Pucko

Ja puckot det är jag det...För på fredag kväll tvättade jag & har ju en sån bilnyckel som man trycker på för att låsa upp bilen. Den lyckades jag tvätta i alla fall, duktigt kan man tycka men lite överdrivet renlig kan man tycka då. Nå på lördag skulle jag ju åka till min syster i Timrå för hennes man skulle ha 40 års kalas. Nu var det ju bara att det inte gick att använda nyckeln, låste upp istället för med nyckeln &  det tjöt som bara den. Satte mig i & tänkte jag startar den så blir det tyst. Då går det ju naturligtvis inte att  starta, ni kan ju tänka er hur stressad jag var. Jodå jag har reserv nyckel.....men vart. In & letade som en tok, skåp, lådor, knäppa ställen osv. Började kolla i jackor i hallen & där i en jacka jag nog inte haft på ett år där låg den. Puh vilken lycka, jag kom iväg i alla fall.
Nå väl hos Birgitta & Anders vart det en trevlig kväll. Vi satt i tälten som vi bestämt när vi åt & drack kaffe. Dom hade satt in fläktar så det var rätt varmt där. God mat fick vi & Anders fick presenter så han var jätte nöjd. Var mest presentkort på Stadium för han hade önskat sig det. Jag tror klockan var närmare tre innan vi kom i säng. Söndag slöa vi mest plockade undan det värsta så när jag åkte hem på eftermiddagen så det bra ut, bara dammsugningen kvar. Jag tror alla var nöjda. Mitt i all sress över nyckeln lämnade jag kameran hemma...helt otroligt.
Nä nu måste jag dra iväg...update senare.

Kommentarer
Postat av: sofie

hu! vilken panik över nyckeln, det är typiskt att sånt ska hända när man ska i väg & är lite små stressad!! KRaMAR

2007-09-10 @ 14:46:49
URL: http://sgradin.blogg.se
Postat av: Mia

Det ska alltid vara nå't som jäklas... *L*

2007-09-10 @ 18:13:12
URL: http://matmia.blogg.se
Postat av: Helèn

Va bra att det ordnade sig med nyckeln.

2007-09-10 @ 18:14:55
URL: http://helenberg.blogg.se
Postat av: ejmis

Tur att du hittade reservnyckeln!

2007-09-10 @ 19:16:17
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Mimi

Usch sånna där dagar då allt går emot en är jobbiga. MEN du hade trevligt på festen i alla fall. Alltid något och det var säkert någon där som tog foton som du kan få kopior på... ;-)

2007-09-10 @ 19:38:04
URL: http://curiosa.blogg.se
Postat av: Maria

Ja kamrater det var inte kul det där med nyckeln men det löste sig till slut.
Ja Mimi det var en trevlig fest & jag ska ta & höra med några som hade kamera med att få några bilder.

2007-09-11 @ 03:21:36
URL: http://lofgrens.blogg.se
Postat av: ejmis

I år har jag inte tittat något på Idol men jag vet sen tidigare säsonger att många helt saknar självinsikt.Hoppas du får en god sömn efter jobbnatten!

2007-09-11 @ 09:02:03
URL: http://ejmis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0