Back in paradise.

Vet inte hur stavningen blev men ni fattar.
Var ju i Timrå & Alnö nån dag men i går em kom vi hit igen.
Vi hade en trevlig kväll i fredags med vår 50 åring. Hon fick åka Ferrari in till Sundsvall från Alnö, sedan in på Face & bli sminkad & köpa smink för en summa. Vi andra satt på Invito & läskade oss medans. Där åt vi god mat & drack gott. Paket öppning vart det oxå, hon fick en spik matta av oss. Hon testade den här hos mig. Sedan promenerade vi bort till Statshuset & satt oss ute där oxå & läskade oss. En härlig kväll med underbara vänner. Det var alldeles ljummet ute när vi gick från bussen efter halv två på natten.

Hörde  på tvn i fredags att Michael Jakson dött. Visst det är sorgligt en begåvning som han, men han har aldrig varit nån stor idol till mig. Tyckte mest att det var en väldigt sorglig & tragisk person inte för att jag kände honom utan mer på tanke vad han utsatt sig själv för. Nåväl synd om hans tre barn för nu kommer det väl bli slagsmål om dom & hans arv men det verkar som deras arv var mest skulder.

Nä nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Sitter på bron i skuggan just nu. Kollade termometern vid 11 då var det 24 grader i skuggan. Så det blir nog mest skugga i dag.
Kom nu ihåg att drick vatten & smörj in er med solskydd.
Kramiz på er alla!

Sol

får vi i massor just nu. Bara att njuta som bara den.
Min systerdotter Matilda & en komis åt henne kom med buss i tisdags. Kanon väder fick dom hos mig, solade & badade. I går em så packade vi in oss i bilen & åkte hem med dom till Timrå. Så där befinner vi oss just nu.
När tjejerna var hos mig så vart det grillning en dag & Myrecafe en dag. Lite loppis hann vi oxå med.
 Jag, Kruse & Birgitta har varit ute & gått nu på morgonen men det blev rätt varmt åt Kruse fast klockan var vid 8.
Nu ska jag & Adam åka en sväng till helveteshålan (Birsta) & uträtta lite.
I em ska jag åka ut till Alnö, vi ska ut & käka med en tjej som fyllt år. Ska bli mysigt.
Ja det blir som sagt vad inte mycke bloggande nu, läser lite hos er men ska erkänna att det blir dåligt med kommentarer. Ska försöka bättra mig.
Må så gott & njut av solen men kom ihåg att ta på solskydds faktor.

Livet rullar på

Här rullar det som sakt bara på.
I måndags kom några vänner hit, Bettan, Helen & Malla. Vi grillade & drack gott & skrattade en hel del. Vi pratade om allt möjligt fram till klockan två på natten. Vi tog oss lite sov morgon & sedan var det dax för brunch. Tog oss en promenad i blåsten sedan satt vi mot husväggen & sög åt oss den lilla sol som tittade fram. Dom stannade & käkade middag med mig & Kruse.
Sedan har veckan rullat på med vardagssysslor.
I går var det ju midsommar afton & då åkte vi ner på fotbolls planen där det var lite firande.
När vi kom hem så vart det sill, färskpotatis, nubbesallad & naturligtvis nubbe. Kruse åt lite sill & potatis oxå, lite knäpp den här hunden.
Grillning vart det senare & efter det jordgubbar.
Ja vi var ordentligt mätta när vi la oss både jag & Kruse.
I dag har jag löst melodikrysset & just nu lyssnar jag på sommar prataren, Ingvar Kamprad är det i dag. Mysiga program där man får veta lite mer om personerna.
Nä nu kom solen fram igen så det är bäst att gå ut.
Kram på er alla.

Söndag

Har nu varit här i stugan några dagar & haft rätt fint väder tills i dag. Regnet har vräkt ner mest hela dagen. Kruse vägrade att gå ut & göra sina behov. Vid halv två dristade han sig ut i regnet för att kissa. Snacka om att tro att man är gjord av socker...fniss.
Har varit rätt flitig här, dasset är tömt, nästan hela bron är oljad & planten är satt.
Nu ska jag ta & dammsuga uppe eftersom i morgon får vi främmande. Helen, Bettan & Malla kommer hit & blir kvar tills på tisdag. Tanken är att vi ska grilla när dom kommer så det är bäst att regnet upphör tills i morgon kväll.
Ja annars händer det inte så mycket. I dag har jag mest leggat på soffan, läst, tittat på tv & lyssnat på talbok. Nja suttit lite på facebook oxå.
Hoppas solen lysser på er!

Är i

stugan nu. Det mobilabredbandet fungerar bra.
Hade skrivit ett inlägg men det försvann. Inte kul men det kunnde vara värre.
Solen tittade fram på oss i kväll. Så skönt kan jag bara säja & Kruse håller med. Han har gjort kväll & gått upp & lagt sig.
I morgon står  det dass tömmning på schemat. Sedan in till Sollefteå & handla lite.
Må så gott nu alla bloggisar.

Dåligt

med bloggande just nu. Rätta glöden finns liksom inte. Fast det blir väl bättre ska ni se.
Nåväl här har värmen försvunnit så man får ta fram lång kalsongerna snart.
Annars är det full fart här, jobbar & grejar inför semestern.
I dag vart det det en tur till helvesteshålan (Birsta). Där stod min börs som en gäddkäft...vid öppen. Har äntligen köpt en laptop, så nu blir det dator i stugan.
Nä nu blir det sängen har suttit & gäspat länge nu.
Natti natt på er alla.

RSS 2.0