Dåligt med bloggande

Har liksom varit fullt upp nu.
I går hade vi en utbildnings dag med jobbet. Några av mina arbets kamrater går nåt som heter kompitens stegen så det var dom som höll föredrag. Det var om kost för äldre, rehab träing, palliativ vård, demens & förflyttnings tecknik. Dom var så himmla duktiga, en lärorik dag för oss alla.
Jag jobbade extra i natt & var rätt trött kan jag säja när jag kom hem.
Har nyss varit till A-L som smakråd, dom ska på bröllop i helgen. Vart sittandes där på altanen en stund medans jyckarna lekte.
Nu pakas det för en helg i stugan, sover hos Birgitta i natt så drar jag i morgon bitti.
Ska skärpa mig med bloggandet & skriva kommentarer hos er. Har blivit dåligt av den varan nu.
Hoppas solen lysser på er alla.
                                   None

Trötter

Jag tog sovmorgon i dag...kom visst efter min trötthet efter resan. Tyvärr blir det inga bilder från den, cameran vart kvar hemma. Hade varit så ordentlig & lagt fram den men tyvärr ko0m den inte med.
Vi hade kanon mysigt på tåget, drack vin & små underbara saker Sussi gjort. Typ drink tilltugg...mums var det i alla fall. När vi kom fram till kungliga huvudstaden tog vi vår packning & strosade lite. Tyvärr fick Helen ett tråkigt samtal ang en arbets kamrat så då vart vi sittandes på en uteservering & drack kaffe & pratade om det. Norrläningar som vi är så smög vi ner lite medhavd päronkonjak i kaffet. Sedan tyckte vi det var tajm för lite käk & nån dryck. Så vart det i den underbara solen. När vi kom ombord strålade kvälls solen så vi vart sittande på däck ett bra tag med varsit glas god dryck. Vi var på kareoke, Sussi var den endaste av oss som var upp & sjöng min röst satte stopp för nån sång. Lite disco vart det oxå under resan. Nåväl mysigt hade vi.
Stockholm hann vi göra lite på lördag & söndag innan tåget gick hemåt. Många skratt vart det kan jag säja. Vi blir rätt tokiga när vi kommer ilag.
I dag har det blivit lite fönster putsning fast det blir mest stökigt när jag håller på men en dag kanske det blir ordning här.
Bettan var hit med Ratata så det blev lite livat. Kruse ville verka cool & gick ner i Ljungan för att dricka vatten. Ratata såg lite fundersam ut men var ner en sväng i vattnet oxå.
Nu får det snart bli sängen för i morgon blir det utbildnings dag med jobbet.
Sov gott nu alla där ute.
                                              

Hem ljuva hem

Hemma åter igen efter en härlig helg. Dock rätt trött måste jag erkänna. Jag kan börja med att säja att nån kryssning till Åland fredag till lördag blir det inte nåt mer för mig. Vilket sjöslag! Folk beter sig som dom inte sett alkoholförut. Fast lite kul att sitta där med en drink & titta på folk är underhållande sammtidigt men man blir nöjd. Är det att vi börjar bli vuxna eller ska man säja gammla... Nåväl många skratt vart det i alla fall.
Nu måste jag iväg en sväng men det kommer mer rapport.
Tjingeling!

Sängen

Sitter & väntar på att klockan ska bli åtta för jag ska ringa några samtal innan jag lägger mig. Passade på att slänga i en tvätt medans jag väntar.
Jag & min arbets kamrat vart snuvad på kaffet innan vi skulle sluta, vi fick ett larm. Jag som var så sugen på kaffe just då. Nu har det gått om sig, blir en kopp pepparmynta te nu istället för.
Tänkte inte sova så länge i dag ska ju inte jobba i natt. Åker en sväng in till Sundsvall, tänkte åka & kanske handla en ny bh på Sköna under. Har present kort kvar där sedan jag fyllde år så man ska väl nyttja dom. Sedan sover jag hos Birgitta, Kruse ska ju vara där när jag åker bort i helgen. Tåget går vid halv nio i morgon bitti. Ska bli himmla kul att vara med brudarna en helg. Många skratt kommer det nog att bli kan jag tänka mig. Vi blir rätt tokiga när vi kommer ilag.
Nä nu ska jag ta & ringa mina samtal snart sedan blir det sängen.
Ha en härlig torsdag nu alla ni som tittar in här.
                                                  

Jobb

Jobbar nu min tredje natt på raken. Känns lite trögt eftersom jag har lite dåligt med röst. Inte ont i halsen utan det är nog mina stämband som spökar igen. Hur ska det gå på fredag när vi ska till Åland...inge kareoke för mig. Fast kanske har dom Rod Stewart eller Bonni Tyler så funkar det ju ändå...asg.
Annars har det varit en lugn start på vecka fast det blir nog svettigare mot helgen.
Nä nu vankas det arbete.
Ha de så gott nu alla där ute!
Tjingeling!

Teaterapa

Träningen gick bra i dag bara synd att man håller på att frysa röven av sig. Blev ingen träning under veckan utan genomdrag på söndag. Jag som inte kan vara med då. Jag & "brudarna"  drar på Ålandskryssning & även en övernattning i huvudstaden. Jag ser verkligen fram mot att åka med dom. Blir mycke skratt kan jag säja. Vi åker tåg ner till Stockholm sedan ut till terminalen mot Åland. Som nu hoppas jag det inte blåser så väldigt till helgen.
Jag skulle ju jobbat helgen men jag har bytt bort fredag natt, gjort ett egetbyte på söndag natt & semester lördag.
Kruse han ska vara i Timrå hos Birgitta när jag är borta. Så hoppas ni är snälla med honom.
I torsdags em när vi var ute så ficka han syn på en räv. Vilken fart han fick kan jag säja, inge ont alls i benet då. Där stod jag & skrek, troligtvis så gömmde sig räven så Kruse kom tillbaks efter nån minut. Vart rätt svettig när han drog kan jag tillägga.
Nä nu blir det sängen, har varit uppe alldeles för länge.
Sov gott alla där ute.
                                                 

Skit oxå

Började titta vilka scener vi skulle repa i dag & upptäcker att vi börjar träna kl 11. Fast jag har ingen scen fören 12:30. Var så säker på att träningen var kl:15.
Nu blir det bråttom.
Tjing

Morrn

Kan ni tänka er att man vaknade av fågelsång & sol i dag. Kanske vintern ändå är slut nu då. Man hoppas kan jag ju säja.
Inte vart det någe upp packat ur kartongerna från mammas lägenhet i går. Jag måste ta mig i kragen det är då en sak som är säker. Annars kommer väl dom där damerna från Rent hus innan det är färdigt. Nä så illa är det inte än....asg. Ska göra ett litet ryck nu, sedan blir det Timrå & gratta Adam. Tror jag tar honom före teater träningen, annars blir det så sent innan jag är hemma.
Nå vad har ni för er i dag & ser ni solen nåt?
                                              None

Lördag

Blir inte mycke till inlägg nu för tiden.
 I dag har det blivit två kalas. Min syster AnnaLena fyller 45 år, Adam fyller 6 år & min nya syster Hanna fyller 13 år.
Lena & Larsa ska ju adoptera mig nu när jag är föräldrarlös. Så nu har jag fått två syskon Robin & Hanna. Inte illa...toka det är vi det.
AnnaLena fick en blomma att ha i rabbaten + en trädgårds tomte, jag har ju några sedan jag fyllde år...fniss. Hanna fick en vacker ros & en läcker nyckelring. Adam ska jag gratta i morgon & han ska ¨å en fotölj till sitt rum.
Annars har jag inte hunnit med så mycke mer i dag. Jo jag var till Inger med grov sopor, en tv & en stereo. Ska försöka packa upp lite grejer jag fått efter mamma i kväll. Ser ut som en rövarkula här.
Grattis till Christin & Christer som nu i dag gift sig.
Ha en ritigt härlig lördag nu!
                                                                                      None

Snuvig

Kom från stugan på onsdag kvällen. Inte precis en skön vår semester utan mer en vinter semester. Fy vad kallt det var, blåste isvindar. Trots kyla var det skönt att komma upp dit. Grejade lite inne & hann även räfsa lite. Trodde ett tag att det inte skulle bli nån räffsning när det blåste så.
Så nu sitter man här & är ordentligt snuvig kan jag lova men det går väl om sig.
Nu ska jag sätta lite fart...bara lite...fniss.
Önskar er alla en riktigt härlig helg.

Barn

Saga, Max & Engla har nu begravts. Tre barn som hade hela sitt liv framför sig men vart berövade sina liv av galningar.  Hoppas dessa föräldrar finner ett sätt att gå vidare.
Så var rädda om er & era kära där ute i världen.
Kram till er alla.

Söndag

På programet i dag är det en hel del fast det känns trögt just nu.
Ska packa grejer som ska till stugan, ta ner tvätt, hämta Matilda i Torpshammar, till Alnö först med pengar till Helen sedan teater träning. Så jag måste kolla genom manuset oxå.
Matilda får hänga med till Alnö, får skjutsa hem henne sedan ska ju övernatta där.
På måndag morgon får vi se hur Adam bestämt sig om han ska följa med upp till stugan eller inte. Kul för mig & Kruse med lite sällskap.
Ja som ni ser har jag egentligen inte tid att sitta här...fniss.
Hoppas ni har en riktigt härlig söndag!

Hoppsan

I förmiddags åkte jag upp till A-L, hon jobbade men Katarina var hemma så Ratata & Kruse fick busa.
Sedan var jag i mammmas lgh & plockade lite. A-L jobbade till 12 sedan kom hon, Tommy som hon jobbar med var in & sa att han hörde av sig när personalen skulle fika. Tårta & kaffe blev de & flera kakor till Kruse.
A-L åkte & handlade så vi grillade hos dom. Vi tog en gin & grapetonic & vin Så Lennart fick köra hem till mig, Bettan körde min bil. Sedan drog dom till Timrå med Chevan på crusing. Själv röstade jag på team Cans 6 gånger & det gav resultat. En rätt lugn dag kan man säja.
Tjingeling på er alla!

Glömde

Måste åter igen tacka för alla era fina ord i min blogg.
Betyder mycke för mig & värmer så gott ska ni veta.
Kram till er alla!
                                                                                

Skönt

Ja i går hade vi begravning av min mamma. Alltid en pärs när man är i kyrkan, det blir så defenitivt.
Mammas begravning vart väldigt fin tycker jag. Vi tog samma psalmer som pappa hade på sin eftersom det var hon som valt dom då.
Lite konstigt att man inte har varken mamma eller pappa nu. Tur jag har mina systrar att härja med nu.
I dag har vi tre börjat plocka ur hennes lägenhet. Man tror inte det ska vara så mycke eftersom hon bara bott där i
3 1/2 år. Vi hann inte allt kan jag säja så i morgon ska jag åka dit & forsätta lite för vi lämmnade & åkte bara i kväll.
Så nu har det bara varit en lugn kväll i soffan. Man känner sig helt slut.
Ha de så gott nu i vår värmen & var rädda om varandra.
                                                                    

Rullat på

I dag vart det Fränsta mest hela dagen. Först banken sedan sport affären. Jag köpte ett par walking skor i fjol vår, efter ca 2 månader fick jag gå tillbaks för dom gått sönder. Jag fick nya & nu var jag tillbaks igen. Nu köpte jag ett par andra, ecco. Behövde bara lägga på 100 kronor så det kändes ju bra.
Jag & AnnaLena var på Treklövern & fixade inför minnes stunden i morgon. Ställde fram bord & stolar så nu är det fixat.
Efter det åkte vi hem till A-L så hundarna fick rasa av sig lite. Herre gud va dom kan härja säjer jag bara. Så nu snarkar Kruse så gott är själv lite sugen att ta en tupplur.
Kram på er alla där ute i cybern!

Här igen

Måste åter igen tacka för alla fina kommentarer från er. Dom värmer otroligt.
Det har varit en del att fixa sista tiden. På torsdag har vi mammas begravning & det mesta är nu fixat.
Annars har det mesta rullat på här, arbete & teater träning har det blivit mest.
I fredags var jag på klassfest efter grundskolan. Vi var 11 st av 27 lite dåligt tycker jag. Fyra av dom som kom bor två i Stockholm, en i Hofors & en i Helsingborg. Folk som bor här omkring stannade hemma. Nå väl vi hade trevligt & satt mest vid vårt bord & surrade.
Nä nu kallar snabeldraken på mig.
Stort tack & en bamse kram till er alla!

RSS 2.0