Brrrr

Har jobbat i natt & vi fick sällskap av 4 grabbar. Dom håller på att installera nytt larm & även brand larm. Det var bara att det vart nåt fel på nya brand larmet så dessa killar fick vackert stanna kvar hos oss & gå runt & kolla hela natten. Fast dom var fiffiga & delade upp natten till två pass. Nå väl vi "tanter" fick ju nåt att vila ögonen på i alla fall.
Kallt vart det oxå, ca 16, 5 i morse. Det som är posetivt med det är ju att Kruse är snabb att uträtta sina behov. Fick komma in fort & lägga mig i morse. Sov som en stock till klockan 14, sedan vart det att åka till Stödehuset & simma. Simmade 40 minuter & det var så skönt. Tycker jag varit himmla hurtig den här veckan & simmat 3 gånger.
Nu har jag fått i mig lite käk & ska fixa matlåda till natten sedan tror jag det blir lite vila kanske John Blund kommer förbi.
Finns det tid sedan kan det bli en blogg runda.
Ha en trevlig torsdag kväll nu alla.

Toppen

Vilken härlig dag, sol, blå himmel & lite minus. Vad mer kan man begära.
Åkte en sväng till mamma så jag, Kruse, mamma & Veronica tog oss en promenad. Mamma såg då ut att gillade det trots att kylan bett i kinderna. När vi kom hem gjorde jag & Kruse en repa mot badplatsen så han fick springa lös på lägdan ovanför. Det gillar han kan jag tilläga, springer som en tok & ser ut som en gris när han kommer sättandes mot en.
Nu har man fått i sig lite käk så nu blir det att sova lite inför nattens arbete.
Hoppas ni haft en härlig onsdag det har då jag haft.
Tjing på er alla.

Åter igen

En härlig dag med ca 6 minus. Det är så det ska vara när det är vinter.
Har precis suttit & tittat i Expressens när bilaga & läser bla om Brittny Spears senaste kris. Det är ju så tragiskt med den människan, ok jag vet att man inte ska tro allt i tidningen men bilderna talar liksom för sig själv. Tjejen behöver ju hjälp & det är snart annars så kommer hennes två barn missta sin mamma.
Nog är det tragiskt med alla människor som hamnar så snett i livet. Detta jagande på kändisskap & alla krav dom får på sig. Alla dessa fotografer som jagar dom se bara vad som hände förra veckan, Heath Ledgers död. Han hade tydligen jobbigt med alla dessa jagande fotografer. Visst det är deras jobb men skulle dom själv vilja få en camera uppkörd i ansiktet i tid & otid.

Nä nu kallar disken.

Update senare.

Njut av dagen nu alla där ute.


Härligt

I dag var jag in & drack kaffe hos Caroline (en granne). Då bestämde vi oss för att åka & simma i Matfors. Jätte skönt med en längre basäng. Den i Stöde är lite kort förstår ni. Simmade ca 45 minuter, sedan vart det bastu & surr grannar imellan. Tack för sällskapet Carro. Det här gör vi om.
Nu blir det snart sängen känner jag.
Hoppas ni alla haft en bra dag. I morgon är en ny dag med nya möjligheter!

Kram på er alla ute i cybern!


Inte helt fel

Läste i aftonbladet att Gert Fylking sagt att Carola är blåst. Måste nog hålla med honom. Visst hon har en gudomlig röst men när man hör henne komma med uttalanden så blir man rädd. Visst jag har aldrig träffat henne så egentligen ska man väl inte säja så. Men jag har hört flera intrevjuver med henne. Ok blåst kanske är att ta i mennog blir man rätt bryd för den kvinnan ibland när hon öppnar munnen.
Tänk när jag såg henne hos Hage Geigert för många år sedan då hon trodde hon fick körkort av honom. Men hallo visst hon var ung men är alla hemma på kontoret hos henne.
Vad tycker ni om Carola?

Nu så

Nu känner jag mig mycke piggare, så skönt.
I söndags kväll så låg jag i soffan & läste aftonbladet & plötsligt försvann lyset. Gjorde ju inte så mycke för jag skulle gå & sova, skulle iväg att jobba. När jag vaknade vid 19:30 var det fortfarande svart, lika bra att åka på jobbet & hjälpa dom i mörkret. Carina hade oxå åkt tidigare, men vår chef hade tagit in en extra personal redan för kvällen. Nå väl lite nytta gjorde vi allt. Vi såg lite roliga ut med pannlampor, rymd varelser...fniss. Vår chef hade även fixat en personal till natten. Kicki höll ställningarna & kollade runt på våra vårdtagare medans vi var ute & jobbade runt byn. Strömmen kom tillbakar efter kl 23, rätt skönt för larmen blir lite knäppa såna här gånger. Anledningen till ström av brottet var att nån el några skjutit på isolatorerna på en kraftledning. Väldigt dumt gjort, kunde ju slutat illa.
Jag hade tur på söndag kväll för jag kom på när jag var på jobbet att en vårdtagare hade ett fotleds skydd. Hon var så snäll att jag fick ta ett oanvänt som hon hade liggande. Ska ta & fixa ett nytt till henne. Känns mycke bättre i foten nu som tur är.
I går var jag & simmade igen, ökade till 35 minuter. Känndes bra i armarna, brukar få ont första gångerna i mina armar när jag simmar. Så nu är tanken att jag ska simma två gånger i veckan.
Nu på förmiddagen tog vi oss en halv timmes promenad jag & Kruse. Jätte skönt ute i dag.
Nu blir det att ta i tu med disken, inte så kul men jag gör det ändå.
Kram på er alla & tack för era uppmuntrande kommentarer.
                                                                               image122

Trött

Är alldeles för trött i dag för att sitta vid datorn. Har inte ens varit på nån blogg rund.
Nu blir det sängen så återkommer jag i morgon med nya krafter.

aj

Har en fotled som inte riktigt gör som jag vill alla gånger. Var ju ute på en lång promenad i går & det känns i den i dag. Det beror på att i min gröna ungdom spelade jag fotboll & förstörde ledbandet i foten. Nu var det ett tag sedan jag kännde av den så här mycke. Nä nu ska jag inte klaga om nån dag är den som vanligt igen.
Var till mamma en stund i dag, Lisa jobbade så vi gick ut på en liten promenad med mamma & Kruse. Men rackarns vad det blåste i Fränsta kan jag säja. Tur jag hade mössa...brrrrr. Lisa hade i fredags natt fångat 2 möss i fällorna, hur äckligt är det inte. Hon hade inte kunnat sova fören klockan var 4 på morgonen men mamma sussade gott.
Nu har jag ätit middag, lax på grovsat bädd, rom sås, wokade grönsaker + fylld paprika. Kanon gott kan jag säja. Nu blir det att sova en stund för i natt ska jag jobba extra.
Får gå en blogg runda i morgon.
Ha en mysig söndag kväll nu alla där ute.

mmmmmmm

                                    image153
Ni får nöja er med den här solen (stulit den av Sofie) för jag gick ifrån cameran när jag gick på promenad. Hoppas nu att det blir lika fint i morgon så får jag ta med den då. Underbart väder att promenera i tyvärr hade jag väl tagit på lite för mycke kläder.
Efter prommisen åkte jag till Yvonne & fick kaffe. Tack för kaffet & prat stunden.
Nu önskar jag alla en trevlig lördags kväll.
Tjingeling på er!

SOL

Solen skinner för fullt & det blir nog en vacker dag. Kan bli bilder sedan.
Hoppas ni har det lika bra som oss här.
Kram till er alla.

Vilken tur...

Var till mamma i dag med lite tulpaner, en av dom vackraste blommer jag vet. Känns liksom så vår. Jag hade tur & såg ingen mus där i så fall har jag nog skrikit ihjäl mig. Satt i hennes fotölj med fotstöd man fäller upp. Mina kängor stod på sko hyllan. Kändes tryggare så.
Var iväg & fick färska märgben till Kruse av min syster så han är helt slut efter att ha smaskat på det.
Själv har jag ätit en god middag med röd vin till. Åt biffar med feta ost i, sallad & wokad zuccini & paprika. Mums va gott kan jag säja att det var. Sedan har jag mest slöat i soffan med Lets dance bla. Lite nytta har jag gjort oxå diskat & tvättat en maskin kläder.
Nu stänger jag ner här för kvällen & snart går jag & kojar.
Hoppas på en fin dag i morgon med promenad.
Bye bye!

Då var det fredag igen

                                                                         image86
Veckorna rullar på i en fart man inte tror är sann. Jag tycker det är måndag & helt plötsligt är det fredag. Fast det är väl så...tiden går fort när man har roligt.
Här blir en lugn helg vad jag vet. Tror jag ska ha lite hemmaspa, mina fötter behöver det kan jag säja. Ögonbrynen behöver oxå en omgång annars ser jag snart ut som jag vet inte vad.
Tänkte åka en sväng till mamma, har inte varit dit på en vecka. Fast jag vart lite tveksam för min syster A-L ringde & hon hade talat med Lisa som jobbar i dag. Lisa tyckte hon sett en mus springa längs väggen. Hatar nöss & råttor oavsett storlek. Det är skade sjur oavsett storlek, äckligt. Får nog behålla skorna på om jag åker dit.
Ha det så bra så kan det bli update senare.

Mera

Här kommer några bilder från mamma. Marie som jobbar där hade sin hund Disel med så det vart fullt rejs där.
image151
Mamma verkar inte bry sig trots hundbus.
                                                                             
                                                                             Tänk va kul man kan ha tillsammans.

Nä nu ska jag sluta blogga för i kväll. Snart blir det sängen känns det som.
Natti natt på er alla!

Lite bilder från nyår

Firade nyår på Alnö hos mina vänner Roger & Helen. Vi var 21 personer(både barn & vuxna) + en hund.
                                                                         
Helen vår värdinna                                             Lars & Kennet ser oxå ut                Här har vi ungdomarna
 ser så förstående ut.                                        att samtycka.                                     men Anna på hörnet ser inte
                                                                                                                                               glad ut. Smakde inte soppan gott?                                                                          
Värden Roger ser till                                    En läcker vas fick dom                          En lyckta måste man
att vi får vin.                                                    av sina gäster.                                        ju ha oxå.
 

    

                                                                                                                     
                                                                            
                                                                            Kruse tyckte det var            
                                                                            lite jobbigt med fest.                    image150


Lite shopping

Var en snabbis ner till Birsta & shoppade lite. Rusta vart det en matta att ha innanför & en matta att ha utanför min dörr. Sedan vart det Arken & ny reflex sele till Kruse han måste ju synas när vi är ute. Efter det mat & lite annat på Ica Maxi. Där finns ju allt man kan behöva, nackdelen är att jag inte hittar riktigt där. Sist på listan stod IKEA, en ny stekpanna, en ny lampa till köks fönstret & naturligtvis värme ljus. Så "lite" pengar hann jag göra av med...fniss.
Sedan var det bara att packa ur bilen, det är nästan värst att få med sig allt.
Nu har jag varit lite hurtig oxå på eftermiddagen oxå. Jag var på stödehuset & simmade 30 minuter. Ska försöka simma 2 gånger i veckan tänkte jag.
Nä nu kallar disken.
Morsning på er.

Typiskt

Hade precis skrivit ett inlägg & det försvann. Är det nån som hittar det säj åte det att komma hem...fniss.
Tur att det inte var långt i alla fall.
Nä nu ska jag & Kruse åka till Ingrid & Bessan så dom får rasa av sig lite sedan blir det en snabbis till Birsta.
Ha en bra dag nu alla där ute.

Nä nu...

Nä nu får det snart bli sängen känner jag.
Hoppas ni haft en bra dag & att morgondagen blir ännu bättre.
                         image120

Arg

                                                                              image141
Tänke passa på att ladda bilder från cameran till datorn. Tror ni det gick nej då batterierna i cameran är slut. Grrrrrrrrrrrrr. Va less man blir när det är så. Nästa gång ska jag köpa storpack av batterier så jag har hemma.
Nåväl man ska väl inte hetsa upp sig för sånt egentligen....finns ju så mycke annat man kan vara arg på...fniss.
Tur att jag är en sån som blir arg men att det går fort över.
Jag får väl ta & diska klart istället för & sätta på kaffe pannan.
Ha en bra kväll alla där ute i cybervärlden.

image142
Här är en gammal bild på min snygging.

Så onödigt

Läste att Heaths Ledger är död. Man skriver att det kan vara en överdos men man har inte konstaterat det. Så himmla onödigt att en sån duktig skådis dör bort endast 28 år. Tragist jämt när unga människor dör.
image140

Morrn

                               image52
Kollade ut nu när jag vaknade 13,5 minus. Så nu blir det en snabb prommis med Kruse, han är ju inte allt förtjust i kyla. Brukar gå bra upp till8-10 minus sedan hoppar han runt på tre ben. Fördelen när det är kallt på morgonen är att det blir en fin dag.
Nå vad har ni för planer dagen?

Snuskigt

Nu när jag bytte tandborste så kom jag ihåg nåt jag hörde på Moron zoo för ett tag sedan. 1,7 gånger i snitt  per år bytter vi tandborste. Låter väldigt lite det & snuskigt. Själv bytter jag nog ca 5 gånger per år. Så i dag var första gången för i år som jag invigde ny tandborste.

Skönt....

Att vara ledig är inte helt fel tycker jag.
Har varit ut en snabbis med Kruse, stod & pratade med Åsa så han passade på att springa till Carro. Helt döv blir han oxå när man kallar på honom. Han kom till slut när jag använde "arga rösten". Han brukar förstå att det är allvar då.
Åsa bjöd på kaffe & vi surrade lite hur hon haft det i helgen.
I dag har vi väl inte så mycket på gång mer än att jag ska hänga upp gardinerna jag strök i fredags eller om det var i torsdags.
Så det får bli blogg runda & update senare.

Frusen

Brrrr. Var ut en snabbis med Kruse, vi får hit & dit på isen här ute. Känner mig lite små frusen & skulle helst ligga under en filt nu.
Men då tittar man runt hos sina blogg kamrater & vips har man fått lite skratt & allt känns bra. Jag är väl lite dålig på att blogga en del dagar även litte dålig på att kommentera oxå en del dagar. Tjyv läser hos er bara då. Ska skärpa till mig...*L*
Hoppas ni alla har en bra!

Äntligen

Nu är jag äntligen långledig! Det känns på när man har lång vecka, 5 nätter på en vecka. Har suttit & kollat nätbilagan av Aftonbladet lite nu. Måste ju säja att denna rättegång mot Tito Beltran verkar vara som en stor cirkus eller sandlåda kanske man ska säja. Har ju inte följt med riktigt men konstigt verkar det vara i alla fall. Är han skyldig eller ej är ju nu frågan. Man får bara hoppas att rättvisan segrar. Får väl kanske ta & läsa ordentligt så man kan få en bättre bild av alltihopa.
Nä nu ska jag hoppa i kläderna.

Blääää

Sitter & kollar bloggar på arbetet. Förenar nytta med nöje inte alls fel tycker jag. Ögonen börjar kännas tunga & jag kan säja att jag längtar hem till min säng. Ska sova såååå gott när jag kommer hem.
Som jag skrivit förut så har vi det väldigt hallt  här. En arbets kamrat ringde hit på jobbet i fredags kväll & skulle ha tag på sköterskan som jobbade natt. Hon hade halkat utanför hyreshuset där hon bor. Hon fick ta ambulans till sundsvalls sjukhus. Hon hade fått hjärnskakning, 2 knäckta revben, spricka i ett revben, 2 ordentliga bulor & även slagit i nacken. Det jag tyckte var lite konstigt var att hon åkte iväg vid 22 tiden & strax efter halv ett ringde hon & berättade att hon var hemma. Det jag tyckte var konstigt var att dom inte behöll henne för observation. Nåväl jag har talat med Lena i dag & hon känner sig ordentligt mörbulltad. Jag fick inte dra roliga historier sa hon direkt åt mig. Stackarn tänk vad halkan kan ställa till det.
Sitter här nu vid datorn & pustar ut, vi har haft lite små stök i natt. Snart ska vi ta & ronda både inne & ute sedan blir det kaffe & tidningen hoppas jag. Har nu bara en natt kvar av min jobbar period sedan är man ledig 9 dagar. Så härligt!
Hoppas ni sover gott i era sängar & drömmer underbara drömmar!

                                           image111

Hurtbulle

Känner mig så hurtig i dag. Har tagit två promenader i dag en kortare i morse & en lite längre nu på eftermiddagen. Skönt med några minus grader ute.
Var en sväng till mamma oxå i dag, Annika höll på att fixa lunch åt dom när jag kom. Sedan stack Annika & uträttade några ärenden så jag & mamma tog oss en kopp java.
Nu får det allt bli lite käk sedan lite sova så man står pall inför arbetet.
Önskar er alla en trevlig helg!
                                            image55

Grr

Har precis kommit in från en kortare promenad med Kruse. När vi närmar oss där vi bor brukar han få vara löst. Precis när vi kommer till gången in till trappen brukar han göra en rusning till baksidan & morsa på hundarna i hundgården sedan kommer han till bron där jag står men inte i dag. Som uppslukad av jorden kan jag säja. Ropade, visslade mm men ingen Kruse. Då börjar ju fantasin skena med mig, Ljungan går ju nedanför vårt hus & längs med är det lite is men inte mycke till is. Ropade igen & gick en bit mot våra grannar Carro & Daniel. Vem tror ni står då på gården. Grr vad irriterad man blir såna gånger, han hade liksom varit totaldöv. Ropade igen & då fick han bråttomt till mig. Nu är vi inne & han skäms för sitt tilltag. Nu blir friheten mer kontrollerad ett tag framöver.
Härligt väder ute i alla fall. Några minus, sol & blå himmel. Kanon!


Varför

Läste Aftonbladets nätbilaga nu & såg nåt hemskt.
En son som misshandlat sin 80 årige far till döds. Bla hällt slållhet vatten över hans bål. Hade både inre & yttre skador efter misshandel.
Det man undrar är ju varför gör man så mot en annan människa. Hur kan människan vara så grym mot en annan människa. Tyvärr så gör en del människor såna här saker mot andra. Det står iregel nåt sånt varje dag i tidningen & snart reagerar vi inte på det när vi läser. Vart är vårt samhälle på väg kan man undra.
Känner att jag inte skulle läst det här nu när man ska till att sova. Kommer drömma mardrömmar om detta.
Hoppas ni ligger trygga i era sängar sover sött.
Natti natt & njut av dagen i morgon & var snäll mot era med människor.

Sakta men säkert

Nu har jag i alla fall bytt gardiner i rummet. Har även dammat lite men det går trögt. Ska göra ett litet ryck nu så kanske det blir lite ordning till slut.
Måste bara fråga vad ni tror om rättegången mot Tito Beltran? Det är ju inte första gången han är i blåsväder har jag förståt. Fast lite konstigt att det inte blivit anmält fören nu kan man ju tycka.
Update senare kanske!

hm

Skulle behöva göra massor här hemma men lusten infinner sig inte. Vet inte riktigt vad det beror på. Ser ut som en rövarkula här i mitt hem. Måste ta mig i kragen känner jag nu.
Som jag skrev i söndags så var det en toppen dag, snö hade det kommit, solen sken & det var några minus grader. Ljuvligt att vara ute men vad händer jo det blir tö väder. Man kan åter igen spegla sig i halkan. Det är så tråkigt med dessa vintrar. Jag vill ha såna vintrar som det var förr.
Jobbade måndag & tisdags natt så nu är jag ledig till i morgon kväll. Så skönt kan jag till lägga.
Nä nu ska jag sätta lite fart här i min rövar kula.
Får bli en blogg runda i kväll. Måste ju titta till er & se hur ni har det.

Skit

Hade skrivit ett inlägg men det försvann!
Grrrrrrrrrrrr. Orkar inte göra om.
God natt.

Härligt

                               image52
Hade en jätte trevlig kväll hos Lena i går. När jag skulle åka ner till henne hade det börjat snö & det tog i rejält kan jag säja. Maten hon bjöd på var GI inspererad, en paj med soja mjöl spenat feta ost & oliver, marinerad kyckling, grönsaks röra & avacado & lite annat. Till det drack vi citron vatten. Ljuvligt kan jag säja. Kruse vart inte lottlös heller han fick pannkaka, grädde, hjortron sylt & jordgubbs sylt. Efter maten kom Hanna hem & vi bänkade oss i soffan för att se stjärnorna på slottet. Som vi garvade man kan ju inte annat när man hör Jan Malmsjö skratta. Rätt roligt med dom här programen eftersom man får veta en hel del om dessa stjärnor som man inte hade en anning om. När vi tittade på stjärnorna njöt vi av kaffe & en chocklad bit mörk naturligtvis & 70% kakao. Jag & Lena halv låg i soffan & surrade på tills Larsa kom hem. Han sa det snöat massor uppe i Ånge inte lika mycke här. Men oj vad det kommit märkte jag när jag skulle varmköra bilen. När jag åkte hem var det bara två hjulspår. Gången in till vårt hus var helt igensnöad så det blev att skotta innan man gick in. Härligt med mer snö får hålla tummarna att det inte blir tö väder nu.
Ser ni stjärnorna på slottet? Vad skullee ni göra om det vore er dag?
Jag ska fundera på vad min dag skulle innehålla & berätta vid mitt nästa inlägg.
Ha en skön söndag för det tänker vi ha!

Äntligen

Lite kyla, lite ljusblå himmel inte så mycke sol men sååå skönt ute. Vi har vait på promenad, ätit & fixat lite här hemma. Ska åka en stund till mamma sedan är jag bortbjuden i kväll. Lena ringde & bjöd dit mig & Kruse.
Ska bli mysigt att umgås lite.
Så nu är det bäst att sätta lite fart:
Hoppas ni njutar av lördagen.

Inte

Ja inte många knopp i dag kan jag säja. Sovit som en stock till halv tre...så skönt. Var ut en sväng med Kruse men tyvärr börjar det bli så halt igen så man vet nästan inte vart man ska gå. Men det ska ju vara glatt eller hur? Nu fick jag till det.
Så med andra ord finns det inte så mycket att skriva om just nu.
Kanske update senare.

Snart så

Min systers yngsta klarade teorin i dag så snart hoppas man på uppkörning. Sedan har man caffis om man ska ut på nåt.
Grattis Bettan!
Nu blir det sängen & lite sova inför arbetet.

Grrrrrrrrrrr

Hörde redan i går av en kompis att nån gått in i en hage uppe i Ljungaverk & klippt bort delar av manen på några islandshästar. Stod även i dagbladet i dag. Men hur fan är folk funtade??? Sedan hade man även skrivit en lapp att nästa gång kanske hagen skulle stå öppen. Hur kan man ge sig på djur på det viset, vad hade dessa hästar gjort dom kan man undra.  Blir så arg på såna här meningslösa saker folk kan hitta på.
Hur är det annars med er alla ute i cybern i dag då?
Här har vi samma grå väder även i dag. Ska slänga i en tvätt nu & sedan åka till mamma & i kväll så blir det att jobba.
Update senare kanske.

Svårt

Att det ska vara så svårt att hitta på rubrik när man ska blogga.
Dagen har gått i sakta mak i dag. Färgen i dag är grått...som vädret.
Har varit ut en sväng & ränt. Först ICA & handla sedan vart det en sväng till Ingrid så vildarna våra fick härja en stund. Det var två trötta hundar kan jag säja. Jag förstår dom springa i den här snön tar på. Kaffe för oss sedan & tretår hos Sussi efter det.
Ja ni hör i dag har det inte hänt mycke i mitt liv.
Nu ska jag slänga omkull mig i soffan & zappa runt lite tror jag.
Ha en trevlig kväll ni där ute vad än ni ska göra!

En ny dag med nya möjligheter!

Det är väl så man säjer & så är det ju faktist.
Skitväder ute även i dag men det får man ju inte hänga läpp för eller hur?
Har inte så mycke att förtäla just nu men vem vet det kanske blir!
Njut av dagen nu alla goa vänner!
                                                                                          image122

Kul

                                                   image48
Var på fest i lördags, mycke folk, god mat, dryck & bra musik. Mycke skratt vart det.
Ni som läser min blogg minns kanske att efter min fest så kom det fram en sak som en gäst sagt om min mamma. Nåt som sårat mig otroligt, har bara sett kvinnan i fråga en gång efter det. Men i lördags såg jag henne & naturligtvis med en del vin i kroppen så gick jag & talade med henne. Känndes skönt när det var gjort även om det inte förändrar nåt. Naturligtvis nekade hon men det var väntat. Det är ju bara så att personen som berättade om händelsen för mig litar jag till 200% ja tilloch med 300 %.
Har nu bestämt att skita i allt. Nu blir det sängen efter en natts arbete.
Nu ska det bara vara posetiva tankar!

Skit...

Skitväder är det i dag, blåser så in i norden. Brrrrrrrrrr kan jag bara säja.
Just nu laddar jag för fest, ska iväg en stund till AnnaKarin & Janne före.
Hoppas ni oxå får en trevlig kväll va än ni ska göra.

Hej på er!

Om ni trodde jag övegett er eller firat in nya året tills nu så har ni fel. Det har bara varit lite körigt.
Var på en jätte trevlig nyårs fest, god mat, god dryck & härliga människor. Helt perfekt. Jag & Kruse sov över hos värdparet. Var inte världes piggaste på nyårsdagen men man får väl skylla sig själv.
A-L min syster ringde & berättade att mamma var dåligt, troligen en propp. Så när jag åkte hem hämtade jag tjejerna som åkt med ner & for till mamma sedan. Då sov hon men efter en timme var hon vaken & ville upp. Så jag & hon som jobbade där tog upp henne & då ville hon ha lite mat. Hon åt men sedan var hon trött igen.
På onsdag var jag & Birgitta där några timmar men hon var i stort sett som vanligt.
Onsdag natt så jobbade jag & Ewa. Vet inte vart natten tog vägen, rullade på hela tiden. Rätt skönt för är det tok lugnt så blir det väldigt lång natt.
Nä nu ska jag börja & plocka undan tomtarna. Är liksom nöjd på julen nu.
Ni då har ni blivit nöjd på tomtar & pynt?

RSS 2.0