Hejsan svejsan

Är nu hemkommen från en helg i stugan. Vi hade en otrolig tur med vädretmåste jag erkänna. Lite kallt inne när vi kom upp...6 plus grader. Det var bara att sätta igång att elda i öppen spisen & vrida på elementen. Medans Gustav & Matilda lekte så klippte jag gräset sedan tog vi & grillade till iddag & det var uppskattat. Lördag tog vi en promenad i solen & avslutade med fika hos Hanna & Tommy. Åter i stugan så spelade ungarna kubb & jag diskade & grejade lite ute. Pizza till middag så ni förstår att dessa barn var glada...fniss. Känndes lite vemodigt i dag när vi pakade ut & åkte hem för nu dröjer det till mitten av maj ungefär tills man återvänder. 
Kommer några bilder sedan.
Nu blir det en lugn hemma kväll. 

Mot stugan

I morgon åker jag, Kruse, Matilda & Gustav till stugan. Ska bli så skönt att vara där ett par dagar. Elda i öppen spisen & tända massor av ljus ska vi göra.
Har börjat lugna ner mig efter den där händelsen & tar itu med det efter helgen när jag är fylld av posetiv energi.
Nu hoppas jag att ni alla får en härlig helg & att vi får njuta av ett vackert höst väder.
Kram på er alla!image12

Fy fan

Just nu är jag så förbannad: Fick veta att i lördags hade en person på festen synpunkter ang hur min mamma åt. Till saken hör att min mamma hade för ett par år sedan en stor strok & är halv sides förlamad. Detta gör att det kan ibland rinna i hennes ena mungipa. När vi är med mamma eller är ute & äter med henne kan man inte torka eller säja åt henne hela tiden för att detta är ett påhopp anser vi. Nu till personen som hade åsikter om detta, hon hade fällt en komentar att det var äckligt att se. Som tur var satt där en pärla till människa som hade sagt att henne att titta då bort om det var så störande.Dom jag talade med på festen & efter festen tyckte att det var jätte kul att min mamma kunde & orkade vara med på festen. Den här personen som kränkt mig min mamma & mina syskon hade egentligen inte nån anledning att vara på min fest för vi umgås inte & har inget större umgänge. Bara jag lugnat ner mig så kommer jag kontakta den här personen & prata med henne. Visst kan man se & tycka saker men man håller igen käften. Min mamma varen av dom viktigaste gästerna på mitt kalas.
Gud så skönt att få skriva av sig.

Jobb

Har varit på APT i dag, vi fick smörgås tårta & va avtackade en som skulle gå i pension, firade en 25 åring & en 40 åring(mig). Jag fick ett present kort på Guld Carlsen, jätte kul får göra mig en resa till Sundsvall & se vad jag kan hitta. Lite vemodigt när nu U-B går i pension fast hon kommer nog in & jobbar extra nåt framöver tror jag. Tänk vad det måste kännas konstigt när man jobbat heltid & plötsligt inte ska gå till jobbet.
Nä nu ska jag lägga mig en stund, jobbar nu två nätter. På fredag ska jag, Kruse, Gustav & Matilda åka till stugan & mysa över helgen. Ska bara ta det lugnt där, nja klippa gräset måste vi nog göra förstås.
Må så gott alla!

Helt otroligt

Läste nu på text tv om dessa idioter som tok kör på E18. Är folk knäppa eller??? Dessa bilar var tydligen uppe i 200 km. Det finns ju vanliga bilister efter vägen tänker inte dom som kör på det här visset på det. Lägg ut en spik matta & få slut på dom här jakla dumheterna. Här riskerar dom vanliga människors liv.
Kan bara säja idioter eller vad tycker ni?


Så skönt

 
 245221-21
Har sovit så skönt i natt, la i mina nya dun täcken. Jag kan säja att det var en otrolig skillnad jämfört med de gammla. Dun täckena jag haft förut var säkert närmare 25 år, man fick skaka dom när man la sig för allt dun åkte ner i fotänden. Inge vidare hör ni men dom får duga ett tag som extra täcken.
Nä nu ska jag & Kruse ta en promenad i det underbara höstvädret.
Ses senare kanske.

Lite bilder

Här är lite bilder från min fest. Vart inte så mycke knäppt med min camera men jag ska få mer kort.
image59

                                                                               image56
image58image60
                               image61                                        image62
Kan bara säja att jag hade jätte kul på min dag, allt börjar sjuka in nu. Ficka massor av fina saker, dun täcken, present kort på Unika möbler, present kort på Sköna under, present kort på Skönhetshuset, en dusch till stugan, pengar, ett fantastiskt kolage av mig med flera...fniss vilken nostalgi tripp, en kort som Maria fotat inramad, vin, vin bok ljus lykta, blommor, ljus bricka. Sedan så hade ju mina systrar ordnat så jag fick trädgårds tomtar...grrr. Kan inte med dessa, tomtar har man på jul inte på gräsmattan året runt. Ja ni hör att jag vart ordentligt uppvaktad. Sedan så uppträde min fjäll tjejer , dom kom in som Herreys & sjöng digelo fast med egen skriven text. Fy vad tårarna sprutade. Innan dom sjöng så var Hasse, Roger & Ronny fram & sjöng så jag hade redan hunnit grina en gång. Några kamrater från teatern hade oxå en överraskning, jag blev utspökad & skulle sjunga Samba sombero med nu text. Ja det går liksom inte att förklara...som tur är. Ja det var kort sagt en kanon kväll.

Några av bilderna har jag tjyvat av Sofi.



En sån kväll!!!

Vilken fantastisk kväll vi hade i går. Jag är så otroligt nöjd & glad för allt. I går skrattde & grätt jag av glädje kan jag säja. Är rätt slut just nu, mina fötter är öma av all dans. Kom hem vid halv fem tiden trött & lycklig....fniss.
Nu ska jag lägga mig på soffan kommer mer rapport & bilder sedan.
Kram alla!!!!!

Snart smäller det!

Nu är det mesta fixat & klart resten görs i morgon. Katrin den pärlan hjälpte mig duka i dag. TACK Katrin! Ingela & Sussi kom med ansjovis snurrorna dom gjort, AnnaLena med bacon & parmesan kakorna. Sedan var A-L till stan & hämtade sina två yngsta tjejer, Bettan den yngsta har gjort sååå fina tårtor åt mig, ska komma ihåg att fota dom får ni se. Grejade en stund till, gjorde is. Sedan var jag ner på affärn en sväng...mer utgifter...*L*. Fast sedan åkte jag hem käkade & vilade en tre kvart på soffan. När det var gjort så åkte jag tillbakar till lokalen & skar lite grönsaker, går ju bra så länge man inte blandar ihop. Så nu är det mesta klappat & klart.
Nu blir det sängen...puh vad skönt kommer sova så gott i natt.

Är lite nyfiken på vad Kruse köpte åt mig igår...fniss...får väl ge mig till tåls.

Natti natt alla & ha en trevlig helg!image55


God morgon

Skulle gärna vänt på mig & sovit en stund till men det går ju inte. Nu ska jag & Kruse gå ut & gå. Sedan blir det att åka & duka. Pratade med Katrin i går kväll eller natt kan man säja & hon sa hon kunde hjälpa mig.
Vänner är bra att ha eller hur. Det lär ju ta en liten stund, måste få ut 90 platser + plats för 7 barn men det ska väl fixa sig.
Nä nu är det bäst att sätta lite fart.
Njut av höst dagen vänner.

Svettigt

Ja lite svettigt är det, har varit till stan & handlat det sista i dag nu får det räcka. Var in på nya Ica Maxi i Birsta & oj vad det fanns mycke grejer där. Härligt med frächa varor. Jag for fram som en furie överalt Ica, bolaget, IKEA, Lindex & lite andra affärer oxå. Det går rätt fort när man vet man ska ha. Sedan var jag & fick nyckel & packade ur bilen. I morgon ska jag duka tänkte jag & förbereda det som går att förbereda så det inte är så mycke på lördag.
Måste berätta...Kruse var & köpte paket åt mig idag...fniss. Undra vad han köpt åt mig?
Nä nu ska jag fixa lite här sedan blir det sängen.
Kram på er alla!

Vilken kille!

Har nu varit på sista gången på hund kursen & det gick jätte bra måste jag säja. Carita vår ledare tycker att vi & våra jyckar har utvecklats mycke på den här kursen. Rhodesian ridgeback är en rätt speciell ras, är inga apport hundar heller så vi har fått slita ont ibland. Sedan när man gör en sak så är det på sin höjd kul en eller två gånger sedan tycker Kruse att han har ju gjort det där Är du trög matte eller ser han ut att tänka. Ibland tänker jag vilken tur jag kom på att jag skulle skaffa hund. Jag vet att många vart nog chockade när dom hörde att jag skulle göra det för att jag hat alltid varit katt människa. Fast jag har förklarat för många att när jag var yngre var jag mycke med Sussi (hon jag köpte Kruse av) & att jag sa alltid att ska jag ha en hund ska det vara en Rhodesian ridgeback. Dom påminner faktist till sättet om en katt...en stor katt...fniss.
Nu slappar jag lite sedan ska jag göra drikg till tugg, snurror med smördeg & västerbotten ost. Min syster AnnaLena gör en annan sort & en kompis Ingela en sort så det blir lite av varje till drinken. Tur att man har släkt & vänner...*L*
Sov gott nu alla!

En del fixat

Fick faktist en del gjort i Fränsta i dag. Var till mamma oxå, där var en ny tjej i dag som ska jobba där. Vi surrade på & mamma skrattade gott ot oss. Sedan vart det en tur till AnnaLena, vi satt på hennes nyskurade bro & njöt av sol & kaffe. Fick goda segkakor som hon bakat, så där lagomt sega.
Nu ska jag & Kruse ut en sväng så han får springa av sig lite innan hundkursen.
Update senare kanske.

Jaha

Så var det onsdag. Var till Sundsvall & handlade en del i går till festen så börsen stod som en gäddkäft kan man säja...fniss nä då så farligt var det inte. Hann inte fixa allt så det blir en tur i morgon oxå. I dag ska jag åka till Fränsta & fixa en del grejer & naturligtvis hälsa på mamma oxå.
Nu har vi precis vare ute på promenad jag & Kruse, i kväll har vi sista gången på hund kursen så vi kör dubbel pass. Måste försöka söka igen vår klicker oxå, vet inte vart den tagit vägen.
Ha de så gott alla.

Nu börjar det

Nu är det bäst att sätta lite fart inför helgen. Ska ta & åka till Sundsvall i dag, en del att handla inför kalaset.
Så det blir inte så mycket skrivet nu.
Update senare kanske.

Bara timmar kvar

Nu är klockan drygt halv fyra & det är bara 2 1/2 timme kvar av mitt 39 åriga liv....sedan slår mitt urverk om till 40 år. Tänk vad tiden går & man märker det knappt...inte ni heller förstår jag...fniss.
Hoppas ni sover gott i era sängar själv får jag sova om några timmar.
Kram på er alla i cybern!

Vänner

Junitjej frågade mig om vänner.
Vänner för mig är bla nån från skoltiden men sedna vänner som man fått under åren.
För mig ska en riktig vän:
Nån jag kan skratta & gråta med.
Dela med & mot gångar med.
Lyssna när jag kanske har det jobbigt.
En vän för inte vidare nåt jag berättat.
En vän kan vara nån som jag inte talar eller umgås med varje dag men när vi väl hörs är det som att vi talades vid i går.
En vän ska tycka om mig för den jag är.
En vän ska bry sig om mig, hur jag mår.
En vän ställer upp                    .
Ja det här är väl lite vad jag tycker en vän ska vara. Även sån vän vill jag vara för mina vänner.
                                   image47

Nja

Var ner på affären & handlade några delar tänkte att i dag unar jag mig en pizza. Kan säja nu att det inte var mycket att hurra för. Tog en kebab pizza & inte var det mycke till kebab kött kan jag säja. En besvikelse vart middagen.  Ja så kan det gå, vill inte vara nån gnällis men visst ska väl fyllningen täcka pizzan eller?
Sov i alla fall som en stock i dag, hade ju hoppats att det fina höst vädret skulle vara fortfarande när jag klev upp. Även det vart en besvikelse....fy vad gnällig jag låter nu. Kan det vara en 40 års kris....fniss.
Nä nu ska jag röja undan tvätt & lite annat.
Kram på er. Du Junietjejen jag ska skriva sedan om vänner.


Tidigt firande...

När jag skulle åka från jobbet så tänkte jag att AnnaKarin & hennes familj är ju väldigt morgon pigga sså jag ringde till dom. Jodå dom var vaken även födelsedags barnet. Så iväg det bar till dom för att gratulera. Andreas var jätte glad för basket korgen, var boll & pump med oxå. Så nu får väl pappa Janne ut efter frukosten kan jag tro & sätta upp den. Fick lite morgon kaffe & en bit tårta oxa. Sedan fick Kruse & Indra härja lite ute på gården, bra för nu gjorde han allt han skulle så nu ska vi sova. Bär mig lite emot för det ser ut att bli en fin höst dag. Så fint med alla färger mot den blåa himmlen. Hoppas det är lika fint när vi vaknar för då blir det en skön promenad.
Njut nu av dagen...carpe dium.

Lugnet

Ja vad ska man säja...lugnet har lagt sig över Stöde. Har varit ut en sväng runt om & tittat till vårdtagarna ute. Så nu passade jag på att sätta mig här vid datorn en stund.
Min kamrat löser korsord & det är ju inte min starka sida. Fast jag ska erkänna att jag försöker ibland med olika resultat. Det blir inga svåra korsord för mig men lätta kan jag fixa. Har beställt ett korsords lexicon genom jultidningarna. Fast jag brukar säja att det är fusk att ha ett sånt...fniss. Köpte lite andra böcker oxå. Bla finns det bok med bilder på djur med jätte roliga komentarer. Jag köpte flera såna i fjol & hade som gå bort present. Väldigt uppskattade var dom. Nu fanns det även en ny sån i år så det blir till att bunkra med några nya. Det är min syster dotter Matilda som säljer, hon säljer för två olika förlag. Adam hennes lillbror säljer för Wärlds natur fonden så det är bara att handla. Jag minns att jag & min bror sålde jultidningar & det var ett bestyr när man skulle ut med dom. Sedan var det en tant som bodde en bit ifrån oss & vi tyckte det var lite otäckt att gå till henne. Hon hade en hund som skällde hemskt &  sedan tyckte vi att hon såg lite otäck ut lite som en häxa men hon brukade köpa en tidning av oss så därför ville man ju gå dit ändå. Ville ju sälja så man fick ihop till nån premie & lite pengar. Vad gör man inte för pengar!
Nä nu tror jag att jag ska ta & läsa lite i min bok, går lite trögt. Den heter Djungelbarn av Sabine Kuegler, en biografi. Hon växte upp med sin familj i Västpapuas djungel ända tills hon var 17 år. Ingen 10 poängare till bok medn ändå intressant.
Hoppas ni alla haft en trevlig helg så här långt trots denna blåst.
Hörs i morgon...Kram på er alla.

Brrrrrrr

Fy katten vad det blåser idag, har vaknat flera gånger pgr av det. Hade oxå glömt att dra ur rätta telefonen så jag vart väckt två gånger av den oxå. Drömmde en massa tok oxå, jag, en tjej  & en kille (vet inte vilka dom var) var kidnappad av nån knäpp karl. Det var nån hund inblandad & han skulle skjuta den men då vaknade jag. Kollade direkt i bädden där Kruse ligger, jo då han snarkade som bara han kan. Puh vad skönt när man vaknar & drömmer otäckt. Kan var så verkligt ibland.
Har varit ner till Stöde & köpt present åt Andreas, det vart en basket korg. Hade lite tur för den var nedsatt till halva priset. Träffade Karin, Björn & Veronika som oxå var där & köpte present till honom. Karin hade nappat på mitt förslag som hon  fått i går av mig. Fiske grejer. Hoppas att han gillar basket korgen, är väl kanske inte riktigt säsong för dom nu men snön ska väl inte komma än hoppas jag.
Nä nu ska jag ta & gå ut i blåsten med Kruse...blir en snabbis känns det som.
Ha en trevlig lördag kväll alla.

Nu blir det att vila

Har varit & putsat fönster inte så kul men jag hade lovat. När jag var klar ringde jag Ewa, vi skulle gratulera vår kamrat Åsa som fyller år i dag. Ewa hade kommit på en sån bra present, kupe värmare för vi var säker på att hon var utan. Tyvärr så hade hon köpt en ny själv & det mindes ingen av oss. Hon fick en cyklamen med kruka oxå. Kruse hade köpt en röd rod åt henne...han kan hitta på den killen...fniss. Så nu har man fått i sig lite tårta. Ska gå & koja lite nu, fick ju inte sova i morse...tack min syster för att du väkte mig redan halv åtta.
                                    image55

Nu börjar det dra ihop sig

Nu börjar det dra ihop sig till mitt kalas....bara en vecka kvar. Har inte haft tid att vara nervös men nu börjar hjärnan jobba. Jag jobbar hela helgen så jag får ta tag i allt till veckan när jag går på ledigt. Det fixar sig nog med allt innan det är färdigt. Min syster ringde ang tårtorna nu, hennes yngsta tjej Bettan går ju & utbildar sig till konditor så det är hon som ska baka dom. Hon är så duktig på att göra tårtor.
Nä nu ska jag ta & göra lite nytta.
Ha de så bra alla där ute så hörs vi senare.

Vart tog lusten vägen

Har börjat städa lite här & även tagit nåt fönster men jag hittar på andra saker för att slippa. Jag får nog ta i mig själv med hårdhanskarna...fniss. Jag har faktist byt gardiner i köket & satt dit nya blommor & även nya krukor. Tyckte att jag kunde unna mig att köpa det. Nä jag får nog fortsätta annars får jag vara uppe hela natten om det ska bli nån ordning här.

Redan torsdag

Jaha då var det redan torsdag, tänk att veckorna går så fort ibland. Nu är jag ledig ikväll oxå sedan jobbar jag helgen.
I morgon fyller Åsa år & Andreas fyller på söndag & jag har naturligtvis inte kommit på vad dom ska få. Får ta en ordentlig funderare medans jag städar.
Var nyss ute med Kruse & fasiken vad det blåser. Jag får hänga ut tvätten så blir den snabbt torr i alla fall.
update senare!

Kanon

image54
I kväll har vi varit på hundkurs igen, inte många gånger kvar. I kväll körde vi med en hund åt gången & Kruse var jätte duktig. Var lite besvärligt för det blåste ordentligt där vi höll till. Ja alla hundarna var duktig i kväll ska jag till lägga. Det var nog 6 st rätt stolta ägare. Nu känndes det skönt att få komma hem & in i värmen. Kruse har lagt sig & snarkar för fullt redan. Själv ska jag tända lite ljus & bara ta det lugnt nu.
Hoppas ni alla haft en bra dag!


Morrn

                            image44
Ja då ska man snart få åka hem & sova, det är det bästa med att jobba natt. När jag jobbade dag så var det en pina varje morgon när klockan ringde. Som en nära döden upplevelse tyckte jag.  Har nu jobbat natt i ca 4 1/2 år & ångrar mig inte att jag gick över till natt tjänst. Nackdelen är dock att man inte träffar vårdtagarna vaken för många som vi har sover bra om natten. Vi brukar säja att sover vårdtagarna så har personal gjort ett bra jobb. Visst kan man väl bli less på jobbet ibland men det tror jag nog alla blir ibland. Det värsta med att jobba natt är väl att på vintern är det svart när man kommer hem & svart när man vaknar på efterm. Sedan kan det vara lite besvärligt vintertid med snö & halka fast det har hittills inte varit nåt problem.
Så nu sitter vi här ny fikade & väntar på dag personalen.
Nu önskar jag alla en bra dag & att ni njuter av hösten.

Kalv på grönbete

Var ute med Kruse & snacka om kalv på grönbete när han får vara lös. Man blir så full i skratt åt honom, han har noll koll på kroppen ibland när han älgar iväg. Otroligt skönt ute, trodde inte det skulle bli så fint väder i dag för i morse när jag åkte från jobbet var det tvär tjockt & regn.
Nä nu ska jag diska & fixa lite innan jag vilar för det är jobb i natt oxå.
Njut av höst dagen!

Besviken

Skulle kliva upp tidigt idag för att se fotboll, det är ju fotbolls VM för damerna. Tyvärr var jag lite trött så jag missade lite, måste ju ut med Kruse oxå. Nå väl såg andra halvlek, Våra damer lede med ett mål men tyvärr var vi inte riktigt på hugget på slutet & Nigeria kvitterade. Slarv var det man får inte släppa en anfallare så där men tyvärr händer det misstag. Nu hoppas jag tjejerna biter ihop & kommer igen. Kan bli väldigt tufft mot USA men jag håller mina tummar för att det ska gå bra.
Nu ska jag ta ut Kruse å en längre promenad....ligger & snarkar nu för fullt.
Update senare!


Hej i natten

Sitter på jobbet & tar det bara lugnt, vi har tittat lite på Idol bidragen via internet. Många skratt blir det i alla fall. Egentligen så är det hemskt med förnedrings tv men man blir ju bryd över folk. Kan ingen anhörig eller god vän avråda en del från att gå dit. För hör man inte själv att det låter taskigt. Jag är inte själv nån sångare men har sjungit på en del revyer & teater uppsättningar vi haft. Själv tycker jag inte att jag kan sjunga & skulle aldrig komma på tanken att gå på en Idol uttagning. Skulle jag få för mig det hoppas jag att nån vän eller anhörig stoppar mig. Lite självinsikt kan ju vara bra att ha.
Har varit en rätt lugn dag i dag, började med en promenad med Kruse. Dusch sedan iväg & putsade fönster. Sedan hem & tog det lite lugnt, vilade eftersom jag skulle jobba. En sväng till AnnaKarin innan jobbet så Kruse & Indra fick leka av sig lite medans vi drack kaffe. Nu har snart den här natten gått...bara 3 1/2 timme kvar sedan blir det hem & sängen...skönt.
Hoppas det är bra med er alla där ute & ni jag blir så glad när ni kommenterar.
Kram på er!

Pucko

Ja puckot det är jag det...För på fredag kväll tvättade jag & har ju en sån bilnyckel som man trycker på för att låsa upp bilen. Den lyckades jag tvätta i alla fall, duktigt kan man tycka men lite överdrivet renlig kan man tycka då. Nå på lördag skulle jag ju åka till min syster i Timrå för hennes man skulle ha 40 års kalas. Nu var det ju bara att det inte gick att använda nyckeln, låste upp istället för med nyckeln &  det tjöt som bara den. Satte mig i & tänkte jag startar den så blir det tyst. Då går det ju naturligtvis inte att  starta, ni kan ju tänka er hur stressad jag var. Jodå jag har reserv nyckel.....men vart. In & letade som en tok, skåp, lådor, knäppa ställen osv. Började kolla i jackor i hallen & där i en jacka jag nog inte haft på ett år där låg den. Puh vilken lycka, jag kom iväg i alla fall.
Nå väl hos Birgitta & Anders vart det en trevlig kväll. Vi satt i tälten som vi bestämt när vi åt & drack kaffe. Dom hade satt in fläktar så det var rätt varmt där. God mat fick vi & Anders fick presenter så han var jätte nöjd. Var mest presentkort på Stadium för han hade önskat sig det. Jag tror klockan var närmare tre innan vi kom i säng. Söndag slöa vi mest plockade undan det värsta så när jag åkte hem på eftermiddagen så det bra ut, bara dammsugningen kvar. Jag tror alla var nöjda. Mitt i all sress över nyckeln lämnade jag kameran hemma...helt otroligt.
Nä nu måste jag dra iväg...update senare.

Nu så

Nu tar jag & drar mot Timrå på 40 års kalas, hoppas regnet ger med sig.
Så nu önskar jag er alla en härlig lördag kväll!245221-19

Regn

                                                    image42
Ja vad ska man säja...regn. Så typiskt eftersom min svåger ska ha sitt 40 års kalas & vi ska sitta ute & äta. Dom hade lånat ett stort tält & fixat men det ska väl gå ändå, huvudsaken vi kan sitta där medans vi äter. Hade tänkt åka med min kusin & hennes familj men jag ändrade mig, jag åker tidigare & hjälper dom lite med det sista. Kan vara bra att ha lite att fodra lite till mitt kalas. Man kan behöva hjälp när det blir min tur.
Kruse var inte överlycklig när vi kom ut & det regnade, han tror nog att han är gjord av socker den här hunden. Nå det vart ialla fall en kort sväng så han & jag fick lufta oss lite.
Pratade med Yvonne förut & Sofies jaktlag hade skjutit en älg nu på morgon. Synd att dom fick så dåligt väder första dagen på jakten.
Nä nu skulle man kanske prova & göra lite nytta här hemma.
Ha de så gott alla & vara rädda om er. Kram!

Tips

Har provat nåt som heter Pizza kit. Det är färdig pizza deg som man bara rullar ut på en plåt, kavla ut den lite & sedan är det bara att lägga på det man vill ha. Det följer även med en burk med tomat sås. Jag kan verkligen rekomendera denna produkt. Tänk här har man ståt & gjort deg & kletat på förut men det är det slut på nu kan jag säja.  Den kostar runt 25 kronor, inte farligt alls tycker jag. Men jag ska varna er för en sak, degen ligger som i ett kartong rör & när man öppnar röret som blir det en liten smäll. Så jag var glad att jag inte hade åt hjärt fel för jag var inte alls bered på att det skulle låta så där. Så nu är det bara för er att testa.
Smaklig måltid!

Ingen lust

Skulle behöva göra en hel del här hemma men lusten infinner sig inte. Nu har jag rullat ihop mattorna satt blommorna i duschen. Så nu blir jag tvungen att göra nåt...*L* Fast jag ska börja med att gå ut med Kruse så får vi se vad som händer sedan.
Jag & Ingrid var lite små fnittriga i morse oxå innan vi skulle gå hem så det var skönt att komma hem & få krypa ner i sängen. Har drömt så mycke tok kan jag säja. Jag skulle flytta in hos AnnaKarin & hennes familj bla, fast dom bodde inte alls där dom bor. Hur tokigt som hels var det i alla fall.
Nä nu är det bäst att sätta lite fart!
Hörs!

Då sitter vi här igen

Jaha då har lugnet laggt sig över byn. Tänkte passa på att skriva ett inlägg men jag vet inte om jag har så mycket att skriva om. Hann inte med så mycke i dag när jag vaknade...sov till halv fyra i dag. Fast det var nog bra det så fnissiga som jag & Ingrid var innan vi fick gå hem på morgonen. Camilla en kamrat ringde från Stockholm & sa att hon tänkte komma till mitt kalas så det var jätte kul. Vi träffas inte så där jätte ofta men pratar på telefon några gånger per år & då är kackel som bara den. Hon & hennes flicka var till mig i sommar när dom var hos Camillas föräldrar. Viktigt att hålla kontakt även om det inte blir varje vecka men med oss gör det inget för vi surrar på när vi hörs eller träffas.
Nä nu tror jag att jag ska titta lite på Idol här på datorn.
Sov gott alla där ute.

Sorg

Var rätt fnittriga jag & min kamrat Ingrid innan vi fick gå hem från jobbet i morse. Vart bara en massa trams & tokigheter. Nå väl till slut kom jag hem, rastade Kruse & gav honom mat. Gick inte & kollade lite på nätet bara för skojs skull, hamnade på Aftonbladet. Där fick jag se att Luciano Pavarotti avlidit, jag vet att han varit sjuk &att hans prognos inte var bra. Jag minns när dom slog ihop sig han, Domingo & Carrera, de tre tenorerna. Jag önskade mig skivan dom gjort i födelsedags present. Alla trodde det slagit runt för mig. Det var så mäktigt att lyssna på, man bara rös. Så efter det har jag lyssnat då & då på opera. Ligga på golvet med hörlurar & ha rätt hög volym. Pampigt någe otroligt tycker jag. Tyvärr är skivan en Lp skiva & nån sån spelare har jag inte nu. Ska snarast inöpa cd med dom.
Update senare.

Hundkurs

I kväll ska jag & Kruse på hundkurs hos AnnaLena. Var ute med Kruse förut så han skulle få härja av sig lite. Körde lite söka godbit så när vi kom in var han rätt trött. Hoppas bara att han är det sedan oxå & inte så full med energi.
Sedan så åker jag direkt på jobbet, har min kort vecka nu. Så livet rullar på här vare sig man vill eller inte...*L*

Äntligen

Nu när jag var ner till Stöde var jag in & pratade med min chef Cecillia. Tänkte höra hur det vart med våra arbets kläder, hon skulle på möte förra veckan ang inköps stopp i kommunen. Jodå det blir arbets kläder, skulle tydligen komma nån prov kollektion. Ja det var då på tiden för under dom drygt 4 åren jag jobbat natt har jag inte fått nånting. Funderade på om man skulle börja gå i underkläderna på jobbet för att få nån fart på inköpet. Fast då har man väl åkt fast för förargelseväckande betende kanske...asg. Men visst är det väl rätt dåligt att kommunen är så snål när det gäller arbets kläder. Man förstör ju faktist en del kläder. Hade säkert varit annorlunda om det bara var karlar som jobbat. Så nu vart jag på bättre humör...var lite irreterad över detta förut.
Tror jag ska ta fram snabel draken & fara över lite här.
Hej svejs!

Tur som en toka


I går kom ju min kara granne Åsa hem, hon har varit på Cypern en vecka. Hett så in i norden hade dom haft, blev mest att ligga vid poolen. Ja hon hade aldrig varit med om en sån värme sa hon. Lite jobbigt kanske när det blir så varmt. Tur hade jag oxå för jag fick välja mig ett par örhängen av Åsa. Jätte fina, kommer kanske bild längre fram.
Nä nu ska jag ta en snabb dusch & ge mig iväg ner till Stöde sedan.

Morrn

image52
Hoppas alla sovit sött!
Låg & funderade lite nu när jag hade vaknat...låter konstigt kanske men det gjorde jag. I går kväll så skulle ju jag så stort se IDOL. Visst gjorde jag det men bara kanske en kvart för sedan råkade John Blund passera min soffa. Nå väl lite hann jag ju se i alla fall. Jag kunde då konstatera att folk fortfarande inte har nån själv insikt. Men herre gud varför kan ingen kompis eller nån i deras familj stoppa dom från att gå dit. Nu missade jag ju tydligen nån som började strippa & nån kille som hade blivit jätte förbannad. Ja vad ska man säja det är förnedrings tv så det ska väl vara så. Fast det lilla jag såg av Carolinna Gynning & Carina Berg var ju kul. Måste erkänna att Carolina gillar jag mer & mer.
Ni hör vad jag funderat...fniss. Nä nu kanske det är dax att ge Kruse lite käk. Var ut en snabbis med honom & tydligen är Åsa hundvakt i dag åt Larry. Kruse var alldeles trynvild här ute & rusade runt & sökte Larry. Blir kanske lite lek för dom sedan.
Ha de så bra nu alla ute i cybern!

Nu är det klippt!

Ja så är det...färgat & slingat oxå. Så skönt att få bort lite hår, Erica klippte nog bort ca 8 cm på längden. Jag klipper mig i Fränsta på skönhets huset hos en tjej som heter Erica & jag blir alltid nöjd när jag varit dit. Har låtit håret växa vilt sedan april eller var det mars kanske.
Vart lite trött sedan jag kom därifrån, skulle se Idol tänkte jag men vart lite trött på ögat....fniss.
Nä nu ska jag slöa en stund till på soffan innan det blir sängen.
image51

Skit sur blev jag

Nu då när man kommer hem & är trött så går jag en kortis med Kruse. Vad händer tror ni...jo han hittar nåt skit att rulla sig i. Luktade satan!!! Det var bar in med honom i duschen & försöka få bort det. Kändes inte kul kan jag säja. Jag hoppas bara att jag fick bort allt.
Så där jag behövde få ur mig det här innan jag kunde lägga mig.
Ha de

Tråkigt

Sitter här på jobbet & har lite tråkigt nu. Händer liksom inget men ska väl inte klaga rätt vare är så har vi fullt upp. Det brukar ju vara så ibland. Vi ska snart ge oss iväg ut i regnet & besöka en vårdtagare.
Lite deppad pga regnet, jag har inget emot hösten men regnet. Jag älskar när löven skiftar i vackra färger & himmlen är alldeles blå. Sedan kan man kurra ihop sig inne i värmen & tända massor av ljus. Jag är nog lite av en ljus missbrukare. Är jag hemma & ledig kan jag tända ca 10-15 ljus i min lgh. Så vackert med tända ljus, både vanliga ljus, värme ljus & block ljus.
Håller på med lite planering inför mitt kalas oxå, tänkte jag skulle åka in till Edeskola i morgon & kolla lite. Minns inte hur det var med disk maskinen där, kolla hur det ser ut med kyl & frys oxå. Kul ska det bli i alla fall med kalas, skulle aldrig kunna tänka mig att undanbe mig.
Det är mycke kalas just nu, i lördags var vi ju hos AnnaLena som fyllde 40 år & nu på lördag är det min svåger Anders som har 40 års kalas. Vilket kalasande det blir ibland...fniss.
I morgon ska jag äntligen till frissan, det blir färgning, slingor & klippning. Längtar för jag är så långhårig just nu. Så nu blir jag fin i håret tills på lördag!
Jag är så fundersam om jag ska gå ner till massage stolen sedan, det var länge sendan jag satt i den. Är ju så skönt, inte som riktig massage men toppen ändå.
Hoppas ni sover gott alla där ute. Nu är det bäst att arbeta lite!

grrrrrrr

Ville bara säja....Jävla piss väder!!!!

asg

Måste bara berätta nåt kul som hände i lördags natt. När vår skjuts kom & hämtade oss hos AnnaLena som fyllt år så frågar Maria mig vlket nummer min syster har. Hon skulle ringa & anmäla sig till mitt kalas. Hon fick nummret & ringde, min syster var då i Ånge på Mitlandia. Men va fan sa hon åt Maria du kan väl inte ringa & anmäla dig klockan ett på natten. Jo men sa Maria det stod ju inget i annonsen om att man skulle ringa en speciell tid. Nåväl Maria anmälde 4 personer. Min syster AnnaLena tyckte vi var rätt knäppa som ringer mitt i natten. Vi i bilen fick oss ett gott skratt.
Nä nu är det väl bäst man får på sig lite kläder så man kan gå med Kruse. Har nästan nyss klivit upp, var så skönt att få komma hem i morse & krypa ner i sängen. Ska jobba i natt oxå för att en del av mina kollegor är ju utomlands. Fick sms & det var varmt skrev dom, annat motför här kan jag säja.Brrrrrrrr.
Update senare kanske.

Trevligt

Var på 40 års kalas i går hos AnnaLena. Vi var nog en 25 personer hemma hos dom. Roligt med lite folk som man inte träffat på ett tag även fast man bor i stort sett grannar. Vi fick väldans god mat, såna där plankor från Matfors med både fisk & kött på & massor av exotiska frukter. Mums kan jag säja. Sedan var det kaffe & prinsses tårta. Satt mest & surrade med folk & drack rödvin. Trots att allt var väldigt lugnt & jag kom hem i bra tid så är man pumsig i dag. Jag & Kruse åkte till Maria & Fender, hundarna härjade medans jag målade hund kojan & Maria snickrade en dörr. Flitiga tjejer har vi varit. Åsa kom hem från sin fjällvandring medans jag var kvar & hon hade minsan blivit solbränd när dom vandrat.
Nä nu ska jag äta & koja en stund innan jag drar på arbetet.

Mums


Hoppas alla sovit gott för det har då jag gjort, som en stock. Fast det är inte så konstigt efter en sån mysig kväll. Jag & Maria åkte bort till Sussi & där var det full fart i bagar stugan. Jenny, Sussi, Ingela & barna höll på att elda & göra det mysigt när vi kom. Sedan fick vi alla göra vår egen pizza att avnjuta ute på altanen. Stig & Anita kom hem precis när vi börjat. Vi vart nog en 15 stycken som åt innan det var färdigt. Massor av ljus & infravärme fick värma oss där ute...nå en del värmde sig med vin & öl oxå. Senare på kvällen flyttade vi in i bagarstugan & det var då himmla skönt att få komma in i värmen från ugnen. Sussis kusin Mike kom med en kartong kräftor så han, Maria & Lelle åt så det stod härliga till. Maria hamnade som i trans, hon blir i en annan värld när hon äter kräftor. Mycke tok vart det kan jag säja. När jag skjutsade hem Maria fick Kruse & Fender leka lite medans vi satt & surrade så Kruse var himmla trött i morse.
I dag har jag varit på världens bästa marknad, Mitt marken i Munkbysjön. Inge krims krams bara bra saker. Själv köpte jag ost, camanber, fetaost, & nåt som hete Strömmens blå men ordentlig smak. Vart getost & getmese åt mamma oxå. Mamma hade inte tid att åka, hon laddade för bil bingon i Ljunga. Dom har en pott på ca 32000 i dag. Så nu hoppas jag mamma vinner & kan ge ett bidrag till min fest....fniss. Nu ska jag gå & vila lite ska iväg & gratta AnnaLena som fyllt 40 år.
Ha de så gött alla vänner!

RSS 2.0