Härligt

Hade en trevlig kväll på Invito med otroligt god mat. Vi hade massor att prata om & njöt av varandras sällskap kan jag säja.
Nu ska jag göra mig redo för surströmming. Förstår ni blir avis!
Ha en riktigt härlig lördag nu all!
                                                                                   

Dåligt

med bloggande just nu. Vet inte vart tiden tagit vägen sista dagarna. Har jobbat två nätter & är nu ledig helgen.
Så ikväll ska jag A-K & en till tjej ut & käka. Vi ska på ett ställe som heter Invito, har aldrig varit där så det blir spännande med ett nytt ställe. Jag ska köra så tjejerna kan dricka nåt gott. I morgon kväll blir det surströmming hos Ingrid & Nisse. Mums tycker jag som ni vet. Då tar jag inte bilen...*L*
Nä nu måste jag dra.
Ha en skön fredag nu alla!

Regn

Kom hem i går kväll efter några sköna dagar i stugan. Bettan & Anette kom upp på lördag så då vart det grillning. Fast man känner att nu är det höst ordentligt både där & här hemma.
I dag så regnar det, ordentligt. Kruse ville inte ut, vände på bron & gick in till sin bädd igen.
Ska fara runt med snabeldraken här nu.
Blir en blogg runda senare.

Skit

Hade svårt att somna i morse vilket resulterade i att jag sov längre än tänkt. Så nu packas det & sedan drar jag & Kruse till stugan några dagar.
Hoppas ni får en riktigt skön helg!
Kramiz

Slutet nära

Nu är det bara en natt till att jobba sedan blir jag ledig tills på onsdag. Har jobbat med Bea så det har blivit mycke tok & massor av skratt. Nätterna har gott fort kan jag säja.
I morgon sedan jag sovit drar jag till stugan några dagar, kan vara dax att klippa gräset där. Ska bara mysa & koppla av är tanken. Kanske jag får främmande av mina systers tjejer Bettan & Anette. Jag hoppas ni kommer! Vet att ni läser här...fniss.
Läste lite i Aftonbladets nätbilaga att vi har fler duktiga svenska som klarar sig bra i OS. Tänk vilken bragd att bara komma dit. Helt otroligt med tanke på hur litet Sverige är.
Nä nu kan jag inte sitta här.
Ha de så gott alla där ute.
Tjingeling

Ny dag

Så var det en ny dag med nya möjligheter! Oj vad jag lätt hurtig nu.
Ska strax ge mig iväg på lite uppdrag sedan hem för att se Stefan Holm hoppa. Sveriges handbolls damer förlorade mot Norge men jag tycker dom gjort det kanon bra ändå.
Vi får vara stolta över våra duktiga tävlande.
Nä bäst att sätta lite fart.
Tjingeling

Fullt ös

Vaknade för en stund sedan & var upp på toa.
Kan säja att det ös regnar för fullt.
Ska lägga mig igen & lyssna på skvalet så sommnar man väl om.
                                                                       

Slöar väder

Ja det var ju ett perfekt sov väder i dag. Sov som en stock i min underbara säng.
Har ju inte blivit mycke till bloggande i helgen eftersom jag jobbat. Hade lite tid en natt men då var det servic stopp, typiskt.
Den här första arbets veckan har gått fort, kändes som att man inte varit borta från jobbet. Skulle egentligen varit lång ledig nu men ska jobba tis, ons & tors dag extra. Ja jag vet att jag är tokig men det är väldans trevligt med extra pengar.Sedan så har vi det lite besvärligt med vikarier just nu, så det är bara att tacka & ta emot dessa extra nätter.
På fredag sedan jag sovit så drar jag iväg till stugan några dagar jag & Kruse. Tänker bara mysa där. Så otroligt härligt & avkopplande att vara där.
OS har ju varit lite si & så med. Jag tycker synd om dessa tävlande när media skriver & tar för givet att det ska bli medaljer. Visst är det kul om det blir medaljer men ta inget för givet. Se bara Sanna Kallur, hon ramlade vid första häcken. Lider verkligen med henne jobbat & sett ifram emot detta i fyra år & det slutar så. Hoppas bara hon kommer igen. Ara som vart vad alla som förstår sig på brottning säjer fel dömd, då förstår jag oxå att han är förbannad. Sedan finns det dom som är otroligt klantiga & går på tennis i sina landslags kläder & dricker öl. Fast ibland så tänker man sig inte för det vet vi alla för vi har väl alla gjort nåt klantigt nån gång i vårt liv eller hur?
Nä nu ska det fixas lite käk här.
Hoppas ni har det bra & ni inte regnat bort.
Tjing!

Så skönt

Nu är den här natten gjord & jag ska få koja...äntligen känns det som. Perfekt sov väder i dag....regn.
Hoppas ni alla har det bra & är redo för en ny vecka.
Nu blir det bingen för mig....gäsp
                            

Jobbar

I torsdags kväll åt jag & A-L surströmming. Resten av hennes familj satt i vardagsrummet & käkade hemgjord pizza. Vi fick hålla oss på altanen med våra strömmingar. Vi öppnade först en burk när den var slut så skulle jag öppna nästa. Vi vart ordentligt besvikna, nåt var fel såg ut som en aladåb. Så vi fick äta matjesill, inte lika gott. 2 nubbar var fick vi i oss oxå, var ju tvungen att ta 2 annars hade vi ju blivit låghalt. Efter maten fick även vi komma in då vart det jordgubbar, glass, grädde & päronkonjak till kaffet. Mumsigt sombara den. A-L & Bettan skjutsade hem mig & Kruse nja Ratata hängde med oxå. Klockan var över 2 innan jag kom hemrumlande.

I går vart det inte så mycke gjort här. Som ni såg skulle mamma fyllt år i går så mina tankar gick till henne. I fjol när hon fyllde 65 var hon så glad när vi var där hos henne. Vart en heldag tillsammans folk kom & gick under dagen.
Tog sovmorgon eftersom jag skulle iväg & jobba. Nätterna går i en rasande fart nu eftersom vi har rätt mycke jobb. Kan säja att jag var rätt nöjd i morse när jag fick koja.

Nu ska vi dra en sväng till Sussi så Kruse får leka med brudarna.

Vad gör ni så här på en lördag då?


Mamma

I dag skulle mamma fyllt år, 66 år.
                    None
Här är hon på sin födelsedag i fjol.

Hmm

Fick en lapp av hyresvärden att sotaren skulle komma. Dom skulle kolla oljepannan & däe skorstenen passerar. Oj tänkte jag sist dom gjorde det skulle dom in i bla en garderob där muren passerar. Så jag fick lite bråttomt & fixa bort en del grejer ur den garderoben. Nu har dom varit här & det var fel det var bara pannan dom slulle kolla. Fast det var ju bra att det försvann en del saker ur garderoben...lite farligt att öppna annars.
Så vad gör ni i dag då?
Själv har jag tittat lite på OS nu på fm men det var inte så spännande.
I kväll blir det surströmming hos syster A-L. Mums tycker jag.
Ha en bra dag nu alla.
                                                                               

Två gjorda...

Nu är dom två första nätterna gjorda & jag är ledig tills på fredag kväll. Lite har faktist hänt medans jag varit ledig från jobbet, några nya ärenden osv. Nåväl natten går fort i alla fall & det är ju bra. Efter helgen brukar jag ju ha fri vecka men inte denna gång. Ledig måndag sedan tre nätters arbete, lite extra pass med klir i kassan.
Så hur har ni det i dag? Här regnade det när jag laggt mig i morse men nu så är det uppehåll. Var ut & slog bort vatten från faten till blommurnorna. Dessa behöver nog inte vatten på några dagar.
Nu ska jag ta mig en sväng till kamrat A-K har ju inte träffats på en månad.
Må så gott nu alla!

Åter hemma

Så var den här semestern slut. Kom hem i går kväll strax före kl 21. Man håller ut så länge det går...fniss.
I dag har det blivit tvättning, det blir en del under 4 veckor kan jag säja.
Jag har haft det bra på semestern, sol, god mat, god dryck & lite gäster i stugan. Inte gått nån nöd på mig & Kruse i alla fall.
Har kollat runt lite hos er & sett att det varit full fart. Ska göra en riktig blogg runda senare.
Nu blir det käk sedan sova. Jag börjar jobba i natt, går ut hårt & börjar med lång vecka. 5 nätter...stön. Fast det ska väl gå det oxå.
Kram på er alla där ute!

RSS 2.0