Åter hemma...

Då var man hemma igen efter resa söderöver. Kom till Katarina på måndag eftermiddag runt halv fem. Hon & en kompis möte mig på Tempo i Valbo. Sedan åkte vi & handlade mat, potatis gratäng & fläskfile vart det. Tisdag morgon klev jag & Katarina upp vid kvart i åtta, hon hade tvätt stuga. Efter vi fikat vart det inhandling av rengörings medel mm. Sedan var det för oss att sätta i gång, jag putsade fönster, Katarina & Malin började i köket. Sedan så fick dom flytta Malins äckliga råttor in i sov rummet så jag kunnde ta fönstrerna i vardags rummet. Jag stod i hallen & skrek för jag såg en dom. Jag kan inte fatta hur man kan ha råttor för enligt mig är det ett skade djur. Ring anicimex säjer jag bara. Fram på eftermiddagen började tjejerna bli nöjda men som den slav drivare jag är så vart det nån timme till. Vi åkte på Willys & fyllde förråden åt Katarina. Sedan hem & fixa käk åt oss två. Malin fick en kompis att hämta henne & råttorna & sedan kom hon inte tillbaks....kanske hon tyckte jag var en arg arbets ledare...fniss. I går kväll satt vi mest & slappade, vi var rätt trötta båda två. I morse så flyttade vi datorn & tog golven som var kvar. Sedan var det att duscha & dra hemåt. Hem en snabbis för det var APT i dag på jobbet. Där bjöds vi av Lillemor på en himmelsk choklad tårta. Så nästa gång ska jag bjuda på nåt till kaffe hur man ska kunna göra det efter den tårtan.
Tyvärr vart det inte några kort knäppta.
Har lite mer & berätta men det sprar vi till nästa inlägg för nu blir det soffan & bonde söker fru.
Puss & Kram på er alla!

Koja

Äntligen hemma & ska få koja, hoppas ni har sovit gott. Blir inte så många timmar att sova nu tänkte försöka komma iväg skaplig tid i dag. Nu när jag för första gången ska hälsa på min syster dotter i hennes nya lägenhet i Valbo. Hann ju inte ditt till första lägenheten men få se om jag ska hjälpa henne städa ur den. AnnaLena, Lennart & Bettaan var ju dit i går & hjälpte henne med lite grejer. Så nu ska det bli spännande att se hur det vart där. Jag tar med cameran så kanske det blir nåt kort på lägenheten eller omgivningarna.
Måste bara berätta en sak här är det 10+ grader. Helt otroligt tycker jag & så regnar det nu hör jag.
Nä nu blir det koja.
                                                              image43

Bilder

image101
Vilken väg ska man ta....
image102
Kanske vi tar & korsar en bro...
image103
Här finns en räddning...
image104
Nästan så man kan spegla sig.
Lite bilder från mig från veckan som varit.
Nu ska jag packa lite grejer för i morgon sedan jag sovit åker jag till Valbo där min äldsta syster dotter Katarina bor. Hon har haft besök av sina föräldrar & sin yngsta syster & i morgon dimper jag ner i hennes nya lya. Ska bli kul att komma dit, stannar åtminstånde en natt kanske två om hon inte slänger ut mig...fniss.

Slö eftermiddag

Har haft en riktigt slö em sedan jag vaknade. Klev upp kvart över två, slöade runt en liten stund innan jag gick ut med Kruse på en liten promenad. Väldigt blåsigt i dag inge skönt alls. Har nu fått i mig lite käk, tacos rester i dag. Nu tror jag det får bli en dusch & mera slöande...pigg värre hör ni. Ja det här var lite från verkligheten i dag hos mig Maria.
Over and out....

Vips

Jaha nyss var klockan tre & vi hade 4 timmar & en kvart kvar att jobba & vips va klockan två & vi har nu 5 timmar & en kvart kvar att jobba. Gud såååå synd det är om oss....*L*
Vi har det lugnt än så länge så vi har varit lite flitiga & dammat i vår lokal. Blir mycke damm här dels är datorn på nästan jämt & massor av papper i omlopp. Men nu är det ganska damm fritt & vi känner oss lite duktiga. Skönt att ha nåt att göra när det är lugnt. Nu ska jag se om jag kan läsa lite i min bok Dödens plats av Stephen Booth. Har inte riktigt kommit in i den men jag har läst andra böcker av honom som varit bra.
Hoppas ni har det skönt i era sängar.
Puss & kram på er!

Sova lite

Har nu varit till mamma en stund, Birgitta bjöd på smörgås tårta hon hade med. Jag hade fått araks toppar av Bettan som hon hade med sig från skolan. Så vi hade lite lördags mys med mamma. Hon drack sig en likör till kaffet oxå. Såg ut att må rätt gott.
                Sedan när jag kom hem & läste bloggen så vart jag lite ledsen....Mia påminde mig om att jag får jobba en extra timme i natt. Fy vad tråkigt, när man jobbar den här natten med extra timmen så käns det såååå långt. Helt plötsligt gör man 11 1/2 timme. Fast det är väl bara att gilla läget.
Nu blir det sova...ha de!

Morrn

                          image52
Tänk vad gott man sover efter en sån kväll, god mat, god dryck, gott sällskap & bra underhållning. Några undrade vart det var & svaret är Sundsvall.
Nu ska vi sätta lite fart här vi ska åka till mamma sedan bestämt med Birgitta & Adam där.
Sedan blir det väl hem & sova lite middag för nu är det jobb som gäller i två nätter.
Njut av er lördag nu!

En sån kväll...

Toppen kväll har vi haft. Först käkade vi på 7kryddor, jag åt deras special mums. Sedan vart det kladd kakka med grädde & coaintro. After Dark var kanon tyvärr var Lasse Flinkman inte med låg i influensa. Kan tänka mig att det skulle varit ännu bättre med honom. Dom körde en del schlager, älskar deras parodi på Carola. Skrattade så tårarna rann. Måste säja att jag är nöjd med kvällen.
Bettan hämtade jag vid bussen i eftermiddag, då åkte vi hem & tog oss en drink tillsammans innan jag gjorde mig klar för avfärd. Kruse hade mest sovit i kväll så hon trodde nog det var nåt fel på honom. Jag tror han var rätt trött efter sin lek med kompis.
Nu ska jag slappa lite vid tvn innan jag kojar.
Natti natt på er alla!
                                                           image28

Fått lite gjort

Lite har det blivit gjort faktist, snart klar med städningen, gjort tacos till Bettan. Gjorde en liten paus för att åka & hjälpa Maria med lite saker. Fender & Kruse fick härja lite tillsammans så dom var rätt nöjda när vi åkte hem. Kruse ligger här nu & snarkar. Så kul att se dom härja tillsamans kul eftersom dom är han hundar båda. Vi har ju sätt till att dom fått träffas & leka med varandra sedan dom var valpar.
Nå vad har ni för planer i helgen då?
En undran till. Såg att man vill bevara äktenskapet....mamma, pappa barn. Vad säjer ni om det?
Kom på att jag kanske ska skriva vad jag tycker om det. Jag tycker alla ska få gifta sig oavsett om det är man kvinna, kvinna kvinna eller man man. Det viktiga är väl ändå att folk älskar varandra. Visst det står i bibeln att äktenskapet ska vara mellan man & kvinna men den boken har ju några år på skallen. Det finns ju fler saker vi inte följer där i. Nä fram för mer kärlek.
Puss & Kram på er.

God morgon alla!

                                                                   image86
Tänk vad det är skönt att sova, dra täcket över sig & fisa på hälarna....fniss.
Var ut en snabbis med Kruse & nu har snabel draken åkt fram. Hade lera på golvet, gick in i onsdags med skorna på för jag hade glömt bil nyckeln & jag var lite crazy & tog inte av mig dom. Så nu ska det städas av lite inför helgen. Känns lite konstigt att vara ledig i natt & jobba resten av helgen....men skönt. Bettan kommer hit & är med Kruse i kväll när vi ska ut & roa oss. Tänkte göra i ordning tacos åt henne. Då har ju jag till middag i morgon, inge kul att stå & göra middag när man jobbar. Då är det skönt att ha nåt i ordning gjort.
Nä nu go vänner ska jag ta & sätta lite fart.
Önskar er alla en trevlig helg & stor kram på er!

Utmanad

Ulla har utmanat mig.

7 sanningar om mig.

Jag hatar råttor över allt annat i världen.
Jag är ett kontrollfreak.
Jag pruttar utan hämningar med människor jag känner.
Jag är fruktansvärt morgon trött.
Jag petar näsan, hatar att känna gubbar där.
Jag har nästan jämt en bok på gång att läsa.
Jag skulle inte kunna leva utan tops, jag vet att det är fel att peta öronen men gör det ändå.

Jag vet att många av er redan fått denna utmaning så jag säjer ni som vill tala om 7 sanningar om er själva gör det.
Kram


Hemkommen

Så var man hemma....lite fattigare oxå. Hämtade biljetterna till Gardell först sedan ut på Rusta, köpte en brödrost till Katarina min syster dotter. ICA Maxi vart det efter det & där hittade jag en billigare brödrost så då var det till att åka på Rusta igen. Puh vad man är prismedveten eller kallas det snål...fniss. IKEA var ett måste, hade inga värme ljus kvar. Så nu har jag bunkrat ljus kan jag säja. Nu ska jag ta & packa upp allt & fixa lite käk.
Update senare

Trög i dag

Känner mig svårstartad i dag vet inte riktigt vad det är. Vart lite dumt med den där sömnen i går kväll framför tvn, fick ligga vaken ett bra tag kan jag säja. I dag är det lite ruggigt ute var 1 minus när jag vaknade...brrr..& dimma förstås. Har varit ut en snabbis med Kruse för jag hoppas dimman försvinner & den blir lite sol på vår dagliga promenad.
Tänkte sedan åka till stan, måste på Ikea & handla ljus i alla de former. Dom har tur ljus tillverkarna att jag finns. Måste oxå åka & hämta biljetterna till Jonas Gardell nästa vecka. Nöjen två veckor i rad blir det. After Dark i morgon Gardell nästa vecka. Tänk vad man kan ha det bra.
Hoppas allt är bra med er där ute i cyber världen.

skit oxå

Klev upp rätt tidigt i dag för jag skulle iväg & göra en del grejer. Kom väl hem runt halv fem tiden, trött & hungrig. När jag stod & gjorde middag ringde en kamrat Ann, så det vart surr ett bra tag. Sedan vart det stekt potatis med korv, gott. La mig på soffan efter maten & kollade text tv & lite sappande. Såg fram emot att få se Bonde söker fru i kväll men det sket sig kan jag säja. Somnade & vaknade fem minuter över nio. Trodde det inte var sant. Så nu sitter jag här ovetande.

Så nu tror jag att jag skiter i allt & går & kojar.
Natti natt på er alla små sötnosar.
                                                                                   image98

Väntar...

Sitter här på jobbet & väntar på att dag personalen ska komma så vi får åka hem & sova. Måste erkänna att jag är ordentligt trött fast vi haft det lugnt. Beror nog på att jag inte hann sova nåt innan jag åkte hit i går. Sussi skulle komma in & klippa Kruses klor, jag klarar inte av det själv. Hon hade varit i stan & handlat lite så hon hade även köpt med sig varsin kaka till kaffet. Jätte god var den, tack Sussi för kaka & klo klippning.
Nu hör jag nån i dörren så snart kan vi få åka hem.
Ha en bra dag & var rädda om varandra.

Grrrrr

För drygt 1 1/2 år sedan köpte jag nya kängor att ha när jag är ute & går, mer en vinter känga. Med gortex & så. Dessa var på rea då...625 kronor. Nå väl nu är dom trasig i sömarna, man blir våt om fötterna när man är ute, kan inte påstå att jag tycker det var någe vidare köp. 625 kronor på rea är inte precis billigt för mig som kommun anställd. Visst tycker man att dom ska hålla mer än drygt 1 1/2 år.
Men sånt är väl livet...bara att se glad ut.
Nu blir det käk här & sedan bara ta det lugnt inför nattens arbete.

Nu så

Hunden rastad & utfodrad, jag pinkad & borstat tänderna. Nu blir det några sidor läsning sedan SOVA!
Gud så skönt.

Brödet

Här kommer receptet på brödet som LarsErik bakat till mitt kalas.

50 gram jäst
6 dl  ljummet vatten
2 msk oliv olja
800 gram vete special

6 bitar soltorkade tomater
2 dl oliver urkärnade som delas på mitten eller mindre bitar


Gör degen jäs 30 minuter
Dela & gör två bullar
Jäs 20 minuter på plåten
Tryck gropar med fingrarna, ringla över ca 2 msk oliv olja & strö över 2 tsk fling salt

Gräddas i 30 minuter på 200 grader


Lycka till med baket!

Men hallo

Sitter & läser aftonbladet & blir otroligt fundersam. "Bebis kan ha skadat sig själv". En liten bebis född 2 oktober kommer in med skadorna Bruten arm, båda fotlederna brutna, brutet nyckelben, blödningar i hjärnan & ögon & sönder trasad nerv i benet. Låter det här nåt för er som en liten bebis skulle kunnat gjort själv???
Det här paret har även ett barn till fast nu är båda barnen omhändertagna av soc. Barnens föräldrar har släppts pgr av att inte bevisen håller. Armen kan bebisen brutit själv i spjällsängen & föräldrarna påstår att dom andra skadorna uppkommit vid förlossningen. Ja inte vet jag vad det behövs mer för bevis! Varför skaffar man barn om man gör så här emot dom kan man ju undra.  Är inte flickan nog bevis undrar jag.
Fy fan vilka människor det finns i vår värld. Man blir så otroligt illa berörd när man läser nåt sånt här. Ge sig på försvarslösa barn. Prova istället att ge sig på nån i deras egen storlek.
Kan bara säja stackars barn, jag hoppas dom kan hämta sig & bli frisk & att dom aldrig behöver träffa dessa föräldrar nåt mer i sitt liv.
Var rädda om varandra både stora & små.
Kram på er alla.

Brevlådan

Mina kära vänner har bestämt sig för att hålla mig på halster. I dag var det inget kort utan ett brev som var märkt Private and confidential. Jaha tänkte jag där vid brevlådan vad har dom hittat på idag. Öppnar & där ligger nåt hopprullat i papper med tejp. En kondom! Äntligen ska jag få ha sex är ju första tanken...fniss eller ska jag använda den på "han" i byrån. Jag har bestämt mig för att spara den man vet ju aldrig...asg. Det är tydligen bara att fortsätta leva i ovisshet. Men drömma får man ju...Californien & sex......mmmmmmmm

Sov morgon

Tog mig lite sovmorgon i dag, vaknade vid halv tio. Sovit som en stock i natt men det gör jag för det mesta. Vart pratande med Anna i telefon i går kväll eller natt ska man säja. Pratade på msn först sedan ringde jag henne & vi surrade på ett bra tag. Var ett tag sedan vi gjorde det, blir mest prat på msn.
Var ut en snabbis med Kruse, när vi kom in så vart det käk för oss båda. Fast han var lite fjompig i dag & skulle inte äta men till slut så satte han i sig rubbet.
Tvätt står på jobb listan i dag, har ett par byxor kvar att laga oxå så det är väl bara att sätta i gång.
Hur har ni det så här på måndagen då?

Up date senare.

Lek

Har inte hunnit det jag sa riktigt än men jag jobbar på. Åsa ringde & undrade om Kruse ville leka med Larry en stund. Larry är en schäfer som Åsas mamma har. Jo det vart lek, lite våldsamt imellan åt. Kruse tycker det är toppen att få vara äldst & tukta Larry lite. Roligt hade dom i alla fall. Synd att cameran låg hemma medans vi var ute.
Här börjar faktist lite ljus blå himmel titta fram, blir en promenad senare kanske.
Hoppas ni har en bra söndag med lite mys.

Hmm

Fy vad allt känns segt i dag. Vill inte göra nånting känns det som set inte vad det är med mig. Har i alla fall varit ut med Kruse en stund. Vet inte om det beror på att jag har varit snuvig några dagar nu eller kan det vara att man vet att man ska jobba fem nätter veckan som kommer...*L* tror mest på snuvan. Veckan som kommer blir man lite osocial, jobbar mån, tis, fre, lör & söndag natt. Fast fredag har ju jag tagit ledigt kom jag på, vi ska gå på After Dark. Det ska bli häftigt, lite glitter & glamor där.
Ska väl ta tag i söndagens uppdrag, måste fram med symaskinen till att börja med.
Ha en bra söndag alla!

Grå grå grå

Fy katten för sånt här väder, jag vill ha vacker höst dag med massor av sol i dag när jag är ledig. Nä jag ska inte klaga man kan ju klä sig efter vädret. Finns väl nåt ordspråk typ Det finns inget dåligt väder bara dåliga käder.
Nå vad ska man hitta på idag, själv ska jg börja med att diska sedan tror jag att det blir en kaffe hos min mamma. Ska väl kolla travet i em, får väl fira ikväll när jag tagit hem stor vinst.
Vad har ni för planer för lördagen?

Hmmm

Tittar runt på kända bloggare & mer okända bloggare & upptäcker att en del inte gillar vad dom läser. Förstår inte riktigt det, känner jag att den här bloggen är rena "natta" så går jag därifrån, varför syssla med person angrep. Alla skriver vad dom vill i sin blogg. Sedan skulle väl jag oxå reagera om det vore rasistiskt eller nåt liknande. Jag tänker inte ge några exempel.
Nu blir det sängen & lite läsning.
Natti natt på er!

Fredag

                                   image55
Härligt med fredag & jag är ledig hela helgen. Väntar på att maten ska bli klar nu, klyft potatis, zuccini salsan, fläskfile med sås av en ny creme fraich jag hittade. Konjak & kantarell smak. Visst låter det gott?
Har varit till mamma & hälsat på, där var det full fart. Veronica hennes assistent höll på att städa nåt skåp, hade stekt strömming & lagt in. Så mamma ska nog må gott i helgen, hon gillar sån strömming gjorde sån ofta när hon var frisk. Så skönt att veta att hon har det bra, kanske vi tar oss en tur dit i morgon oxå. Hoppas hon tar sig en likör i kväll när hon ser på tv. Hon hade varit på bingo i går men ej vunnit nåt, förra veckan vann hon bla två paket segkaka.
Fick sms från Maria i dag & dom har kommit hem från Göteborg med Alice, hon har opererat sitt hjärta lill gumman så kanske jag måste slå dom en pling.
Nä nú ska göra det sista med maten, börjar känna att jag är hungrig nu.
Ha en trevlig fredag kväll alla!

Sova sova sova säng säng....

Ja god morgon på er som klivit upp själv dyker jag ner i sängen några timmar.

Snart jobb igen...

När jag käkat & precis tänkte & & sova en stund så knackade på dörren. Det var Carros & Daniels tjejer Irma & Matilda, Emil var oxå med. Dom kom med paket från familjen Gradin(lite ovan att säja så..*L*) det var två jätte läckra ljus lycktor. Ska fota dom nån dag så ni får se dom. Kruse vart överlycklig när det kom barn, vill helst pussas hela tiden. Tack för dom dom ska få lysa ofta.
Ingrid ringde & ville ha receptet på Larsas bröd som han gjort till festen så nu är det fixat. Lägger in det här nån dag.
Nu ska jag slappa en liten stund innan jag gör mig klar för arbete.
Vi höres kamrater!

Storm

Fy sjutton vilken blåst det varit. Tur man var ordentligt klädd på jobbet, bara den bit när man gick till bilen så hann man bli ruggig. Var inte helt fel att komma hem & koja, tyvärr så bor man i ett gammalt hus så när det blåser hörs det. Sov väl lite si & så, efter klockan 13 gav jag upp hade nog varit vaken fem gånger då. Var ut med Kruse en sväng förut men vi tog ingen längre promenad i dag.
Druckit kaffe & mojsat mig lite nu, så skönt att bara ta det lugnt när man jobbat.
Nu blir det en sväng ner till affären + att tanka bilen.
Hoppas ni haft en bra dag & sluppit blåsten....brrrrrrrrr
Sedan blir det att käka mat & sedan sova middag.

Det roliga slut

Jaha så ska man börja jobba igen efter lång ledighet. Ska väl inte klaga när man har så mycket ledigt, jobbar nu två nätter sedan ledig tre nätter. Sedan kommer lång veckan.
I dag var vi först promenad efter lunchen så gick vi ut & spolade trädgårds möblerna & ställde dom i förådet. Fast som solen sken i dag hade man ingen lust att plocka undan möbeln.
Här kommer någr bilder från dagen.
image94
image95
image96
Tänk va kul man kan ha i jordhög....ser helvild ut.
image97
Här är grannen Åsa i bil tvättar tagen.
Nä ska jag titta lite på Bonde söker fru innan jag drar på jobbet.
Ha de!

Vilket väder

Hej på er alla, hoppas ni har det bra & att solen skinner på er oxå. Här hos mig är det kalas väder. Vi kommer precis från en promenad & i dag lyckades vi undvika att nån rullade sig i skit. Så nu blir det lite lunch.
Up date senare!

Natti natt

Har tittat på hemmafruarna & mojsat mig...tog en baccardi razz...smakade härligt. Så nu får det bli sängen & boken en stund. Önskar er alla god natt!

En mindre

Var & grattade Sussi som fyller år i dag, du Sussi jag skriver inte ut din ålder men kan säja tt det är 22+. Jag tog & fförärade henne med en trädgårds tomte, jag har ju några på lager så att säja...fniss. Vilken tur att dom kommer till användning. Så se upp alla mina vänner & släktingar kanske just du har turen att få en av mig nångång...asg.
Annars har det varit en lugn dag, var till Matfors med plastbackarn som köttfaten stod i. Lite skämmigt att jag inte varit dit fören nu men sånt är livet. I Matfors hade jag en dejt...nu funderar ni med vem. Jo det var Helen eller Fjällan som vi säjer. Hon ville låna snoppkostymen av mig, dom skulle tydligen ha nån personal fest på onsdag & där skulle han få vara med & uppträda. Hopas dom får en kul kväll. Vi tog en kopp kaffe borta på dagcentralen, finns flera pizzor i Matfors men inget fik eller så. Så därför blev det dagcentralen. Skönt att sitta & surra lite med henne, försökte få ur henne nåt om den här upplevelsen jag ska få av dom men inte då. Jag får ge mig till tåls.
Ha en trevlig kväll, själv blir det hemmafruarna på kanal fem sedan.

ARG!!!

Blir så förbaskad när jag sitter & läser Aftonbladet på nätet. Stureplansprofilerna fick 4 år + att dom ska betala skadestånd. Advokaten till 21 åringen säjer Min klient är chockad. Han tycker att det känns extra jobbigt eftersom att fyra år är en ganska lång tid i fängelse. Jaha och säjer jag då! Hur fan tror dom tjejen känner sig då efter att ha blivit våldtagen. Vilket jävla dumt uttalande! Grrr blir så arg.

Lilla snuskisen

Jag bor ihop med min hund som ni vet. Vi är rätt lika, v itycker om motion i lagom mängd, mat, sova & bajsa(minst två gånger per dag). Men sedan finns det en sak som skiljer oss åt, tack & lov. Jag tar gärna på mig lite parfym ibland men Kruse den lilla snuskisen rullar sig i skit helt enkelt. Vi har nu varit ute & gått, han fick springa löst eftersom vi inte gick på vägen. Naturligtvis lyckas han hitta nåns avföring...blääää. Sedan när vi kom hem vart det ju duschning & då skäms han. Det tycker jag faktist att han kan göra. Nå väl jag förmodar att det här är ett problem som alla hun ägare har. Det är ju i deras natur att göra såna här saker. För ärligt talat skulle jag bli rätt bryd om Kruse tog på sig rakvatten....asg

image93

morrn

                                                            image48
Så var det tisdag morgon. Vädret här är grått, tråkigt men så är det. Fast jag ska väl inte klaga vi har haft en otrolig höst.
Har sovit otroligt gott i natt, var lite orolig att jag skulle drömma om köns stympning eftersom jag läste ur boken innan jag somnade. Tänk att man kan låta avläggsna clitoris & sy igen könet på sin dotter. Dessa flickor kan aldrig känna nåt vid samlag. När dom kissar kommer dom inte som oss kunna släppa på det blir bara en mindre stråle, blodet från mensen har problem att komma ut. Inte nog med det man gör det utan bedövning, med ett rakblad, glas bit etc.
Nä nu kan jag inte prata mer om det här, mår illa när man tänker på det.
Nu ska jag ta med mig Kruse ut en sväng, han kommer inte gilla vädret för detregnar lite nu. Han måste tro att han är av socker...*L*
Ha en bra dag alla. Hörs senare.

Natti natt

Nu säjer jag god natt till er alla. Ska fortsätta med min bok en stund.
                                                image41

Starke Adolf jag menar Maria

Att jag inte själv bytter däck beror på en händelse för några år sedan. Förut bytta jag alltid själv, tog fram alla däck & gjorde i ordning sedan gjorde jag det på tid. Låter dumt kanske men är man lite knäpp som jag är så gör man såna saker. Jag hade en Hyundai Atos hade fixat till allt & satte i gång, på ena bakdäcket fick jag inte löst en bullt. Jäklar tänkte jag tiden går, fortsatte med dom andra däcken & åter vände till det som satt fast. Gick inte att rubba alls, då tog jag & stampade på fälgkorset. Pang sa det bullten gick av & fälgkorset fick en flyg tur. Så kan det gå när man inte kan kontrollera sin styrka. Efter det så har jag slutat lägga om däck, finns ju dom som försärjer sig på det...så jag gynnar dom.
Ja nu kanske ni börjar förstå att jag är lite knäpp....fniss...men inte så farligt tycker jag att det är.
Nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp kaffe & invänta Mannen som kan tala med hundar.
Ha en trevlig kväll alla där ute. Ni ska veta att jag blirså glad när ni kommenterar mina knäppa inlägg.

Typiskt

Tog & diskade när jag kom hem & stökade lite i lyan. Kruse var trött efter vår promenad i Stöde så han låg & snarkade så jag tänkte att jag passar på att lägga mig en stund på sängen för att läsa. Läser en bok av Waris Dirie, kanske nån av er som läst dom två första böckerna. En blomma i Afrikas öken & Ökenblomman. Det handlar om Waris liv i somalia hur hon blev könsstympad. En hemsk berättelse. Den tredje boken heter Smärtans barn. Man har svårt att förstå att det händer än vi lever ju i 2000 talet. Fruktans värt vilken behandling av dessa unga flickor. Det som är värst är att det är inte bara i afrika det händer, hander runt om i europa. Nå nu hade jag intagit min plats på sängen slagit upp boken så knackar det på dörren. Där står jehovas vittne, fan att jag öppnade. Försökte snoppa av dom lite snabbt men hur lätt är det. Sa att jag har en bibel & vill jag läsa den så gör jag det & är nöjd med det. Kruse tittade lite bryd på dom, bra med en sån stor hund för dom var inte så påflugen.
Så nu ska jag läsa lite innan vi går ut på en promenad.

Förvirrade jag...

Ja i morse vart det mer än tokigt. Först & främst är ju inte jag van att kliva upp så tidigt som klockan sju, gick ner i garaget för att hämta mina däck. Där uppstod kaos i min hjärna, det fanns fyra fina däck men jag tyckte dom såg så stora ut så det är nog Micke & Susannes däck till volvon tänkte jag. Sedan fanns det fyra lite skamfilade däck, hm kostigt tänkte jag men tog dom skamfilade. Iväg det bar till Stöde, sa som det var när jag kom till han som skulle lägga om däcken. Nä sa han det här är inte dina däck. Ja då var det bara att åka hem & ta en funderare. Ringde Åsa min granne jo men sa hon dom har väl du i garaget. In & kollade läste på dom fina däcken, ringde Åke  som skulle lägga om däcken han sa att dom är det. Så iväg till Stöde igen. Så nu är däcken bytta efter lite strull.
Efter allt detta var jag kaffe sugen så jag for in till Maria hon är ju ledig trodde jag men så var det inte så då vart det Sussi som fick bjuda på kaffe. Där fick man gröt & rörost oxå.
Så ni hör vilken morgon jag haft...kanske dax att söka annat boende...fniss

Stön

Tur jag jobbar natt för att i dag hade jag satt klockan på tio över sju, ska iväg & bytta däck.
Up date senare

Lata jag...

Ja det har jag varit hela dagen. Var ut en sväng med Kruse förut så han fick lufta sig. Han är lika slö som mig idag....lite bakis han oxå skulle man kunna tro. Nu har vi ätit rester....mmmmm...gott var det. Så nu återvänder jag till soffan tror jag, har tänt alla ljus så man kan mysa lite.
Hoppas ni haft en bra helg alla där ute för det har jag haft. Umgås med goda vänner är aldrig fel.

Pumen

Lite pumen i dag, vart ju vaken ett tag i natt. När mina kära gäster åkt började jag diska, tycker inte om att torka så jag diskade i omgångar. Så klockan var nog tre innan jag kojade. Vaknade vid tio tiden & var riktigt piff lite pumig bara. Har inte gjort så många knopp i dag bara varit lat.
Nu ska jag lägga mig framför tvn & slöa....igen.

Mycket trevlig kväll

Har i kväll haft Lars, Lena, Åsa & Maria på middag. Vi började med en välkomst drink som Lena först sa nej till men jag övertalade henne att dricka på typ 2 minuter...fniss. Lite tilltugg fick dom till drinken sedan en fläskfile gryta med klyft potatis colwslow, min salsa & lite annat. Äppel kaka & glass, kaffe med päron konjak. Sedan drinkar & snaks. .
image92

Här sitter mina goda vänner Åsa, Lena, Larsa & Åsa. Vi är mycket mätta & glada.

morrn morrn

Jag som skulle kliva upp tidigt...jo just. Hade satt klockan på nio men somande om till kvart i tio. Var ut med Kruse en snabbis då så nu ska jag gå en sväng med honom. Sedan får jag sätta lite fart inför kvällen.
Up date senare.
Ha en trevlig lördag!

Natti natt

Nu har jag suttit & gäspet en lång stund så det är bara att inse att det är dax att koja. Så skönt att sova i nytvättade lakan. Är jätte nöjd med mina nya duntäcken, varma & fluffiga är dom kan jag säja. En kanon present för dom jag hade förut var ca närmare 25 år, fick skaka dom mest varje kväll annars låg allt dun i fotändan.
Sov gott & dröm söta drömmar!

Hipp hurra

Lite bilder från Lennart uppvaktning på 45 års dage (fast det var en dag före).
image88
Lennart med paket från mig, mamma & Birgitta.
image89
Bettan min kära syster dotter & Lennart medans vi väntar på middag.
image90
Bettans tårta som hon gjort till pappa Lennart.
image91
Det här fina setet fick Lennart av oss. Om ni undrar varför kor så är det så att Lennart & AnnaLena har kött djur. Fina eller hur?

Hittade precis

Var ned på Stöde mix & hittade present till Lennart, sockerskål, gräddsnipa, salt & peppar ströare som var i svart/vitt. Liksom ko mönster, helt perfekt. Köpe en blomma till mig själv som skulle vara tålig Snöflinga tror jag den heter. Så nu ska vi se hur tålig den är...fniss.
Så nu ska jag ta & göra mig iordning & dra till Fränsta.
Rapport kommer kanske senare.
Ha en trevlig kväll alla ni som komenterar ja ni andra oxå....*L*

En trevlig förm..

När jag kom hem efter promenaden så pratade jag med Yvonne på msn. Vart dit bjude på kaffe, sagt & gjort slängde mig i bilen & for dit. Kul att sitta & surra över kaffe. Tack Yvonne!
Tittade i brevlådan & kan ni tänka er ett kuvert med ett kort i dag....Har du pakat klart stod det...Packa jag köper nytt dit jag kommer...fniss.
Nu ska jag ner på Stöde & handla lite & se om jag hittar födelsedags present åt Lennart.
Ha de gott i solen vänner!

Hittade lite...

Snö hittade vi på vår promenad.
image87

Fredag

                                                                   image86
Tänk va det känns skönt med fredag när man ska vara ledig hela helgen. Solen skinner i dag & det är väl härligt.
Mina kära syster AnnaLena ringde & väckte mig, Tack AnnaLena för vem vill liga & dra sig när man är ledig. Nå väl jag lyckades bli dit bjuden på middag, jag & mamma. Vi ska dit & gratta Lennart i kväll så vi får se om jag kan hitta presenter från mig & mamma.
I morgon ska ju Lars, Lena, Maria & Åsa komma & käka hos mig & nu har jag bestämt mig för att prova nåt nytt, fläskfike grya. Hittade receptet på ICA så det blir spännande.
Nå vad är era planer för helgen? Har ni fått snö?
Up date senare.

Gäsp

Nu tror jag att det snart få bli sängen, börjar känna mig pumig. Har hunnit med en hel del i dag så jag får vara nöjd. Det kommer ju en dag i morgon oxå.
Ska iväg & gratta min svåger Lennart som fyller 45 på lördag men då kan ju inte jag. Så jag får se vad jag ska hitta på åt honom brukar köpa ko grejer så vi får se om jag kan hitta nån fin ko.
Säjer natti natt & sov gott där ute i cybern! För det ska jag göra!

Tänkte på en sak

Jag vet inte om ni tänkt på en sak. Min stavning....har lite problem med det speciellt dubbel stavningar. När jag gick undersköterske utbildningen gjorde vi ett arbete om dyxleksi. Upptäckte då att det finns olika former av dyxleksi bla en när man har problem med dubbel stavningar. En del har sagt åt mig att lyssna så hör du men ack nej inte jag. Brukar testa & skriva ordet & ibland kan jag se om det är rätt eller fel. Blir att jag undviker en del ord. Tex att skriva grattis när nån fyller år skriver istället hjärtliga gratulationer för där vet jag att det inte är några dubbel stavningar. Nå väl huvudsaken är väl att ni förstår vad jag menar när jag skriver eller hur?

Nu så

Börjar bli "lite" ordning här, tänk att när jag ska städa blir det först jätte stökigt innan jag får nån form av ordning....fniss.
Har hunnit & varit ute på byn en sväng oxå. Lyckades fälla ihop buren jag lånat av AnnaKarin. Hon & jag provade för ett tag sedan men lyckades inte. Tänkte idag att nu jävlar, fick hålla på ett tag & med "lite" våld så gick det. När jag kom dit var Sofia & barnen där oxå, hade sån tur så jag fick middag där. Potatis bullar med vitkål & lingon. Inte dumt alls sedan vart det kaffe & lite surr om dit & datt.
Så nu har jag minnsan torkat golven här, måste bara röja på bordet & bänken sedan men kvällen är ju lång.
Kör lugnt i slask vädret mina vänner!

Jaha då var det dax

Tittade ut genom fönstret & nu kommer dom första snöflingorna. Lite blandade känslor när man ser det.
Föresten två nya kort med kryptiska meddelanden i dag igen....börjar bli väldigt nyfiken kan jag säja. Det här är väldigt jobbigt för mig som är lite av ett kontroll freak. Jag tycker om att ha kol på läget kan jag säja men det är väl bara att härda ut...fniss.

Brrrr

Inge snö i sikte men kallt är det ute...fy.
Jag & Kruse tog oss en kortare promenad får bli en längre på eftermiddagen. Först vart vi utskällda....inte så allvarligt som det låter...*L*. Det var bara Carros terrier som kom & skällde(sorry Carro kommer inte ihåg vad det är för terrier du har). Kruse ser alltid så fundersam ut då andra hundar skäller. Själv skäller han inte så ofta det blir mest när han leker som det kan komma ett skall.
Nu ska jag ta & sätta igång med tvätten.
Har ni fått nån snö då?

Morrn

image44
Känns lite trögt i dag måste jag erkänna. Får väl ta mig i kragen & göra lite nytta, måste samla ihop tvätten, åka med tidningar till pappers insamlingen bla. Har bjudit folk tills på lördag så jag måste röja lite.
Vad har ni för er i dag då?

Bilder från vår promenad

Här kommer lite bilder från vår promenad.
image81
Här kommer Kruse i full fart, man kunde tro att han flög.
image82
Kruse kollar vem som varit där före honom.
image83
Nu börjar löven falla.
image84
Här är en kille som kan njuta av solen.
image85
Inga badare i dag.


God morgon....

Sovit som en stock i dag. Vet inte vad det var med mig i natt....det var synd om Carina min kollega. Jag har ätit vitkåls sallad flera dagar + päron. Så ni kan tänka er hur jag var i natt. Gasade på som bara den, vi hade kunnat åkt bil med mitt bränsle. Så hemskt när man blir så där fast jag vet ju hur jag kan bli av vitkål. Ja ni ska tro att det vart mycke skratt.
Nä nu ska jag få på mig lite kläder & ta en promenad med Kruse. Känns lite motigt för det blåser så även i dag.
Kanske man ska göra sig en tur till postlådan & se om det finns nåt där...fniss
Höres sedan.

Änglavakt


Min svåger hade ängla vakt i dag när han kom körande på E14. En lastbil med massa bråte kom i mötande körfällt & av blåste last pallar & kartonger. Han hade inte chans att väja utan fick köra över allt in kylaren åkte delar av en lastpall. Vi får vara glad att inget kom genom framrutan. Den som körde lastbilen märkte inget men som tur var det nån som tagit registrerings nummret.

image80

Tänd ett ljus

      Tänd ett ljus i Aftonbladet mot ungdomsvåldet. Dom har en protest lista där. Hemskt med allt detta våld.
      Tänker på alla drabbade.                          



       image79
(Tog den här bilden ejmis.)

I min brevlåda

I den fanns när jag kom ut ett paket ut adressat eller nåt, bara ett paket. Så nyfiken som jag är slet jag upp & fann ett par trosor som det stod California girls på. Sedan när jag satt & fikade såg jag ju att posten kom. Ut i brevlådan & där fanns ett kort  där det stod Hej. Tänkte höra om du tycker det är dax nu? Så jag är inte så mycket klokare måste jag erkänna. Om trosorna var en ledtråd så ska vi väl till Californien....*L*
Ja vad det än är så är jag säker på att det blir bra. Lite jobbigt för mig som vill ha kontroll!
Up date senare.

Otroligt

Har tittat på 4+ i kväll & programet Mannen som talar med hundar. Rätt otroligt att se honom jobba med dessa hundar. Det jag undrar är om han nån gång misslyckas. Alla fall man ser så går det ju bra. Nåväl han är helt otrolig tycker jag. Är det nån mer som brukar titta på honom?
Talade med Helen förut & hon var fundersam att jag inte fått nåt i brevlådan. Så nu hoppas jag det finns nån ledtråd där i morgon. Undra vad det är för upplevelse jag ska få av dom....spännande är det måste jag erkänna.
Nu blir det tvn en stund till sedan sängen.
Natti natt


Otroligt

Har tittat på 4+ i kväll & programet Mannen som talar med hundar. Rätt otroligt att se honom jobba med dessa hundar. Det jag undrar är om han nån gång misslyckas. Alla fall man ser så går det ju bra. Nåväl han är helt otrolig tycker jag. Är det nån mer som brukar titta på honom?
Talade med Helen förut & hon var fundersam att jag inte fått nåt i brevlådan. Så nu hoppas jag det finns nån ledtråd där i morgon. Undra vad det är för upplevelse jag ska få av dom....spännande är det måste jag erkänna.
Nu blir det tvn en stund till sedan sängen.
Natti natt


Ljus

Vad vore livet utan att få tända ljus. Tänk va rogivande det är, nu på hösten går det rätt mycke ljus hos mig. Så nu har jag tänt ett antal i vardags rummet så nu tänker jag bara mysa ikväll. Kan bli en päron konjak att smuta på.
Vad gör ni en måndag kväll då?

Fy vilken blåst

Var ut med Kruse & fy vad det blåste, blev bara en snabbis. Han tyckte nog själv att det var ruggigt. Fick ett tok ryck & sprang runt runt. Knäppisen min...*L*
Nä nu ska jag diska & plocka lite för A-L min syster kommer med några grejer från stugan. Hon & Lennart var upp en snabbis i går. Så nu får jag tv i sov rummet.
Hörs sedan! Blås inte bort om ni går ut!

Måndag morgon & mitt huvud känns så tungt.....

                                                                  image43

Så var det måndag. Känner mig lite som på bilden för att man har jobbat hela helgen. Ska nu vara ledig i natt som kommer men sedan ska jag jobba extra en natt. Sedan kommer lång ledigheten blir ledig i sju dagar. Inte helt fel måste jag säja.
I går kväll kom jag på att jag kanske ska bjuda hit några kompisar på lördag. Fixa nåt gott att käka & dricka lite vin. Så nu i morse ringde jag Lars & Lena, Lars var ju så gullig & bakade brödet till mitt kalas. Kul att ha nåt att se fram emot.
Nä nu blir det sängen några timmar.
Hoppas ni alla får en bra dag.

Recept

Här kommer receptet på laxen.
Lax med västerbotten ost
 Lax
Grovsalt
Flytande honung
Matlagnings grädde
Västerbotten ost

Häll grov salt i en form ett lager, lägg laxen med kött sidan emot, in i ugnen ca 5 minuter, ta ut & ta bort skinnet, lägg laxen i en ny form, pensla med honung, häll upp matlagnings grädde i en kastrull, ta riven västerbotten ost i grädden, värm tills den smält & slå sedan över laxen. In i ugnen igen ca 15-20 minuter. Server kokt potatis eller pressad potatis till. En härlig sallad oxå. Ugnen på ca 200 grader.

Här är salsan jag gjorde till laxen.
Zuccinisalsa
Zuccini
Rödlök (en mindre eller en halv)
En gul  paprika
Farinsocker
Mangobalsamvinäger
Oliv olja
Tärna zuccinin & paprikan, skär löken, strö över farin sockret, låt det stå en stund så sockret löser upp sig, rör om, ta ca 2 msk mangobalsam vinäger & inte fullt en msk olivolja blanda & slå över. Låt det stå en stund före servering.

Hoppas det ska smaka!
Nu ska jag ta & sova efter en natts arbete. Nu är det bara en natt kvar sedan är det lång ledigt.
Ha de!

Fy för mig

Kom på att jag inte skrivit nånting på fredagen. Kan väl inte på stå att jag varit upptagen precis.
Tog lite sov morgon eftersom jag skulle jobba i natt sedan åkte jag & Kruse till Fender, hade lovat att släppa ut honom. Dom vart så glada när dom fick härja en stund. Själv tog jag & kokade kaffe (Maria hade lovat mig det) läste tidningen. Försvann gjorde dom en stund så jag fick ropa ett tag men då kom dom genom häcken. Sedan var jag & hämtade min faster AnnaLisa hon behövde på banken efter det kaffe hos mamma. När jag kom hem vart det plantering i urnorna på bron & lite annat stök ute. Åt sedan en förträflig middag....lax med västerbotten ost mums. Gjorde min favorit salsa till så i morgon blir det att äta upp dom resterna. Så skönt att ha maten klar när man jobbar man har ingen lust att ställa sig & laga nån mat då.
Så nu sitter man här på jobbet & allt är rätt lugnt så då passade jag på att skriva lite. Nu ska jag ta & titta till mina blogg kamrater.
Natti natt på er & ha en bra lördag.
image41

Gäddkäft...

Ja så har min börs varit i dag...fniss. Först var jag på Sköna under & där var det ju rea. Härligt för jag hittade två bhar som var på halva priset. Så nu har jag "bara" två tusen kvar att handla för där...*L*
Sedan så tog jag & unade mig en ny mobil telefon, har inte köpt nån på många år. Just nu har jag haft Marias gammla mobil, lånade den när jag var på Kreta för att kunna fota & skicka mms. Annars så har jag haft en SonyEriksson som jag fick av min syster A-L. Dom ville ha pappas mobil, en sån hajfena som jag hade norpat av mamma. Så nu har jag en SonyEriksson W610. Tänk innan man lärt sig alla grejer på den. Puh...nä jag ska inte klaga. Sedan har jag beställt sängen, testat säng bottnar. Det var jobbigt att prov ligga, men jag tror jag har bestämt mig nu. Får vänta ett tag på sängen så jag hinner väl iväg & prova igen.
Sedan hann jag in på KapAlh oxå, hade en rabbat check där så jag hittade en svart tunn huv jacka eller ska man säja kofta.
Så nu känner jag mig nöjd med inköpena.
Hur har ni haft det i dag då? 

Morrn på er

image44
Vaknade efter 9 i morse men haft lite telefon tid nu på morgon. Pratade med Maria bla, dom kom hem från Rodos i går kväll...inge avundsjuk alls. Så nu ska jag åka in ditt innan jag åker ner till stan så Kruse & Fender får leka lite.
Ha de så bra alla!

mmmmmm

Har nu tittat på Bonde söker fru. Det verkar ju lovande måste jag säja. Så gulligt när dom blir lite generad.
image78
mmmmmmmmm....det där var inte dumt.

Lite barn förbjudet...

Här kommer lite bilder bla några på mina presenter...fniss
image71
Den här statyn fick jag av Margit, Ingamaj, Marianne & Lillemor. Margit vart lite orolig när jag öppnade paketet eftersom det var barn på festen oxå. Så jag öppnade bara toppen eller ska man säja ollonet...asg.
image72
image73
Kruse vid badplatsen.
image74
Spegelblankt.
image75
Kan hösten bli vackrare tro.
image76
Kruse i full fart mot nya upptåg.
image77
Så här ser det ofta ut hos mig, är "lite" beroende av att elda ljus. Nu ska jag bara lägga på mina mattor sedan blir det nog inte mycke mer gjort i kväll.
Ingela & Ritchi tittade förbi förut, ni skulle bara veta hur glad Kruse vart....en tjej. Han slickade sig inte bara runt munnen kan jag säja.
Ha en trevlig onsdags kväll nu alla. Själv ska jag slappa nu & sedan blir det Bonde söker fru tror jag.


Funderingar

När man läser tidningen & ser allt hemskt i världen så får man sig en tankeställare. Man förstår inte hur bra man har det. Jag är frisk, jag har tak över huvudet, mat varje dag, jag blir inte förtryckt av nån osv. Jag tänker på alla barn, vuxna & djur som får lida pgr av att det finns onda människor. Såg tex nu i aftonbladet om kvinnor som bränts med syra. Många gånger är det deras män som gjort detta mot dom.
Hur kan vi människor vara så onda mot varandra. Barn utnyttjas till barn soldater & i sex industrin. Detta är ju så jäkla tragiskt. Man vet inte vad man ska göra, man känner sig hjälplös.
Varför ska det behöva vara så här i världen kan man undra.

Slarva

Ja det är jag det! Kom hem i morse efter jobbet & tänkte jag skulle ladda mobilen för den hade låtit. Hade ju med mig laddaren till stuga & nu vet jag inte riktigt vart den är. Ska ta & klä mig nu så får jag gå & se om den är i bilen. Jag har verkligen koll på vart jag har mina grejer...fniss. Fast för det mesta brukar jag ha nån form av aning vart jag har saker & dom brukar vara i närheten av där jag misstänker att dom är.
Skulle läsa lite i morse när jag la mig men det vart inte så många sidor. Började med en ny bok, Liza Marklund Nobels testamente.
Nä nu är det bäst att man får på sig lite kläder.
Kram på er alla!

Var ut & kollade i bilen & där låg min laddare.

Djurplågare

Läste i tidningen nu på morgon tror det var ST. Det var nån som hade djur som stod i avföring & ej fått mat. Hur i all världen kan man göra så??? Tänk att man ska bli arg varenda dag man läser tidningen. Blodtrycket fick man ju upp nu när man ska sova.
Ha de så skönt alla i dag så kommer det nog update senare.

Lite rosa

Lite rosa så här i rosa bandens tid. Tyvärr så är jag inte lika duktig som en del andra att göra om men det här duger bra för mig.
                                                                            image70
Nu är både jag & Kruse nyätna så nu blir det till att gå & vila innan arbetet.
Ha en fortsatt bra dag alla där ute!
                                                                                245221-19

Nu ska det bli skönt....

Men nu alla läsare ska det bli skönt därinunder. Jag fick present kort på Sköna under när jag fyllde år på 2500 kronor. Hm tänkte jag nu ska jag försöka vänta att gå dit tills det blir rea för annars får man ju inte så mycket där för dessa pengar & kan ni tänka er det är REA där nu! Kan inte bli bättre. Så i morgon sedan jag sovit så styr jag min bil mot Sundsvall för att inhandla nåt skönt under...fniss. Ska nog åka &  testa madrasser oxå så jag kan inhandla min nya säng.
image69
Så här ser sängen ut som jag tittat på, inte så dum eller vad säjer ni?

Rosa band

Jag hoppas att alla köper ett rosa band för att stödja bröstcancer forskningen. Jag kommer att göra det. Har bla två arbets kamrater som haft bröst canser & en kusin. Anette som jag jobbar med berättade att var 6 timme dör en kvinna i bröst canser. Låter mycket så sätt igång att kläma på era bröst.
Kram på er.

Man blir fundersam

Nu i morse när vi fikade på jobbet så läste jag tidningen. Läste då om en pappa som hade gjort övergrep mot sitt barn men vart frikänd pgr av att han inte visste vad han gjorde. Trodde själv att han hade sex med sin sambo. Barnet var 8 år. Mannen påstår att han sov & att allt hände i sömnen. Han har nu blivit frikänd av tingsrätt & hovrätten. Ja inte vet jag men jag tycker det låter väldigt konstigt. Har svårt att förstå hur det här har kunnat hända. Artikeln fanns både i dagbladet & Sundsvalls tidning.
Vad tycker ni? 
Nu ska jag dyka ner i sängen.


Lite bilder från stugan

Här kommer lite härliga höst bilder från stugan.
image63
Gustav & Matilda väntar på att det ska bli mat. Höstens kanske sista grillning.
image64
Kruse i full fart.
image65
Höstfin stuga med en kruka ljung.
image66
Vackra höst färger.
image67
Härligt med höst.
image68
Nyvakna syskon barn.

Grått men mysigt ändå

Har varit ute med Kruse på en kort promenad, han ble inte allt för glad när det började dugg regna. Huvudsaken vi fick komma ut en liten stund i luften förhoppningsvis kan vi gå ut på eftermiddagen. Tycker det är rätt mysigt trots det grå vädret.
Nu ska jag ta & dra till Fränsta med faster AnnaLisa, vi ska köpa fisk av "Feskarn" , en som kommer från Göteborg. Tänkte passa på att inhandla lax både till mig & mamma. Inte dumt att ta fram ur frysen i vinter & njuta av en god rätt med lax.
Ha de så bra i dag.
Update senare!

RSS 2.0