag insåg att det bara var tisdag & att jag hade 4 nätter kvar av min lång vecka. Snacka om besvikelse. Vart så deprimerad så att jag sov till 15:55. Vart så förvånad att det var svart ute...ha ha ha ja ni hör att jag är klar för ett demens boende snart.

Lite varmare

i dag, bara 16 minus just nu. Ja som ni förstår så har vi avståt promenad i dag oxå.
Mycke prat om väder nu här i bloggen.
Vi har varit till Sussi på klo klippning i dag. Kruse vet direkt vad det är frågan om & lägger sig för att få manikyr.
Var ner på byn en sväng sedan, var liksom nödvändigt att handla lite. Hade inga grönsaker & mjölken var på väg att ta slut. Så nu klarar man sig några dagar till.
Ringde & talade med vaktmästaren i Fränsta ang tapeten i sovrummet(gammel fasters lgh). Jo då hon skulle få ny tapet, bara att åka & välja. Ska göra det på onsdag tänkte jag. Blir nog bra att hon får flytta till Fränsta, funkar ju inte riktigt att sitta & åka till Sollefteå var 14 dag. Nu kommer man kunna hjälpa henne på ett annat vis.
Nä nu ska jag dammsuga lite, vart inget gjort i går.
Får gå en blogg runda sedan & se vad ni har för er i kylan.
Tjing!

Slö dag

har vi haft i dag.
Gått i pyjamas hela dagen ska jag erkänna & jag skäms inte heller....fniss.
Har varit ut några snabbisar med Kruse annars har vi bara slöat vid tvn mest. Trots att vi tog ner julgrejerna i går så kom dammsugningen av sig i dag. Men vad jag vet så kommer det en ny dag i morgon & då får man väl ta nya friska tag.
Tittade på Mamma Mia förut & vilken kanon film. Sjöng för full hals där jag halv låg i sängen till mina grannars lycka...asg.
A-K kom hit & fick kaffe, hon hade med sig chocklad med pistagenötter i. Tur va det eftersom jag inte hade nåt hemma till kaffet.
Nu ska jag ta & diska undan middags disken innan det blir soffan igen.

Fy f..

Tittade ut & ser att det är 23 minus! I dag blir det en inne dag kan jag säja. Vet inte hur jag ska få ut Kruse & göra sina behov.
Nu ska jag lägga mig på soffan under en filt & bara mysa.
Vad gör ni i dag så?



Lite updatering...det blir film i sängen. Mamma Mia

Kallt men vackert

här i dag. Vaknade vid halv nio men låg & drog meg en stund. Var ca 15 minus så både jag & Kruse tyckte det var för kallt för längre promenad i dag. Han är snabb när det är kyligt. Vi åkte ner på på Stöde en snabbis sedan hem & började ta ner tomtar & ljus stakar.
Nu är glada julen slut slut.... Visst känns det tomt på engång men så luftigt det blir.

Kruse på tre ben, på tok för kallt tycker han.


Vackert men ack så kallt det är.


18 minus

är det här nu på morgonen. Inte konstigt att Kruse hade brått in när vi kom hem. Inge kul att jobba natt när man ska pälsa på sig så att man ser ut som en michelingubbe...nja mer än vanligt.
Nä nu ska här sovas!


2009!

Ja så var det nya året här. Nu får vi se vad det har för överraskningar åt oss. Jag har inte avlagt några nyårslöften eftersom det brukar rinna ut i sanden. Jag har gjort mer av en lista som jag ska försöka beta av. Vad det står på listan säjer jag inte nu men ni kommer få veta eftersom jag klarar av det som står där. Precis som jag skrivit i ett tidigare inlägg har det ju hänt en del under 2008 både posetiva & även en del händelser man skulle gärna sluppit. Men så är ju livet det går upp & det går ner. Jag tror att så ska det nog vara. Livet går inte som på räls utan det finns en del sido spår. Kan ju vara spännande att hoppa på ett sånt ja till ock med lite skrämmande. Jag hoppas att ni alla hade en fin nyårs afton. Vi satt inne på sjukhemmet & mumsade goda ostar, kex, frukt & skålade i cider. Jag hamnade i palt koma sedan när vi var ute & rondade på byn med omnäjd. Min kamrat Ingrid var lite brydd över mig när jag satt där & nickade bredvid henne som en fyllehund. Kan säja att det var cider från Ica men en del gånger tål man tydligen inte mer...fniss. Nä nu har jag ätit & ska ta igen mig lite fast först vill nog Kruse ut en snabbis. 15 minus så han lär nog vara snabb om jag känner honom rätt. Sänder en stor kram till er alla & hoppas ni fortsätter läsa & lämna kommentarer. Blir så glad över alla uppmuntrande ord från er.

RSS 2.0