Min "fästman"....

Jo nu vart ni fundersam kan jag tro....ha ha ha. I natt så var jag med i nån teater & skulle bla sjunga. Vi höll på att förbereda oss inför premiären, vet inte riktigt vart vi var. Plötsligt får jag ett sms, det var från en av dom andra skådespelarna(Lennart Jähkel). Han skrev att han var kär i mig. Det ni! Jag skulle försöka svara på smset men vart ju så nervös av det + premiär & at jag skulle sjunga. Nå väl sedan bedyrade han mig sin kärlek & att han älskar mig. Så ni är bland dom första som får veta om oss....fniss. Typiskt nog så vaknade jag sedan...hade inte haft nåt emot en fortsättning om jag säjer så. Ja det var ju trevligt så länge det varade kan jag ju säja. Inte ofta nån bedyrat mig sin kärlek som han gjorde.
Annars har vi haft en bra dag på planerings dagen. Vi har satt upp lite nya mål inför 2008. Fick jultallrik till lunch det var inte alls så dumt. Jag bjöd på frukt, bullar & pepparkakor efter uppvakningen av min födelse dag.
Har sovit en stund nu eftersom jag ska jobba i natt, känns lite motigt att behöva åka. Kallt är det oxå 9 minus är det nu...brrrr.
Ha en trevlig kväll alla där ute.

Kommentarer
Postat av: Mimi

Låter som en härlig dröm hahaha! Man styr ju inte över sina drömmar men det är najs när drömmarna får en glad, eller hur???

2007-11-28 @ 20:17:09
URL: http://curiosa.blogg.se
Postat av: ejmis

Vilken härlig dröm =)

2007-11-28 @ 20:26:42
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Katrin

Goa bullar du gjort, mera sånt!

2007-11-28 @ 22:29:10
Postat av: My

Vilekn dröm! *fniss* Det är ju typsikt att du vaknade mitt i...hoppas du får en fortsättning. Kram

2007-11-29 @ 12:38:17
URL: http://myilivet.blogg.se
Postat av: Solveig

Hi hi! Häftig dröm! Jähkel är ju inte den sämsta att få på kroken...

2007-12-02 @ 01:19:47
URL: http://mediaidem.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0