Morrn

                            image44
Ja då ska man snart få åka hem & sova, det är det bästa med att jobba natt. När jag jobbade dag så var det en pina varje morgon när klockan ringde. Som en nära döden upplevelse tyckte jag.  Har nu jobbat natt i ca 4 1/2 år & ångrar mig inte att jag gick över till natt tjänst. Nackdelen är dock att man inte träffar vårdtagarna vaken för många som vi har sover bra om natten. Vi brukar säja att sover vårdtagarna så har personal gjort ett bra jobb. Visst kan man väl bli less på jobbet ibland men det tror jag nog alla blir ibland. Det värsta med att jobba natt är väl att på vintern är det svart när man kommer hem & svart när man vaknar på efterm. Sedan kan det vara lite besvärligt vintertid med snö & halka fast det har hittills inte varit nåt problem.
Så nu sitter vi här ny fikade & väntar på dag personalen.
Nu önskar jag alla en bra dag & att ni njuter av hösten.

Kommentarer
Postat av: Ulla

Önskar dig nu godnatt och när du vaknar önskar jag dig oxå en bra dag!

2007-09-12 @ 06:46:15
URL: http://ulla67.blogg.se
Postat av: Caroline

Det är sant Maria, att man kan bli less på jobbet!! Men nu måste jag säga att jag är less på HEMMET!! Städ och mat och tvätt och djur och en MASSA andra måsten. Åhh, det skulle vara skönt att komma ut å jobba lite nu..... Men du, jag förstår dig....
Kram

2007-09-12 @ 06:59:39
URL: http://carolinehulinder.blogg.se
Postat av: Mimi

Håller med! Jag avskyr att stiga upp på morgonen men som tur är har jag ett flexibelt jobb. Ibland börjar jag nio tex och ibland två... Så det är skönt.

2007-09-12 @ 11:05:50
URL: http://curiosa.blogg.se
Postat av: sofie

Å jag saknar inte natt jobbet för 5 ÖRE! Tycker det är jätte skönt att jobba dagen, man är social på ett annat vis och dagarna går fortare än nätterna! Tur vi alla är olika! KRAMAR!

2007-09-12 @ 13:26:09
URL: http://sgradin.blogg.se
Postat av: Mia

Jag undrar om jag skulle klara av att jobba natt? Tror inte det....gubben gör det och han kan nog inte tänka sig nåt annat... *L*

2007-09-12 @ 17:51:32
URL: http://matmia.blogg.se
Postat av: ejmis

Jag jobbar "tvättstuga" och tycker det fungerar bra, är väldigt seg när jag jobbar mina natt-pass så jag tror inte jag skulle kunna jobba bara natt.
Håller med dig om att vården varit bra om patienterna sover på nätterna.=)

2007-09-12 @ 19:12:09
URL: http://ejmis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0