Kruse 3 år i dag.

Vi har varit uppe & firat Kruse som fyller 3 år i dag.
Adam hade med sig paket med ben & bacon godis. Av mig fick han ett aktivitets spel. En sån Dog Smart, skulle lägga in en bild på ett sånt men det funkade inte.
I dag ska vi på grill buffe på cafet men innan blir det kanske en sväng på akution(vet inte hur man stavar).
I går var vi in & gjorde Sollefteå. Går rätt fort för det är inte stort.
Nä nu ska vi klä oss & gå en liten promenad med Kruse.

Ett snabbt inlägg.

Jag & Adam kom upp på tisdag em. Packade ur bilen & grejade lite. Själv var jag väldigt trött efter att jobbat natt & inte sovit så mycke. Så därför vart det ingen matlagning utan en tur till cafet & middag där. När vi kom hem så kolla vi lite tv & tände en brasa & bara myste.
I går då var solen här hos oss så det vart spel ute, bla så spelade vi plockepinn på gräsmattan. Vi har ett med jätte pinnar. Badminton & boccia vart det oxå. En promenad tog vi oss oxå & avslutade den med en tur nere i viken. Där doppade vi våra tår...brrr. Kruse han sprang som en vilde där nere.
I går kväll grillade vi & smaskade i oss fläskfile & klyft potatis & lite annat oxå.
Efter en hel dag ute så gick vi & la oss tidigt. Halv elva låg vi. Sovit så gott både jag & Adam fast jag vaknade en gång & hade drömt om tjuvar men dom jagade jag bort.
Nä nu ska vi försöka hitta på nåt här inne.

Snart så

får jag åka hem & sova. Har en natt kvar att jobba på schemat men ska även jobba extra måndag natt. Lite pengar behövs nu när man haft semester.
Tisdag sedan jag sovit drar vi till paradiset. Då följer Adam med mig & Kruse. Adam är min syster son på 7 år. Då ska vi bara mysa & ha det skönt. Nån undrade vart vårt paradis ligger. Det finns i Resele, mitt mellan Sollefteå & Näsåker bra precis.
Vet inte vad det är med mig & bloggandet nu men den här veckan har det liksom varit full fart. Tvätta, klippa gräset, hjälpa gammel faster & jobba. Så det vart inte mycke tid över.
I torsdags kväll var Anne-Lie 6 Nisse till oss & käkade middag. Trevligt med god mat, god dryck & gott sällskap.
I går fick jag komma till Anne-Lie & käka grillat. Mums. Tänk va det är gott med grillat, smakar alltid smaskens när man får det.
Adam har bestämt att vi ska grilla i stugan så det blir mer av den varan där.
Nä nu ska vi göra ett sista ryck innan morgon kaffet.
Tjingeling på er.
Hoppas solen skinner på er för det gör den här just nu.

Hemåt

det bär i dag. Efter nästan 5 veckor i detta paradis.
Jag börjar jobba i morgon kväll så då åter går man till verkligheten. Nja jag ska ju inte klaga för jag jobbar en vecka sedan lång ledig i 9 dagar. Då åter vänder jag hit naturligtvis.
Vart  ju en del regn denna sista vecka men i går & i dag har solen visat sig igen så det finns hopp.
Många som gått på semester eller ska så dom måste ju få lite sol oxå.
Dom här regniga dagarna vart det mest soffan & bok. Varit riktigt lat...härligt.
Fast när man ser hur mycke regn som kommit i andra delar av landet så ska man kanske inte klaga...ingen översvämning här i alla fall.
Har nu klippt gräset & ska packa ut allt i bilen innan avfärd.
Men först blir det lunch & diskning.
Hoppas solen lyser över er nu!

Tjing

på er alla. Här har vi det bara bra fast vi har fått sämre väder.
Är nu inne på min sista semester vecka & det känns lite tråkigt. Fast som sagt jag ska inte klaga för jag jobbar ju bara en vecka & går sedan på lång ledigt. Jag har det rätt bra måste jag erkänna.
Bloggningen har varit trög men jag erkänner att det inte händer så mycke här. Vi har mest solat, badat & mått väldigt bra.
I söndags bjöd jag ut mig själv på en riktigt god middag. Vi var på Myregårdens lant cafe. Där åt jag lax fylld med räkor. Sedan slog jag på stort & tog en pannacotta till efterrätt. Det var rabarber i botten, pannacottan var gjord på vitchocklad & sedan toppad med hallon. Både söt & lite syrlig.
Just nu sitter jag i soffan & kurar. Fast himmlen börjar bli lite ljus blå så nu hoppas jag värmen kommer åter.
Nä nu ska Kruse få sig lite käk.
Må så gott nu alla & njut av sommaren! 

RSS 2.0