Fy för...

I går var en hemsk dag i mitt liv. Det var kris på jobbet så jag lovade min chef att jobba fm. 7-12 det betyde alltså att jag måste upp klockan 6. Fy för så tidiga morgnar, nu kommer jag ihåg varför jag gick över till att jobba natten. Det var inte bara jag som var trött Kruse var jätte fundersam vad det var frågan om. Nåväl vi tog oss på jobbet även om jag var halv dö. Dom där timmarna gick rätt fort ändå.
När jag slutat åkte vi till Ingrid så Kruse & Bessan fick härja lite i snön. Fullt ös på dom kan jag säja, ska ta med cameran nästa gång.
Klockan 13 var det info på jobbet ang det nya brandlarmet, verkar mycke smidigare än det gammla. Tog bara drygt 20 minuter.
Jag & Kruse tog oss en sväng in till Sundsvall sedan det var några grejer jag skulle ha inifrån stan. Nästan alla affärer finns ju i Birsta men naturligtvis inte dom jag behövde besöka. Nu kan jag ju inte skriva vad jag handlade...finns ju en del som läser här som jag träffar på jul. Var en snabbis på Birsta oså kan säja att det var rätt mycke folk.
Ringde min syster i Timrå så jag fick lite kaffe där. Skönt att pusta ut lite. När jag åkte så stannade jag till vid Tai vagnen dom har & köpte middag. Billigt & mycke mat för pengarna. 50 spänn för en full låda med nudlar, grönsaker & kycling. Vart kvar lite tills i dag.
Nu ska jag ta en promenad med Kruse sedan blir det Birsta igen. Handla det sista tänkte jag, skinka, grejer till sillen osv. Hoppas det inte är så mycke folk om man åker på morgon.
Ni då har ni gjort alla inköp för julen?

Kommentarer
Postat av: Fegon **

Tänkte bara spendera lite tid till att lägga kommentarer hos intressanta bloggare. Eftersom att man alltid blir så glad av en sådan:) Hoppas du har en trevlig dag. Och vilka tre saker önskar du dig mest till Jul? du kan svara i mitt inlägg om du vill.

Sköt om dig

2007-12-19 @ 08:43:20
URL: http://fegon.blogg.se
Postat av: Mia

Men det var väl inte såååå hemskt?? *L*

2007-12-19 @ 08:56:58
URL: http://matmia.blogg.se
Postat av: Anna S

Ja det är en himla stress med julen. Jag ska ut å shoppa i helgen. Hoppas att det är lite folk då. kram

2007-12-19 @ 09:47:32
URL: http://lakelanders.blogspot.com
Postat av: Mia

Fy för tidiga mornar. Jag är inte alls en morgonmänniska! Så jag lider med dig ska du veta.

Måste till Birsta imorgon och på fredag. Jag gruvar mig lite faktiskt.
Kanske man skulle spara handlandet till söndag istället. Brukar vara mindre folk dagen innan jul.

2007-12-19 @ 15:41:25
URL: http://woodland.blogg.se
Postat av: ejmis

Jag har lite kvar att handla men det är ju flera dagar kvar än. ;)

2007-12-19 @ 18:24:11
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Inger

Ja, det är inte kul med tidiga morgnar. Jag hade natten till idag på jobbet. Sovande jour. Och då går jag upp 6.00. Sedan hade jag inte somnat när kl var 3.30. Så det blev inte mycket sömn.
Och sedan jobba till 15 idag, så nu är jag oxå trött. handlat det mesta till julen,. Ska köpa lite mat i helgen. Blir mätt när jag tänker på all mat..
ta det lugnt i julstöket.
Kram

2007-12-19 @ 18:49:58
URL: http://IngerEmksson.blogg.se
Postat av: Mimi

Tidiga mornar går hel bort... På min förra arbetsplats satte jag igång alarmet två ggr innan de beslöt sig för att jag inte skulle öppna stället...

2007-12-21 @ 16:30:24
URL: http://curiosa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0