Förvirrade jag...

Ja i morse vart det mer än tokigt. Först & främst är ju inte jag van att kliva upp så tidigt som klockan sju, gick ner i garaget för att hämta mina däck. Där uppstod kaos i min hjärna, det fanns fyra fina däck men jag tyckte dom såg så stora ut så det är nog Micke & Susannes däck till volvon tänkte jag. Sedan fanns det fyra lite skamfilade däck, hm kostigt tänkte jag men tog dom skamfilade. Iväg det bar till Stöde, sa som det var när jag kom till han som skulle lägga om däcken. Nä sa han det här är inte dina däck. Ja då var det bara att åka hem & ta en funderare. Ringde Åsa min granne jo men sa hon dom har väl du i garaget. In & kollade läste på dom fina däcken, ringde Åke  som skulle lägga om däcken han sa att dom är det. Så iväg till Stöde igen. Så nu är däcken bytta efter lite strull.
Efter allt detta var jag kaffe sugen så jag for in till Maria hon är ju ledig trodde jag men så var det inte så då vart det Sussi som fick bjuda på kaffe. Där fick man gröt & rörost oxå.
Så ni hör vilken morgon jag haft...kanske dax att söka annat boende...fniss

Kommentarer
Postat av: Ulla

Fy, vilken morgon! Skönt att det löste sig...till slut

2007-10-15 @ 12:34:13
URL: http://ulla67.blogg.se
Postat av: Anna-Carins:kafferep

Vilken bedrift att överhuvudtaget få in fyra däck i en bil,de är ju tunga.Så du har lyft åtta par däck i dag.Att du sedan blev kaffesugen är inte konstigt.
Ha det bra / Anna-Carin

2007-10-15 @ 13:37:02
URL: http://www.fibromy.blogg.se
Postat av: Helèn

Vi har tur vi som får frukosten serverad :)
Jag åt ju salat också.

2007-10-15 @ 14:14:19
URL: http://helenberg.blogg.se
Postat av: Maria

a ni det var ingen vidare morgon, kånkat däck hela morgonen känns det som.

2007-10-15 @ 19:34:02
URL: http://lofgrens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0