I stugan

har jag nu tillbringat några dagar. Haft en otrolig tur med vädret, vackra höst dagar har vi haft. Bara mått gott & grejat lite ute & fixat lite höst. Jag & Kruse har varit duktig & promenerat varje dag.
Just nu sitter jag hos Birgitta & skriver. Ska sova här i natt för jag ska på utbildning i morgon.
Har så jäkla ont i foten för jag lyckades kliva på en glasbit i stugan men jag tror jag fick ut hela biten. Men det går väl om sig hoppas jag.
Nä nu ska jag umgås med systra min.
Tjingeling på er.

Stön & stånk

Så har man klarat av ett pass bodypump igen i kväll. Kör det nu 2 gånger i veckan & bdet känns kanon. Det behövs kan jag säja, man är på tok för svag i rygg, axlar & armar. Nu ska gäddhänget bort.
I morgon börjar spinningen igen. Känns lite gruvsamt, förmodar att det blir en nära döden upplevelse. Det är ju ett tag sedan vi körde spinning men det som inte dödar härdar säjer man ju.
Har ledig vecka & njuter av det kan jag säja. På lördag drar jag upp till stugan några dagar. Ni kan tro att jag längtar dit, blir en sväng till dit i slutet av månaden sedan får stugan vara över vintern.
Nä nu ska jag slöa lite i soffan innan det blir sängen. Skulle ha gått en bloggrunda men jag orkar inte i kväll.
Natti natt på er.


Svininfluensa

information har jag varit på i dag. Det var en massa info från socialstyrelsen.
Måste ju säja att jag inte är speciellt orolig, kanske jag är dum men så känner jag. Tycker allt verkar vara väldigt överdrivet. Ni minns väl fågel influensan & när melleniumskftet var. media skrev så tryckpressarna glöde precis som nu. Visst finns det dom som blir väldigt sjuk & till och med dör men det gör det ju faktist i dom såkallade vanliga influenserna oxå. Det finns ju alltid riskgrupper tyvärr.
Sedan kan jag tycka det här med vaccinet som man nu håller på att framställa & som man ska skynda sig att få godkänt inte känns okej. Man kan inte skynda på såna saker. Risken är ju att man i efterhand fått en massa biverkningar som man kanske inte räknat med.
Ja jag vet inte men det här är min åsikt.
Hur känner ni inför den här influensan?

RSS 2.0