Helg igen...

                                            image121
Jaha så var det fredag igen...veckorna går rätt snabbt måste jag säja.
I morgon kommer fjäll tjejerna hit till mig för att ha lite mysigt. Blir glögg, peppar kakor med mögelost bla. Skoj brukar det bli i alla fall när vi träffas kan jag säja. Massor av skratt & tokigheter. Äta & dricka gott ska vi naturligtvis oxå göra.
Är lite fundersam om jag själv håller på att bli sjuk, hade lite ont i skallen när jag kom från stan igår & vaknade av att det fortfarande dunkade. Får ta & kurera mig lite för sjuk har jag inte tid att vara.
Nå vad har ni för er så här på en fredag?
Komihåg att ta fram staken....har längtat efter den här helgen...äntligen får man ta fram den..*L*

Hmm

ejmis undrade om jag varit på date i dag...men tyvärr så vart det ingen fortsättning på drömmen. Det var trvligt så länge det varade. Huga va tokiga vi är..asg.
Nä i dag sov jag till klockan 13 sedan drog jag ner på Stöde & fick torkar bladen fixade. Jag & Kruse åkte till Ingrid & Bessan sedan, snacka om att dom var glada över att få träffas. Man får passa sig för dom blir lite våldsamma dom "små" liven.
Sedan styrde jag bilen mot Sundsvall, Bydalen & bolaget först, sedam ICa Maxi, IKEA var tvungen & bunkra lite ljus igen. Sprang in på Birsta city en sväng oxå. Tycker det är lite rörigt där än, vet inte om jag missat men det skulle finnas nån tavla när man kommer in så man vet vart alla affärer är. Kanske det finns men jag har då inte sett nån i alla fall.
Kom inte hem fören klockan var strax efter halv åtta, fick skotta lite snö innan jag gick in. Slöat framför tvn nu. Tror jag lägger mig & läser en stund nu.
Kanske man får drömma nåt trevligt igen...fniss.
Natti natt alla tomte nissar!
                                      image120

Nu så blir det sängen kanske.....

Nu hemma efter en natts jobb så det ska bli skönt att koja nu.
Kanske jag träffar min "fästman" i drömmen. Det är en riktig karl det...fniss.
Ha en bra torsdag!

Min "fästman"....

Jo nu vart ni fundersam kan jag tro....ha ha ha. I natt så var jag med i nån teater & skulle bla sjunga. Vi höll på att förbereda oss inför premiären, vet inte riktigt vart vi var. Plötsligt får jag ett sms, det var från en av dom andra skådespelarna(Lennart Jähkel). Han skrev att han var kär i mig. Det ni! Jag skulle försöka svara på smset men vart ju så nervös av det + premiär & at jag skulle sjunga. Nå väl sedan bedyrade han mig sin kärlek & att han älskar mig. Så ni är bland dom första som får veta om oss....fniss. Typiskt nog så vaknade jag sedan...hade inte haft nåt emot en fortsättning om jag säjer så. Ja det var ju trevligt så länge det varade kan jag ju säja. Inte ofta nån bedyrat mig sin kärlek som han gjorde.
Annars har vi haft en bra dag på planerings dagen. Vi har satt upp lite nya mål inför 2008. Fick jultallrik till lunch det var inte alls så dumt. Jag bjöd på frukt, bullar & pepparkakor efter uppvakningen av min födelse dag.
Har sovit en stund nu eftersom jag ska jobba i natt, känns lite motigt att behöva åka. Kallt är det oxå 9 minus är det nu...brrrr.
Ha en trevlig kväll alla där ute.

Gäsp...

Är redan trött hur ska detta sluta...
I dag ska vi ha en planerings dag med jobbet så halv sju vaknade jag. Fy va tidigt...är ingen morgon människa kan jag lugnt säja. Ska göra mig klar & åka med Kruse till Sussi sedan hem igen & hämta Åsa: Fast jag tror nog vi får en trevlig dag.
Så ha en bra onsdag nu alla!

Vilket härligt väder

Tog oss en lång promenad på fm i vinter solen. Tyvärr gick jag ifrån cameran så det blev inga bilder idag. Det är så här det ska vara på vinter, sol, blå himmel, snö & 5-10 minus. Då är det som ett vykort.
Har grejat lite här hemma i dag...inte allt för mycket men något i alla fall.
Nu ska det bli middag, hade ett pizza kit i kylen så det blir det i dag. Bra för då har jag rester tills i morgon.
I morgon har vi planerings dag med jobbet från 8-17 men jag tänkte försöka smita lite tidigare eftersom jag ska jobba natten. Ska bjuda på fika på em sedan jag blev uppvaktad av mina kollegor. Blir saffrans bullar, pepparkakor & frukt. Kruse ska få vara hos Sussi i morgon så han lär ju vara helt slut när jag hämtar honom. Blir liksom full fart med dom andra hundarna, lite tråkig tycker han nog att jag är ibland. Bättre med hund kompisar kan jag tro.
Lyssnar på Radio rix, dom tar upp om man haft sex på udda platser. Lite kul att höra, tydligen är bilen, tvätt stugan & toaletter är popis. Bil har till och med jag testat...lite trångt måste jag erkänna men lite spännande...men det finns ju fler ställen....nu  rodnar jag....fniss.
Önskar er alla en trevlig kväll.

Två sidor

Läste i aftonbladet om att barn plockar bomullen som används i HMs kläder. På en gång så tänker jag men gud va hemskt & det är det ju. Fast sedan när man tänker efter så vad skulle hända med dessa barn om dom inte plockade bomull. Det finns ju en del alternativ som skulle kunna hända med dessa barn utan det här jobbet. Man blir lite kluven tycker jag. Det här är ju egentligen inget jobb för ett barn. Man önskar att alla barn på den här jorden fick ha en bra barndom, leka, gå i skola & få njuta av livet. Tyvärr så är det inte så i vår värld. Människor far illa & lider på olika sätt. Bostadslösa, svält, krig osv. Listan kan göras lång. Världens tillgångar är inte rättvist fördelade. Vi klagar & gnäller trots att vi har det så bra som vi har. Vi har tak över huvudet, äter oss mätta. Snart kommer julen då vi frossar i allt som tänkas kan. Det är lätt att glömma att inte alla har det så bra som oss. Själv har jag ett fadder barn, haft honom i två år snart. Man kan inte hjälpa alla men man kan hjälpa nån eller några.
Så  nu bloggare uppmanar jag att hjälpa nån som inte har det lika bra som oss.
                                                                                 image98

Oj

Såg nu att jag har gjort 288 inlägg & fått 1001 kommentarer sedan jag startade min blogg. Trodde när jag skaffade den att ingen skulle läsa eller kommentera. Sedan vet jag ju att det finns en del smug läsare tex min systrar...där fick ni!

Hmm

Lite tråkigt att komma på rubrik till inlägen jämt.
Vart inte så mycket skrivet i helgen här eftersom jag inte var hemma & där jag var vart det liksom full fart så bloggen hann jag inte med. Jag, Matilda & Adam käkade pizza, Frida & Anna (Matildas kompisar) åt lite dom oxå. Jag orkade inte hela så nästa gång ber jag om barn pizza tror jag. Skjutsade Birgitta, Anders, Jimmy & Anncharlott till julgalan, fy va mycke folk det var utanför. Uppträdandet hade varit bra men servicen var det si & så med. Ölen tog bla slut klockan 22. Tur att man inte var där kan jag säja. Kusin Helena & hennes familj kom in & fikade, dom grattade Matilda oxå. Vi smaskade på glass & maränger med tillbehör. När dom åkt slappade vi i soffan. Mina ögon åkte igen en liten stund hade ju inte sovit så länge efter jobbet.
På söndags morgon satte vi igång & bakade, gjorde saffrans bullar av 2 liter. Det blir en del deg det kan jag säja. Vi gör aldrig såna krokar utan vi brukar bara göra vanliga bullar med fyllning, mandelmassa & russin. Mamma kom med färdtjänst för att gratta Matilda i efterskott. Anders fixade mat åt oss, god wokad kyckling med nudlar & kokos mjölk. När mamma åkte hem fick hon med sig lite bullar så hon såg så nöjd ut. Själv var jag in på jobbet med bullar, jag brukar baka såna här bullar som dom har till myset på julaftons kvällen. Sedan vart det bara hem & ta det lugnt, var rätt nöjd om jag säjer så.
I dag har vi varit på en längre skön promenad jag & Kruse. Nu blir det tvätt stugan!
Hoppas ni andra har det bra vad än ni gör!

Brrrrrrrrrr

Har jobbat i natt åt Carina eftersom jag var skyldig henne det. Kan säja att det inte varit precis varmt ute i natt 10 minus. När jag kom hem var det 12 minus här....brrrrrr. Man har liksom inte blivit härdad än.
Nu blir det sängen några timmar, AnnaLena & Lennart kommer vid halv två & ska åka med till stan. Dom ska på Södra berget & roa sig. Jag själv ska till Timrå & se efter barnen där för Birgitta & Anders ska oxå ut & roa sig. Själv så suger man på karamellen sedan föra helgen. Jag säjer som på Pistvakt...En sån dag en sån pörskans dag.
Ha en trevlig helg vad ni nu ska hitta på!

Blask

Vart uppe rätt länge i går & tyckte det var lite deprimerande när jag hörde regnet. Hatar när det sedan fryser på & man knappt kan ta sig ut till bilen eller soptunnan utan att slå ihjäl sig. Men när jag vaknade så såg jag att det kommit lite snö oxå, bra för det vart lite skrofsigt(ett egen påhittat ord) på marken. Själv har jag suttit vid datorn en liten stund Kruse har ätit & snarkar som en hel karl just nu. Jag själv har druckit en smotis med banan, hallon & lätt fil A. Invigde min multi mixer i går, ni kanske vet vad jag menar dom har haft den på tv shop. Jag köpte min på ÖB för 249 kronor verkar vara en bra investering.
I natt ska jag tyvärr slava på arbetet gratis...var skyldig Carina en natt. Skönt att få jobba igen har nog varit skyldig henne den här natten ca 2 år.
Nä nu go vänner ska jag ta fram snabel draken!
Ha en trevlig helg nu alla söta vänner...även ni smygläsare som inte lämmnar nån kommentar...*L*
Update senare.

Några bilder...

                                                                                
Bettan, Lena, Sussi & Fjällan.         Här har jag anslutit festen.                                 Här inviger vi 
                                                                                                                                                  Familjen Clarks tunna.


                   image118 
                                        In i dimman bara....
                                                                             
                                                      Här imtas luchen av nybadade nymfer men ej smikade eller fixade klart....

Trött

Har jobbat två nätter nu & är inte så pigg kan jag säja. Fick kliva upp redan tolv i dag för jag hade tid hos frissan.
Lite skriv torka kan jag säja...så jag säja god natt & kanske blir det når vettigt skrivit i morgon.
Natti natt på er!

Vilken dag...

I ggår var det en dag fylld med olika upplevelser. När jag kom till Helen på Alnö så såg jag först tända marshaller sedan fick jag höra tjo & tjim. Dom stod hos sin granne i klänningar & typ hawaie kransar. Där vart det champange & till tugg. Sedan var det att gå in i grannens lekstuga som nu blivit en bastu, på med bad kläder. Vi tjejer fick inviga badtunnan som dom hållt på att göra iordning dom sista två veckorna. När vi hoppat i kom Rogga med drinkar åt oss. Helt underbart var det kan jag säja. Sedan in i bastun & där vart det massa paket. Tidningarna Tara, Amelia fick jag inslagna. Tuggumi, block ljus, sport flaska med god drink i, russin mm. Efter det gick vi in till Roger & Helen & duschade & fick på oss kläder. Jag & Roger satt & surrade medans brudarna fixade en jätte god sallad. Sedan vi ätit den & druckit vin så fick jag gå & göra mig klar. Sminkad & med ordning på håret skjutsade Roger in oss till Sundsvall lite tidigt för att gå ut tänkte man ju men vips så stod vi i en affär som heter Face(säljer smink). Där blev jag avsminkad & fick en ny snygg make up, fick även handla för en summa. Inte dumt alls var det att sitta där & bli ompysslad & dricka champange. Tjejerna kom & hämtade mig & vi gick ner till buss stationen & på vägen ditt höll Bettan på att skrämma slag på oss. Hon den stackare gjorde världens vurpa. Jag vart så jäkla rädd så jag trodde jag skulle få hjärt stille stånd. Som tur var gick det bra i alla fall, inga brott hon vart bara våt av allt slask. Nå väl när vi kom till stationen stod Bettans mamma där hon skjutsade upp oss på södra berget där vi såg farsen Hotell liggaren. Riktigt kul faktist trots att stolarna vi satt på var hemska. Det var som en läktare med plast stolar. Helen tappade ner sin väska men som tur är så kunde hon glida ner under läktaren & få tag på den. Efter föreställningen vart det taxi ner på stan & käk på 1891, väldigt gott. Mätta glada gick vi på pub & tog oss en öl & surrade. Vips var klockan kvart i ett så vi tog bussen till Alnö. Lena fixade skjuts hem till sig, Bettan fortsatte med bussen till sig & jag, Helen & Sussi åkte till Helen. Där vart det te & macka + en summering av dagen. Dagen som för mig var fylld av upplevelser kan jag säja!
Innan jag åkte hem var vi på lunch hos Bettan, ljuvlig paj med god sallad till.
Ja vad gjorde man utan såna här härliga kamrater. Tusen tack till Helen, Bettan, Lena, Sussi & Malla som tyvärr inte kunde vara med.
Bilder kommer...jag lovar.
Hoppas ni oxå haft en händelserik helg!

Då var det DAX!!!

Jaha då var det dax, är nu ny duschad, packat väskan & ska snart åka iväg med Kruse. Sedan bär det av ut på Alnö. Undra just vad det är dom hittat på. Jag kan då säja vad än det är så kommer det att bli kul...jag känner dom här tjejerna. Kommer rapport när jag kommer hem.
Ha en härlig helg alla där ute!

Nöjd

Fick tag på kängor på natur kompaniet, nästan 1300 men dom känns jätte sköna. Hatar att frysa om fötterna & det tror jag inte jag kommer göra med dom här.
I dag var jag till mamma med lite grejer jag köpt på ÖB & rusta åt henne. Har nu damsugit & ska väl ner i tvätt stugan igen. Tänk att tvätten aldrig tar slut. Otacksamt att tvätta tycker jag.
Nu blir det en lugn hemma kväll man vill ju vara utvilad tills i morgon. Man vet ju inte vad dom hittat på för något. Ska i alla fall vara på Alnö till halv elva sedan har jag inte en anning. Spännande är det. Åker med Kruse till Sussi i morgon bitti.
Nä nu känns det som lite skriv torka.
Önskar er en trevlig kväll!
Vad har ni för er en kväll som denna?
Kram på er alla!

Lite update

Nytt kort med posten i dag. Jag ska infinna mig på Alnö på lördag mer behöver jag tydligen inte veta. Så man får väl ta & packa. Får väl se om det kommer nåt mer i morgon med posten som kanske avslöjar nåt.
Nu drar jag till Sundsvall ska köpa nya kängor & gratta Matilda!

Trött

Fy vad jag har sovit, klev ju upp redan kl 12 i går för jag skulle ut på lite uppdrag. Kom hem vid halv sju i går kväll trött & slut. Vart bara en dusch & soffan, slöade vid tvn sedan. Skulle vartit till Timrå i går för Matilda fyllde år men det får bli i dag istället.
Nå det kom ett kort i går IGEN...där stod lite packnings råd Sängkläder, solbriller, badkläder, bästa gå bort kläderna, nessesär,rena strumpor, läppglans, deodorant. Vi får väl se vad som dimper ner i lådan i dag...fniss.
Nä nu är det bäst att gå ut med Kruse.
Update sedan!

Lugn

Vart en lugn dag, sov till strax före 14. Då var det till att gå ut med Kruse när vi kom till postlådan så fanns tre kort som inte gjorde mig klokare. På ett stod Badkläder med, andra stod det sommar klädsel tredje stod det 17/11 utan hund. Tänkte först Ö-vik & paradis bad men då kom jag ihåg att när Bettan fick sina kort så skrev vi packa varma kläder & så åkte vi till Stockholm till vår värme. Så jag har inte en anning...jobbigt det här men otroligt spännande.
Nå väl var in till Åsa & surrade en stund sedan åkte jag & grattade Amelia som fyllt år, där fick jag middag & kaffe med bulla. Tänk vilken tur man har ibland. Var bara hem & sova en stund innan jobbet.
Sitter nu här vid jobb datorn vi har rondat & allt verkar lugnt än så länge. Kan säja att det är halt på vägarna.
Hoppas ni sover gott i era sängar det ska jag göra oxå om drygt 5 timmar.
Puss & kram på er!

Inget

Inget i brevlådan ang min upplevelse. Bäst att tvätta allt man äger & har för man vet ju aldrig vad det blir eller vart det bär av med oss.
Var iväg med dom där kängorna jag skrivit om förut, ringde konsument upplysningen & fick veta vad som gällde. Affären håller på att av vecklas så hon som äger den hade ingen lust att hålla på att reklamera till tillverkaren så jag fick mina pengar tillbaks. Inte dumt så på torsdag ska jag åka in till Sundsvall & köpa nya kängor.
Var hem en snabbis & skulle hänga tvätt & vet ni vad jag får se...Jehovas vittnen ute igen. Låste upp vår port för den var låst, låste om mig & sprang till tvättstugan. Ut fort som ögat till bilen för dom stod hos en granne & lovprisade sin församling förstår jag. Sedan drog jag snabbt, det är tredje gången på kort tid som dom är här. Har dom fått nys om vårt levende här eller har dom dåligt med församlings medlemmar??? Ja dom är inget för mig kan jag säja. Vill jag ha kontakt så söker jag väl upp dom.
Kruse & jag åkte till Maria så han fick leka lite med Fender. Så nu är det nån som snarkar här...*L*
Nu blir det käk & sedan lite vila inför nattens arbete.
Kram på er alla gulliga som kommenterar i min blogg...blir så glad.

Hej svejs

Hoppas allt är bra med er nu när det börjat en ny arbets vecka. Själv ska jag jobba nu två nätter, skulle jobbat helgen oxå men då ska jag ju få min "upplevelse" så jag har tagit semester hela helgen. Ska bli så spännande, har ju inte en anning om vad det kan vara. Var till brevlådan nu efter vår promenad för jag tänkte om det kom nåt med posten i dag men tyvärr hade inte posten kommit. Så jag får väl ge mig till tåls. Det skulle komma nån paknings lista som det lät. Ja vi får väl se vad det kan vara.
Update senare!

Farsdag

I dag är det farsdag & det firar nog dom flesta. Själv så tycker väl jag att morsdag & farsdag kan man fira vilken dag man vill. Nu har jag ingen far att fira för han dog 2002 endast 59 år, skulle ha fyllt 60 det året han dog. Har varit på graven & tänt ljus för honom.

Lugnt

Här har vi en rätt lugn söndag, rätt skönt med lata söndagar.

I går kom Birgitta & Adam hit, först var vi en sväng till Maria & Åsa så Kruse & Fender fick leka lite. Efter det tog vi & åkte till mamma för att fika lite med henne. Vi skickade hem personalen en stund & fick rå om mamma lite. Adam hade pulkan med men i Fränsta var det inte många snökorn mera här oss mig. Vi var även upp till köket för där jobbade Anette, hon som fyllde år i onsdags. Så Birgitta hade med & grattade henne. Mamma, Birgitta & Adam spelade en omgång Yatzy medans jag slöade framför tvn en stund. När vi åkte hem var vi på pappas & farmors grav för Birgitta skulle tända ljus. Lite synd att vår grav är på ovan sidan kyrka för man har som strålkastare mot kyrkan varför det ska vara så har jag inte förståt. Så fint när man ser alla ljus som brinner på alla gravar, ser liksomt varmt ut i kylan.

När Birgitta & Adam åkt så vart det inte mycket mer, fixade käk & slöade vid tvn & var ut en sväng med Kruse.

I dag gick vi en sväng & jag gjorde misstaget att inte ta mössa. Noll gradigt tänkte jag men jag gick där det är rätt öppet så det blåste lite. Nästa gång åker mössan på för man är ju rädd om det lilla man har.

Vad har ni för er förutom att gratta era pappor i dag?



En vacker vinter dag

här vackert var det ute  när vi promenerade. Nog är det härligt med vinter när det är så här.
image112
Fattas bara lite mer snö tycker vi.
image113
image114
Här är en som njuter av solens strålar.

Nu önskar jag er en härlig lördag & hoppas solen skinner på er alla!

Vilket väder

Vilket fantastiskt väder man vaknade till i dag. Solen fullkommligt strålar & man blir genast på bra humör. Nu ska vi ta & gå ut så Kruse får springa lite.
Njuta av er lördag för det tänker då jag göra!
                                                                       image98

Hmm

Har tittat lite på IDOL i kväll & en sak fattar jag inte...Varför lovprisar juryn Amanda så? Har hört henne några gånger & nja inte min stil, många falska toner. Men som tur lever vi i ett fritt land så vi får tycka vad vi vill...bara att ändra kanal. Själv har jag fastnat för Marie, tror att det beror på att jag tycker att hon fått revach sedan hon var med i Big Brother. Sedan så är hon ju faktist duktig oxå. Fy för Bert som tyckte hon var överviktig.
Hoppas ni har haft en mysig fredags kväll!

Snö

                                       image111
Vaknade vid halv ett i dag & när jag tittade ut så såg jag att det snöade för fullt. Drog genast täcket över huvudet & tänkte för mig själv att här stannar jag i dag, jag har mat, ljus, värme & även lite god dryck. Jag pallrade mig upp vid ett tiden & då började snö fallet avta. Så nu har jag dammsugit & sedan ska vi ge oss iväg ut på vägen. Ska åka till graven & tända ljus eller läslampan som vi brukar säja.
Hoppas ni har det bra & som sagt ha en trevlig dag/kväll!

Kör lugnt

Ville bara säja innan jag går & lägger mig att ni ska köra lugnt i dag. Väldigt isigt speciellt på grusvägarna här om kring i Stöde. Ja det kanske det är på fler ställen i landet oxå.
Annars får ni ha en bra dag så hörs vi nåt mer senare i dag.
Kram på er!

Zzzzzz

Tänk vad det är skönt att sova! Vid tolv tiden ringde mobilen, min fster AnnaLisa som skulle åka bort & undrade om jag skulle gå på gravarna. Jo då det fixar jag sa jag lite borta fortfarande i drömmen. Måste ringa & kolla med henne hur vi bestämde. Klocak ringde halv tre men då tog jag & vände på mig & sov en stund till, till strax efter tre. Kruse måste ha varit trött oxå för honom har jag inte sett till fören jag klev upp. Nu har man varit på promenad, ätit & nu känns det som att jag ska krypa ner under täcket igen & mysa lite i värmen.
Önskar er alla en trevlig torsdags kväll & ni som ska ut & fara kör lugnt!

En natt gjord

Ja då hade man gjort en natt & en kvar. Var & grattade Anette i går kväll, hon fick 150 kronor & en gerbia av mig & Kruse. Tror hon var rätt nöjd med presenterna, dom flesta var kuvert med pengar. Anette hade önskat smörgås tårta, jätte god var den som AnnaLena gjort. Sedan vart det kaffe & fryst dajm tårta. Så ni kan tro det känndes motigt att åka på jobbet. Vi har haft en lugn natt men lite halt var det på vägarna, så man får inte dra på allt för mycke på en del ställen.
När jag kom hem så var grannens hund lös, hade tydligen tagit sig ur hundgården så det blev att ringa & jaga upp honom. Så när vi kom tillbaks efter vår morgon sväng kom Åke & hade tagit sin hund till hundgården igen. Lite obehagligt när han kuttar löst, kan ju komma nån & köra på hunden. Jag & Kruse vart lite utskällda av en annan grannhund oxå när vi kom & gick. Hon är en liten tuffing, får brått när man säjer åt henne att gå hem.
Ja dom är festliga djuren.
Måste tacka för att ni kommenterar, så kul när man får lite respons. Tack alla ni!
Nu blir det sängen!

Några bilder

Här är några bilder.
image107
Här är en som vart rätt glad över snön i lördags.
image108
Ser man galen ut eller....

Här kommer några bilder från dagens promenad. Kommer faktist några snökorn när vi var ute.
image109
Slickar sig runt munnen & tänker på märgbenen min matte köpt.
image110
Ser inte så lockande ut att ta sig ett dopp.

Nån frågade om Kruses ålder han blir 1 år & fyra månader den 25 november.


Varför...

Varför kan inte jag lägga mig & sova som vanligt folk? Jo läggandet är inga större problem men då börjar jag läsa. Nu var det så att jag inte hade så mycket kvar i min bok så den kan jag läsa ut tänkte jag. Hmm... för lite så jag började med en ny, Magdalena Graafs bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Problemet var att jag inte kunnde sluta, så nu är den utläst i stort sett, ca ett kapitel kvar. Då förstår ni att jag var vaken en stund i natt...ca fem la jag ifrån mig boken & då måste man ju tänka lite på det man läst oxå. Det kanske är nån av er som läst den oxå så berätta gärna vad ni tyckte. Jag gillade den måste jag säja, en hemsk upplevelse men som trots allt Magdalena gick stärkt ur. Kanske ingen erfarenhet man önskar sig eller nån annan medmänniska. Skriven med trots allt våld en glimt i ögat. Ja jag kunnde då inte sluta läsa kan jag säja & det känns.
Somnade till slut & vaknade vid tio tiden, så nu har vi varit på en promenad. Skulle helst lägga mig men det får bli lite senare.
Vi oxå säja Grattis Anette på nitton årsdagen, det är min syster dotter. Kommer i kväll & grattar.
                                                                     image106

Skymning

Grått hela dagen ända tills jag skulle ut på lite uppdrag då behagade solen komma fram. Jag & Kruse tog oss en promenad där han kunnde vara lös & springa. Som den tokiga hunden kan kutta. En vacker dag kommer han svepa förbi mig & jag kommer tippa av vind draget. Nja det var kanske lite överdrivet...är ju inte jätte lätt...fniss. Han är rätt kul att kolla in när han får springa löst, får såna där tokryck kuttar runt runt.
Nä nu blir det till att fixa lite käk, blir rester från i går köttbullar potatismos vitkål med lingonsylt. Mums va gott.
Ha en trevlig kväll alla!

Blääää

                                                          image48
Fy va tråkigt väder att vakna till. Slog upp mina ljus blå strax före åtta men bestämde mig för att ligga & dra mig en stund när jag insåg att det regnade. Kruse har nog märkt det oxå för han hade ingen lust att gå ut. Måste vara gjord av socker han som är så rädd för regn.
Hoppas ni alla får en bra dag trots regn.
Hörs senare!

WOW...

Har suttit & tittat på CSI, vilken avslutning det vart. Så ska man fundera ända till våern hur det gick.
Nå vad har ni gjort i kväll då?
Själv har jag pysslat lite här hemma, var en sväng till Fränska & passade på att få lite kaffe hos mamma. Sedan var det tänkt att jag skulle gratulera Amelia som fyllde år i går men då ringde AnnaKarin & dom hade varit dåliga i natt & i dag. Så det får väl bli en annan dag.
Nu blir det inte mycket mer i dag, kanske slappa vid tvn en stund till innan det blir sängen.
Natti natt på er alla!

Nu ni...

Nu ska det tydligen ske...min upplevelse. Helgen vecka 46 ska det hända nåt som det verkar. Har fått en almenacka där 16, 17 & 18 november är inringad. Huga va spännande....tro vad som ska hända.
Fortsättning följer....

Måsten

                                                          image43
Nja fullt så illa känns det inte men lite trögt. Känner mig bättre i dag endast snuvig så det ska väl gå om sig hoppas jag. Min långledighet är snart slut & jag börjar jobba på onsdag.
I dag tänkte jag ta itu med en del måsten. Jag tycker igentligen inte om ordet måste men i dag använder jag det för jag MÅSTE göra ett ryck med lite olika saker här hemma.
Först & främst ska jag & Kruse gå ut & gå, har bara varit ut en snabbis förut med honom. Ska passa på att passera brevlådan & se om det kommit nåt ang min upplevelse från mina vänner.
Ha en bra dag nu trots att det är måndag & det dröjer till ledig helg!
                                                                                      image98

Lång dag

Jag vet inte riktigt hur det varit i dag, jag har kännt mig dassig, vissen liksom. Inget har blivit gjort mer än sånt man bara måste göra. Var på en promenad med Kruse, lite tråkigt för nu är all snö snart borta. SEdan har jag nog bara läst, sovit & tittat på tv. Fast det är väl så att man ska ta det lugnt på söndagar.
Vad har ni andra gjort i dag då?

Tvättstuga

Man hör ju att i en del hyreshus att det blir bråk i tvätt stugan om det ena & det andra. Vårt hus är ju inte stort endast fyra lägenheter men med väldigt olika människor.
Nu till saken. I tisdags ringde min kära granne & sa hon skulle berätta nåt kul & jag skulle nog få energi av det. Jo vår hyresvärd hade ring & berättat att han fått klagomål, nån tvättade på natten.Hon som fått klagomålet bor ovanpå tvätt stugan hör inte maskinen upp till sig men det gör dom som bor ovanpå henne för dom hade tydligen fått legat vakna...hm. Hon sa som det var att hon tvättat en maskin mellan 23 till ca 23:40. Det som gör oss nu lite förgrymad är att den som inte ringde tog det direkt med henne. Till saken hör att personen i fråga oxå brukar tvätta sent & hänga på morgon men det är nog skillnad på tvätt & tvätt. Blir så trött på gnäll ibland föresten så gnällde vi inte när deras hund satt & ylade & skällde när dom inte var hemma. Men som sagt nu har dom satt ribban. Jag kan förstå om dom ringt & klagat för att det varit fylle fest & nån kräkts i trappen men detta....
Nu har jag fått spy ur mig lite...fniss.
Nu ska det bli lite käk här & ett gott glas rött vin till tror jag.

Mamma

Har varit till mamma & fikat med henne & Veronica. Satt in & myste & surrade lite. Veronica passade på att åka på ICA medans jag var där. Sedan hjälptes vi åt att sätta upp ljus slingan på ute platsen innan det blir för kallt för att stå där & knåpa. Veronica fick klättra medans jag stod säkert på backen. Så nu är det bara att invänta första advent. Där skulle det bli lax till middag själv så har jag gjort potatis gratäng nu & ska steka file. Inte så dumt känns det som.
Ska ta ett varv i duschen nu.
Vi höres!

Så fint

Fint ute i dag när man vaknade....snö. Jag & Kruse var ut på en kortis bara så han fick härja lite i snön. Tyvärr så lär det väl tina bort & bli slask.
Nu blir det diskning & sedan kaffe hos mamma.
Ha en bra lördag alla i cybervärlden!

Snö

Var ut en sista gång med Kruse nu i kväll & det snöar så fint. Lite små mysigt faktist.
Natti natt på er där ute!

Hedra

I dag så har det inte blivit många knop. Bara tagit det lugnt i blås vädret.
Åkte till Stöde & köpte lite blommor åt mig & mamma. När jag kom till mamma var hennes kusiner där så det blev lite tjatter. Hade köpt fina blommor till mamma från mig, AnnaLena & Birgitta. Vart nån timme & fick kaffe med kaka. Sedan åkte jag in till pappas & farmors grav & tände ljus eller som jag brukar säja läslampan. Tycker det är en fin tradition att tända ljus på graven. Ser så fint ut med alla tända ljus där på kyrkogården. Man känner att man hedrar dom, även om dom är borta så finns dom här hos oss.
Nu har jag ätit middag det vart pizzakit, väldigt behändigt tycker jag. Mätt & glad är jag nu blir nog en pärom konjak sedan & bara njuta av kvällen.
Puss & Kram på er alla & ha en trevlig helg!

En underbar kväll

image105
Jag har haft en underbar kväll på tonhallen i Sundsvall. Jag fick vara Jonas Gardells tillfälliga gäst i hans liv & han i mitt. Jag skrattade så tårarna rann & sedan vart det lite gråt oxå för han kan verkligen beröra den mannen. Mitt i allt skratt så kommer det allvarliga. Helt fantastiskt var föreställningen tyvärr så kan man inte återge med ord man måste se & höra denna man. Så jag säjer bara har ni chansen att gå på föreställningen så gör det!
Nu ska jag försöka smälta detta & sova.
Natti natt & kram på er!

Väder

Väder ska man släppa iväg eller hur....fniss. Nu var det inte riktigt det vädret jag pratade om. När jag & Kruse var ut i morse var det soligt & fint blåste lite men inte så farligt. Men nu jädrar är det nästan storm varning. Har varit ute & plockat upp ljungen ett antal gånger, nu satte jag in dom i hallen vid vår port. Inget väder man vill vara ute i blåser som man blir mer urblåst än man var innan man kom ut.
Hur har ni det i dag då?

Trötta

Jag kan då säja att Kruse var trött efter vår resa till Valbo. Han verkade överlycklig att få komma hem till sin bädd. Fast det är klart det blir ju en massa nya intryck när man hamnar i en ny miljö. I går när vi kom hem från jobbetet (vi var på APT) så käkade vi sedan gick han & la sig, klockan var runt 18 tiden. Sedan har han sovit mer eller mindre, tvingade ut honom vid halv tolv för att han skulle kissa. Jag klev upp vid nio i dag & då kom han med ner till tvätt stugan fast sedan vart det bädden igen. Ibland tror jag att han har världens största blåsa för andra hundar brukar ju vilja ut dikt men inte han.
I kväll kommer Bettan hit & är med honom eftersom jag ska på Jonas Gardell. Det är jag & min goda vän AnnaKarin som ska ut & förlusta oss. Vi tänkte käka före showen blir nog 7 kryddor för A-K hade inte varit dit.
Nä nu tror jag att jag ska försöka få liv i Kruse igen, ni skulle höra hur han snarkar nu...ZZZzzzzzz

Ha en bra dag alla!

RSS 2.0